- Konu Sahibi littlefairy
-
ixora nın da salyangoz kremi varmış kullanan var mı
cidden bi çok şeyi denemiş bi insan olarak konuya duyasız kalamadım. doktora gidin arkadaşlar. bir çok şey ticari amaçlı ne yazık ki. yüz milyonlarca giden param ve sivilce ve leke içindeki yüzümle yine başbaşayım. üniversite hastanelerinde bi cilt doktoruna gidiniz... ama prof. olsun mümkünse...cildime bu kadar eziyet ettiğim için kendimi kınıyorum.bi de yediklerinizde çok önemli. dıştan ne yaparsak yapalım içten destek vermek lazım. şeker, asitli içeçekler, sigara vs uzak durmak lazım. yardımcı olabildiysem ne ala...Bende tv de çıkan salyangoz kremini kullandım akne lekeleri için...... Ama 2-3 günde iltihaplı sivilceler yaptııı .... Bende kullanmayı bıraktımmm.....
arkadaşlar ben bugün bimden aldım salyangoz kremini kapış kapış satıyo ürün yeni satışa girmesine rağmen artı 9.90 tl bugün başladım kullanmaya eğer memnun kalırsam yazarım size
merhaba...
bende de çatlaklar var ama geçirmek için daha hiç bişey yapmadım çünkü kiloluyum ve zayıflamaya çalışıyorum..daha önce bir konu açmıştım pek ilgilenilmedi ama ben gene de söyliyeyim.. internetten çatlaklarla ilgili araştırma yapıyordum. JENOVİ die bir krem gördüm sitesini girdim... klinik testlerle değerlendirilmiştir ve %90 etki etmş kullananlarda... ne kadar doğrudur bilemem ama bir girin bakın oraya da...
lazer gibi tekniklerde bile max p etki diyoki doktorlar bi krem için 90 ne kadar gerçekçi olur bilemem :)
bu krem hakkında çok bilgim olmadıgı için bişi diyemicem ama şu an dermaroller bana en mantıklı gelen yontem onla baya geçeceğine inanıyorum çok değilse halledebilirsin bence kafana yatan bi yontemle :)aynen cnm bende :) ama hani belki bir yardımım dokunur die söylemek istedim :) canım benim çok aşırı deil gerçekten. var ama çok deil.. sence geçer mi yaaa
bu krem hakkında çok bilgim olmadıgı için bişi diyemicem ama şu an dermaroller bana en mantıklı gelen yontem onla baya geçeceğine inanıyorum çok değilse halledebilirsin bence kafana yatan bi yontemle :)
nerden bulabilirim cnm dermolleri? ben kıbrıs.tayım... burda da var mıdır? fiyatı ne kadar oluyor? tam olarak adı ne bu kremlerin? dermol diye mi geçiyor ( komik bir soru sormuş olabilirim ama mazur gör)
arkadaşlar ben bugün bimden aldım salyangoz kremini kapış kapış satıyo ürün yeni satışa girmesine rağmen artı 9.90 tl bugün başladım kullanmaya eğer memnun kalırsam yazarım size
merhaba, ben de kullandım bim'deki salyangoz kremini, çok beğendim, cidden kapış kapış gidiyor, geçenlerde bitmişti, çok korktum gelmeyecek diye, amaa gelir gelmez 2 tane aldım ne olur olmaz...günlük nemlendirici+ kırışıklık kremi+ cildi toparlayıcı+ parlaklık verici diyolar gerçekten de oyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?