İlla çocuk mu doğurmak gerek :(

Beray92

Huzur iyiki varsın iyiki.
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
265
0
26
Diğer
Bu adet sancısı beni öldürüyor bıktım artık her ay aynı şeyleri yaşamaktan sancı sancı çocuk doğurunca geçer diyor kadınlar illa evlenip çocuk mu doğurayım ilaç kullanıyorum ediyorum geçiriyor ama etkisi geçince tekrar başlıyor bi zamanlar kusuyordum iğne vuruyorlardı yeni yeni biraz düzeldim buna şükür ama genede ölüyorum ağrıdan bıktım yok mu farklı bişeyler kullanan eden

canım dediğin benim ki öyleydi evlenmeden önce adet sancısı faleket hep kustum yataktan kalkamadım vs vsss taaa evlene kadar evlendikten sonra tam geçmedi ama biraz azaldı 2 sene sonra hamile kaldım ve doğumdan 3 ay sonra adet başladı sandığım gibi hiç ağrı yok tamamen yok oldu her bünyeler farklı bence ayağın üşütmemesi dikkat edin soğuk yiyecek içecek tüketmemelisin doğumdan sonra ayaklarım üstümde sürekli giyiyorum terliyorum işe yarıyor

benide kandırdılar doğurunca geçer diye, 2,3 ay iyiydi gene başladı ağrılarım. ağrı dediysem öyle böyle değil, ölmek istiyorum o an dayanılacak gibi değil çok acillere kaldırıldığımı bilirim. ilaç ismi veriliyormu bilmiyorum ala a....x diye ağrı kesici kullanıyorum o iyi geliyor.

kadınların dediğine bakma sen jinekolojik bi muayene olmadın mı hiç

oldum ağrı kesici yazdı içiyorum bi süre geçiyor uyku yapıyor hoba tekrar gene ağrı birde diyolar çocuğun zor olur senin moralim bozuluyor

teşekkürler işte gene dediğime çıkıyor çocuk doğurunca geçiyor ama bünye meselesi evlenip çocuğum olana kadar çekicem demek inşallah yine devam etmez :/

evlenince geçer falan da diyorlar. ben doğum kontrol hapı kullanıyorum hiç ağrım kalmadı, kullanmadığım aylarda yine ağrım oluyor. ama hap da çok yararlı değil tabi. sentetik sonuçta. yine de cinsel hayatı olmayanlar da kullanabiliyormuş hapları. bir jinekologa gidersen seni doğru şekilde yönlendirebilir.

işte bende öyleyim erkek arkadaşım yanında bile rezil oldum kusmaktan aptal olduğum günler oluyor

banada doğum kontrol önerdiler ama kullanmam dedim kıllanma yapıyormuş vucutta suratta :S ona dayanamam

walla çocuk doğunca geçer mi bilemicem ama evlenince geçmiyo o kesin
ben menepoza girmek için dua ederdim başka yolu yok bunun derdim
şimdi hamileyim yine kasık ağrısı çekiyorum

içmediğim bitki çayı ilaç denemediğin sportif faaliyet kalmadı ama yok yani
doktora gittim çok zayıfsın yumurtalıklarını dış etkenlerden (soğuk gibi) koruyacak bir gram yağ yok bunu çekmen çok doğal dedi
kızların ergenlik başlarında kendilerine çok dikkat etmeleri gerektiğini üşütmemeleri gerektiğini söyledi
çok doğru ben üni ye gidene kadar ağrı sızı bilmezdim üniversitede öyle bir üşüttüm ki
öksürünce iç organlarım alttan çıkacak gibi oldum
işte o gün bu gün çekiyorum bakalım bebek doğunca ne olacak
kimisine maydonoz yada ısırgan otu suyu iyi gelirmiş bende işe yaramadı ama dene istersen

majezik kullanmayı denedin mi hiç? sancılara birebir ağrı kesici..ben kullandığımda anında geçiriyor

Benimde çok ağırırdı. Kıvranırdım ağrıdan. İlaç içerdim annem kızardı ilerde çocugun olmaz diye

ama başka çaresi yoktu benim için. İçtim bazen günde 3 kez. Acillik olmadım ama çok kötü günler geçiriyordum.

Evlendim öyle aman aman ağrılarım geçmedi. Şimdide hamileyim bakalım ne olacak.

Kekik çayını denediniz mi?
Çok kötü bir tadı var, ama faydası oluyor.
Ilaç kullanmaktansa iyidir.

Ben de çok kötü geçirirdim adet dönemlerini, birkaç aydır daha hafif atlatıyorum.
Ama on gün önceden mide bulantım başlıyor.

Adetten bir hafta önce belirtilerle, adet bir hafta, adetten bir hafta haksizlikle geçiyor.
Aradaki bir hafta da rahatım

bende çok üşütüyorum onunda etkisi var elimden geldiğince sıcak tutayım kendmi diyorum ama bu yaz aylarında zaten ateş basıyor bunalıyorum iyice pişikmi olalım öfff

majezik kullanmayı denedin mi hiç? sancılara birebir ağrı kesici..ben kullandığımda anında geçiriyor

majeziki çok önermiyorlar ama zararı oluyormuş çok

Allah analı babalı büyütsün :)

kekik çayımı ilk defa duydum ağır gelmez mi :/

umudunu kırmak istememde doğum yapınca geçer diyorlar ya herkezde işe yaramıyor. annneminde çok ağrılı olur. biz doğduktan sonrada birşey değişmemiş.

bende ağrı kesiciyle dururum o zamanlarda. o ilaç çok güzel de ciddi yan etkileri olabilirmiş. o nedenle yazmıyorum.

evet canım aynen öyle çocuk doğurmak gerekiyor malesef...
ama kaç tane? sanırım sorun burda...

ben evlilikten önce adet bozukluğu yaşayan ve kistleri olan asla çocuğun olmaz denilen bir bayandım..

ilk oğlum doğunca adet sancım azaldı ama adet düzensizliğim devam etti..
ikinci kızım oldu... adet sancım azaldı... adet düzensizliğim devam etti... kistler azaldı
üçüncü kızım oldu... adet sancım bitti. adet düzensizliğim devam etti. kistler bitti.
dördüncü oğlum oldu. adet sancım bitti. adetım belki de hayal gibi ayda bir olmaya başladı. kistler tamamen bitti..

şimdi geçmişe baktığımda hayatımın hiç bir devresinde her ay adet görmediğimi görüyorum...
şimdiyse son bir yıldır her ay...
hiç görmediğim bilmediğim birşey olduğundan mıdır nedir garip geliyor oysa normal

Çocuğunuz olmuş sanırım

Bence en iyi çözüm jinekolojik muayene konu sahibi

Dismenorenin altında yatan kötü sebepler olabiliyor

o da ayrı bir şehir efsanesi.. yok canım ne evlenince, ne de çocuk doğurunca geçmiyor..

kekik çayı tansiyon yükseltiyor. yaşada bakmıyor ayrıca.

majesik mide sorunlu olanlara dokunuyor. örneğin bana. birkere içmiştim. dayanamayıp... 1 hafta midem ağrıdı.

papatya çayı aslında iyi gelebilir rahatlatıyor ve uyku yapıyor.

benimde aynı sorunum olduğu için denemediğim kalmıyor..

not: bu arada size belki bişey olmaz ben alerjik bünyeli tuhaf bir tipim

hay maşallah... ne güzel, benimde düzensiz, ve çok ağrılı. bebiş gelse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…