• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iltihap söktürmek için bitkisel kürler

slowly26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
383
32
118
arkadaslar meraba ben 21 yasındayım idrar yollarım enfeksiyon kapmış antibiyotik tedavisine başladım ilaçlarım yeni bitti ama ben hala sık sık tuvalete çıkıyorum bitkisel kürlerle bu hastalığı aşan varmı allah rızası için ilaç kullanmaktan midem mahvoldu artık önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden hepinize:16::16::kkk:

rezene ,biberiye,kekik,melisa ve yeşil çay.... bunlar benim için ayrılmaz bir bütündür.. bende de vardı iltihap..kısa sürede kurtuldum.. günde en az 2 kupa içtim. acil şifalar canım... bi yerde iltihap varsa bütün vücut çöküyor. ben bu karışımı tavsiye ederim

rezene ,biberiye,kekik,melisa ve yeşil çay.... bunlar benim için ayrılmaz bir bütündür.. bende de vardı iltihap..kısa sürede kurtuldum.. günde en az 2 kupa içtim. acil şifalar canım... bi yerde iltihap varsa bütün vücut çöküyor. ben bu karışımı tavsiye ederim

peki bunların hepsini karıştırıptamı içeceğim

arkadaslar meraba ben 21 yasındayım idrar yollarım enfeksiyon kapmış antibiyotik tedavisine başladım ilaçlarım yeni bitti ama ben hala sık sık tuvalete çıkıyorum bitkisel kürlerle bu hastalığı aşan varmı allah rızası için ilaç kullanmaktan midem mahvoldu artık önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden hepinize:KK16::KK16:En Büyük KK
Canim iltihapin bittikten.ne kadar sure sonra gamile kaldin

Back
X