İlla tüp bebekler doğana kadar aynı merkez mi takip etmeli?

Hisense

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
11
1
Merhaba,

Ben Amerikan Hastanesi'nde geçen ay tüp bebek tedavisi oldum. Sonuç pozitif çıktı, şimdi 2 hafta sonra ultrasona çağırıyorlar. Randevu aldım, doktor ücreti 450 TL... Sizce hangi aşamadan sonra sizce normal bir kadın doğum uzmanına geçebilirim? Medical PArk Fatih hastanesine Esra Çebi'ye devam etmek istiyorum.... Doğuma yakın mı gideyim? İlk 3 ay bitince mi?

Merhaba,

Ben Amerikan Hastanesi'nde geçen ay tüp bebek tedavisi oldum. Sonuç pozitif çıktı, şimdi 2 hafta sonra ultrasona çağırıyorlar. Randevu aldım, doktor ücreti 450 TL... Sizce hangi aşamadan sonra sizce normal bir kadın doğum uzmanına geçebilirim? Medical PArk Fatih hastanesine Esra Çebi'ye devam etmek istiyorum.... Doğuma yakın mı gideyim? İlk 3 ay bitince mi?
canım ne gerek var ben adanada tüp bebek merkezine yaptırdım mersinde yaşıyorum mersınde normal hastanede devam edıyorum bir ultrasyon için 450 ödenirmi bence normal kadın dogumcuya geç

Ne bileyim illa ultrasona bekliyoruz sizi, randevu alın vs. denilince ilk 3 ay bunlar mı takip edecek illa diye düşündüm? Bir de tek mi ikiz mi çok meral ediyorum... 2 yumurta naklettiler... İlk ultrasonu bunlar yapsa daha mı iyi olur acaba dedim kendi kendime?

Ne bileyim illa ultrasona bekliyoruz sizi, randevu alın vs. denilince ilk 3 ay bunlar mı takip edecek illa diye düşündüm? Bir de tek mi ikiz mi çok meral ediyorum... 2 yumurta naklettiler... İlk ultrasonu bunlar yapsa daha mı iyi olur acaba dedim kendi kendime?
canım banada 5. gün embiryosu 2 tane yerleştirildi senin degerlerini yazarsan sevinirim bide bu taransferin kaçıncı günü bugun

Bugün transferin 14. günü
Çarşamba ilk kan testi pozitif 231,9
bugün ikinci kan testi pozitif 637,9
Şimdi doktor bir arkadaşla konuştum, iki günde bu değer yükselişinden ikiz olduklarını sanıyorum dedi :) 24 Nisan'a ultrason randevusu aldım.

BENİM DR. KALP ATIŞINI DUYUNCA BAŞKA KADIN DOĞUMCUYA YÖNLENDİRDİ

X