İltifat ettiren 4 renk

buğday tenliyim. mavinin açık tonları(özellikle turkuaz ve buz mavisi), kırmızının her tonu, pembenin her tonu(özellikle toz pembe ve çingene pembesi), morun koyu tonları, siyah ve gri bana çok yakışıyor. hepsini de seviyorum

bende pembe giyince iltifat alırım geneldezemuszemus bence pembede her tene yakışıyor.Açık tende sevimli koyu tende iddialı duruyor

En çok beyaz giyiyorum ben..
Her türlü beyaz kıyafetim vardır. Bikinim bile...:icecream:
Beyaz pantolon en büyük favorimdir..hihoyyyt
Herkes çok yakıştığını söyler..

övünmek gibi olmasın ama bi gün bi mağazada kıyafet dene çıkar derken kadının biri ' ayy beni bunalıma soktun ne giysen yakışıyo anacım' demezmi kızardım ne diyceğimide şaşırdım. yani böle ne giysem yakışır ayıptr soolemesikaydirigubbakcemile3 ama favorim beyazdır. buğday tenliyim sanırsam ordan kazanıyorum bu avantajı

Son düzenleme:
TURKUAZ
SAKS MAVI
BEYAZ
SIYAH en sevdigim , beni en mutlu eden ve kopliman almami saglayan renkler ,kesinlikle vazgecemem ..lepi:

Son düzenleme:
Şimdilerde yeşil,mor ve petrol renkleri çok moda.Mavi renk yıllardır gündemde değil ne yazıkki.Doğrusu ben ne zaman yeşil ve tonlarını ya da boncuk mavi giysem iltifat alırım.Tenim açık olduğundan bu renkler çok yakışıyor.

Kırmızı hariç çoğunu sık kullanırım..

Hatta MOR benimle feci şekilde özdeşleşmiş bir renktir:)

Eşyalarımın aksesuarlarımın kıyafetlerimin ayakkabılarım büyük oranda mor olması buna delalet..

Her defasında mor almayayım ; bu defa başka renk olsun desem de yine de en asili en güzeli oo geliyor bana ne yapayım ..

Lisede başladı bu hastalık hala devam ediyor..

..

Renkler kişinin psikolojisi üzerinde de son derece etkili..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…