Illa ağabeyi ile ilişkisi mi olması gerek!

Sitede sahtemetre takdirmis o kadar cok arkadasiniz var ki ! Bu kisiler uzman artik, hemen konuya gelip bu konu sahte, bu konu fake diye konu disi yazip duruyorlar. Allah bunlara ozel bir yetenek vermis.

Elleri o kadar uzun ki hemen konuyu olcup bicip cok buyuk meziyetmis gibi bu sahte bakin gorun modundalar.

Acaba bu kisilere birileri soruyor mu ki "ya ayten(isim ornektir Ayten'ler alinmasin) kiz gel su konuyu oku bir yol goster bu konu gercek mi sahtemi ona gore yazacagim"

Bu konuda kotu iceriklere Mune geldiginde ozenle bakip gerekli islemleri yapacaktir.

Saygilar

Kib yapılmış mı?

Kib'lik bir durum yoktu aslında ama demek ki yapılmış...

Son düzenleme:
Sitede sahtemetre takdirmis o kadar cok arkadasiniz var ki ! Bu kisiler uzman artik, hemen konuya gelip bu konu sahte, bu konu fake diye konu disi yazip duruyorlar. Allah bunlara ozel bir yetenek vermis. (konu disi mesajlarindan da ceza yediklerinde site yonetimini sucluyorlar)

Elleri o kadar uzun ki hemen konuyu olcup bicip cok buyuk meziyetmis gibi bu sahte bakin gorun modundalar.

Acaba bu kisilere birileri soruyor mu ki "ya ayten(isim ornektir Ayten'ler alinmasin) kiz gel su konuyu oku bir yol goster bu konu gercek mi sahtemi ona gore yazacagim"

Bu konuda kotu iceriklere Mune geldiginde ozenle bakip gerekli islemleri yapacaktir.

Saygilar

şu konunun acıklıga kavusmasını cok istiyorum:31:
ayrıca dedıklerınıze katılıyorum

Sitede sahtemetre takdirmis o kadar cok arkadasiniz var ki ! Bu kisiler uzman artik, hemen konuya gelip bu konu sahte, bu konu fake diye konu disi yazip duruyorlar. Allah bunlara ozel bir yetenek vermis. (konu disi mesajlarindan da ceza yediklerinde site yonetimini sucluyorlar)

Bu konuda kotu iceriklere Mune geldiginde ozenle bakip gerekli islemleri yapacaktir

Saygilar

anlasılan bu sıtede hak ve ozgurlukler sınırlı.kımse fıkrını beyan edemıcek hele helekı karsıt fıkırler susup oturacak.eger karsıt fıkrını soelrsen sıte yonetımıde dahıl herkes hor gormeye baslar.demekkı anlatılanlara ınanmıyorum demek kotu ıcerıkmıs.eger bı forumda sıte sahıbı bıle ayrım yapıyorsa ben daha ne deyım.bukadar ragbet goren tıklanan bır sıtenın sahıbı nasıl oluyorda taraf tutuyor.en objektıf olması gereken kısı sızsınız kazen bey.bole alay eder gıbı verdıgınız cvplar sızın yasınıza ve konumunuza hıc yakısmıyor.sımdı ben fıkrımı soeldıgım ıcın kaç yıla mahkum edıldım?karsıt fıkırlıler susun sesınızı cıkarmayın yasakkk.ceza varmıs.

Son düzenleme:
anlasılan bu sıtede hak ve ozgurlukler sınırlı.kımse fıkrını beyan edemıcek hele helekı karsıt fıkırler susup oturacak.eger karsıt fıkrını soelrsen sıte yonetımıde dahıl herkes hor gormeye baslar.demekkı anlatılanlara ınanmıyorum demek kotu ıcerıkmıs.eger bı forumda sıte sahıbı bıle ayrım yapıyorsa ben daha ne deyım.bukadar ragbet goren tıklanan bır sıtenın sahıbı nasıl oluyorda taraf tutuyor.en objektıf olması gereken kısı sızsınız kazen bey.bole alay eder gıbı verdıgınız cvplar sızın yasınıza ve konumunuza hıc yakısmıyor.sımdı ben fıkrımı soeldıgım ıcın kaç yıla mahkum edıldım?karsıt fıkırlıler susun sesınızı cıkarmayın yasakkk.ceza varmıs.

yıllardır siteyi takip ederim ilk yorumum size oldu :4: artık dayanamadım

siz konu sahte derken özgürlükleri kısıtladığınızı düşünmüyormusunuz ? Kazen hanım isim vermemiş ama siz iyiki üzerinize alınmışsınız sabahtan beri sizin zırvalıklarınızı okuyoruz. Kısaca konu gerçek veya sahte sana ne :3: oku geç

çok mazlum gördüm sizi :4:

:33::33::33::33:

yıllardır siteyi takip ederim ilk yorumum size oldu :4: artık dayanamadım

siz konu sahte derken özgürlükleri kısıtladığınızı düşünmüyormusunuz ? Kazen hanım isim vermemiş ama siz iyiki üzerinize alınmışsınız sabahtan beri sizin zırvalıklarınızı okuyoruz. Kısaca konu gerçek veya sahte sana ne :3: oku geç

çok mazlum gördüm sizi :4:

:33::33::33::33:

canım kazen erkek

evet 2 yonetıcı erkek canım
foruma kaydolurken her yeri arastırmıstım
ki daha oncesınden takıp ederdım sıteyı

sız hıc arastırmadınız mı yonetıcı lıstesını

Hiç araştırmadım açıkcası cok şaşırdım su an erkek olmasına :)

Sitenin herhangi bir bölümünde herhangi bir sebepten açılan konuların hepsi veya bir kısmı sahte olsa bile sizin bunu topikte dillendirmeniz yasak. Kötü içerik bildirimi yapılması için bir buton koymuş sağolsun adminlerimiz.
Eğer konu dışı mesaj yazılmışsa,
Hakaret, tartışma, polemik varsa,
reklam ya da satış yapılıyorsa,
konu veya mesaj içeriği silinmişse,
2. üyelik alınmışsa,
Dalga geçmek için konu açılmışsa topiklerde bunları yazıp topiğin içeriğinden sapmasına sebep olmak yerine o kötü içerik butonuna basıyorsunuz.

