İltifat ettiren 4 renk

bilabisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009
90
0
86
42
İstanbul
Saç rengi ve cilt tonu ne olursa olsun herkese yakışan renkler...
Gül Kurusu...Masumiyet ve ışıltı veriyor
Petrol mavisi...Canlı ve zinde görünüm verir
Kırmızı...Her zaman seksi ve iddialı
Mor...Ne sıcak ne soğuk

Sizce son zamanların en çok kullanılan ve her kadına yakışan renkler nelerdir?opuyorumnanaktan

ben sarı saçlıları seviyorum sanırım bana sarı saç yakışmadığından

ben de beyaz tenliyim yeşil kırmızı siyah giydiğimde her tonunu beğenirler:ecrin_bebek:iltifat alırım yani

ben morun her tonunu giydiğimde,tabi cırtlak olmick :) cok begenilio,kırmızı,siyah çok yakışıyo (öyle söylüyorlar) zemuszemus

Ben Şu aralar bronzum, pembe gıydıĞım zaman Çok dıkkat ÇektıĞımı sÖylerler.
Toz pembe ama

Her kadına yakışan renk; saçı, gözü, teni ne olursa olsun kendini içinde rahat ve güzel hissetiği kıyafetin rengidir a.s Bir başkasında çok hoş duran, o senenin modası ya da çok beğenerek aldığınız bir kıyafeti eve gelip denediğinizde üstünüzde hoş durmadığına inanırsanız o kıyafeti layıkıyle taşıyamazsınız lakin çok salaş, spor ya da herhangi bir ışıltısı olmayan bir elbiseyle kendinizi rahat hissederseniz o gün tüm bakışları üzerinize çekebilirsiniz. sositososito Bunun yanında mutlu, umutlu oduğunuz günlerde cildiniz daha ışıl ışıl olacağından ve gözlerinizin içi güleceğinden bu pozitif enerji dışarıya da yansır ve ne giyseniz yakışır. yerimseniben

ben sarı saçlıları seviyorum sanırım bana sarı saç yakışmadığından

Sarı saç herkese yakışmıyor mesela banada hiç yakışmaz buğday tenliyim ve hep siyah saç kullanıyorum bence sarı saç için ten renginin bıraz daha açık olması lazım ya benim fikrim bu ama kara gözlü kara kaşlı bayanların sarı saç kullandığını görüyorum gülmekten çatlıyım bence çok eğrelti duruyo hani ben boyayım ben boyayım diye bağırıyo cinsinden...

Mutluluğun bayanları güzelleştirdiğine bende çok inaniyorum öyle zamanlarda öakyajsız bile mükemmel hissediyorum kendimiiiiiiiiiiiii:teytey:

Benim son zamanlardaki favori rengim nar çiçeği...Acaip güsel bi renk yaaaaaa hele beyazla bütünleştiğinde vazgeçilmez oluyor.Oje ve rujdada çok doğal duruyorrrrrrrrr denenmesi tavsiye edilirrrrrrrrr

siyah , kırmızı , gül kurusu tarzında pembe , yeşil giydiğimde istisnasız iltifat alırım beyaz tenliyim =)

bende siyah tutkunuyum ve son dönemdede mor ben severek giyiyorum istedim iltifatıda alıyorumopuyorumnanaktankocişimden :)))

ben en çok beyazı seviyorum.masumiyetin rengi beyazz.bana da çok yakışıyo.beyaz tenli ve sarışın olamam rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…