Ayrıca, Kazen bey karşıt fikirleri yazmanıza ambargo koymamış, yazılanları çarpıtmayın, konuya saygın bir lisanla fikrini yazmanız başka bu konu sahte, üyede sahte, sen bizimle dalga mı geçiyorsun vs. yazmak bambaşka...

Bilmeyenler ve bilipte hatırlamak isteyenler için kötü içerik butonu üyelerin yorumlarının sol alt kısmında siyah üçgen ikondur.

Merhaba
Ben akil vermeyecegim ama pazartesi yapilacak olani sizinle paylasayim. Konuyu emniyet teskilati ile paylasip once size, oradan da aileye ulasilip devletin bu konuya son noktayi koymasini saglayacagim.
Bilginize.

Not : Hatta forumda emniyet mensubu bir cok uyemiz var kendilerinden bu konunun uzerine gitmesini rica ediyorum. Bu alenen suc duyurusudur.

Bu konuda okuduğum ve nihayeet dediğim bir mesaj oldu.
Bu konunun açılma amacına ulaşan sona vesile olduğunuz için teşekkürler.

Artık herkesin "bana ne" deyip geçtiği bir zamanda bir genç kıza yardım etmek için bu kadar çırpınmanızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Belki sizin sayenizde bir hayat kurtulacak.

Sonuç olarak ne oldu şimdi?
yani konu sahte mi değil mi anlamında sormuyorum,
yetkili kişiler olaya intikal etti mi? bu durum bir yerlere bildirildi mi?

Ortada pes denecek bir sey goremedim acikcasi

Mesaj sayisi dolmamis mesaj atamiyorum
siz bana ulasin demis

Sizce ne demeliydi?

ben de konu sahibine gerek emniyet gerek bakanlık her yerden destek bulabileceğimi söyledim detaylarıyla, kendinizi açık etmek istemezseniz bile en azından bağlı olduğunuz muhtarlığı belirtin dedim
mesaj sayısı dolmadığı için mesaj atamayacagını da biliyordum telefon numaramı ve mail adresimi verdim. ama ses soluk yok
bu yüzden tuhaf geldi biraz.

Ben konumun arkasındayım. Ya Allah aşkına hangi fake konusunun arkasında durur bu kadar? Ya da hangi fake ne amaçla bir kız çocuğunu anlatır? Ya siz Türkiye'de yaşamıyorsunuz sanırım her gün her gazetede inanın daha beter en az bir olay vardır. Vicdan sahibi bir insanım ben sadece... Sizin insanlara güven seviyeniz mesaj sayısıyla doğru orantılı bunu anladım. Siz de yeniydiniz foruma katıldığınızda ben de bir gün binlerce mesaj sahibi olduğumda her yeni insana fake muamelesi mi yapmalıyım.
Ben yetim ve zeka geriliği olan bir kız üzerinden yalan söyleyecek bir insan değilim. İster inanın ister inanmayın..

Avukat arkadaşım özel mesaj atamıyorum henüz bana siz ulaşırsanız görüşürüz telefonla...

umarım avukat arkadaş bilgilerini ulaştırırsa kendisiyle iletişim kurarsınız.
şayet vicdan sahibi olsanız, bence beni de biraz umursardınız, konunuza da yanıt verdim, en azından ulaşabileceğim başka kişiler var bu yüzden size yanıt vermedim falan derdiniz konunuzdaki cevabıma. neyse ben daha fazla konuşmayayım.

Evet konu sahibinden ya da Kazen'den bir cevap almayı bende bekliyorum.

Umarım olumlu bir sonuca varılmıştır.

Sitenin herhangi bir bölümünde herhangi bir sebepten açılan konuların hepsi veya bir kısmı sahte olsa bile sizin bunu topikte dillendirmeniz yasak. Kötü içerik bildirimi yapılması için bir buton koymuş sağolsun adminlerimiz.
Eğer konu dışı mesaj yazılmışsa,
Hakaret, tartışma, polemik varsa,
reklam ya da satış yapılıyorsa,
konu veya mesaj içeriği silinmişse,
2. üyelik alınmışsa,
Dalga geçmek için konu açılmışsa topiklerde bunları yazıp topiğin içeriğinden sapmasına sebep olmak yerine o kötü içerik butonuna basıyorsunuz.

Ayrıca, Kazen bey karşıt fikirleri yazmanıza ambargo koymamış, yazılanları çarpıtmayın, konuya saygın bir lisanla fikrini yazmanız başka bu konu sahte, üyede sahte, sen bizimle dalga mı geçiyorsun vs. yazmak bambaşka...

Bilmeyenler ve bilipte hatırlamak isteyenler için kötü içerik butonu üyelerin yorumlarının sol alt kısmında siyah üçgen ikondur.

sıze katılmıyorum.konu sahte ınanmıyorum demek hur bı ulkede yasak sayılamaz.sızın deyımınızle bu sıtede kuralalr cok fazla abartı ambargo var yanı.konuya sakın bır lısanla fıkrınızı yazmak baska demıssınız.benım fıkrım bu kı bunu yazmısım.ınanmıyorum demısım.bazı seyelr cok ama cok abartılıyor.

Back
X