E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
kızlar bu konuyu tekrar güncellemek istedim bu aralar bana da sivilce izlerim için bu ilvina kremi tavsiye ediyor aktar tabi onun niyeti belli para kazanmak ama sizin fikirlerinizi merak ediyorummmmkaydirigubbakcemile5
ben bu kremi yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve ilk ayda gercekten sivilceler yok olmaya başladı.etkisini görmeye başlayınca 2.ayda devam ettim gercekten etkisini gördüm ve artık cildim pürüzsüz. herkese tavsiye ederim. kullanıpta etkisini görmeyenlerde vardır. herkesde aynı etkiyi göstermiyordur. ben 2 ay içerisinde bu sorundan kurtuldum. düzenli olarak kullanmakta önemli tabiki. kollarımda ve bacaklarımda da kilo alıp vermekten kaynaklanan catlaklar oluşmuştu bunlar içinde ilvinayı kullandım. yavaş yavaş çatlaklar kaybolmaya başladı ve 2 ay sonunda bunlardan da kurtuldum. 2 sorundan da bir krem ile kurtulmuş oldum. sivilceler ve çatlaklar için cok sey denemiştim bugüne kadar ve bu kremin ismini duyunca denemeye karar verdim iyiki de kullanmısım memnun kaldım. umarım herkes bu sorunlarından kurtulur. cildinin pürüzsüz oldugunu cevredenki kişilerden duymak insanı cok mutlu ediyor.
meltemciğim peki bu ilvinayı aktarlardanmı aldın yoksa internettenmi sipariş verdin benim güneş lekeleri var onlarada iyi gelirmi acaba.
Sen pahalı almışsın canım benim aldığım yerde 20 lirasırnaşık şeyuzun zaman olmuş haftaya alıcam ddm ama alamadım.nese bugün aldım vee dha ucuza buldum =)) demirtepede sgm die biyer var her ürünü piyasaya gre dha ucuz ben yeni keşfettim =) normalde 36 ordan 27,75 e aldım artık =))))
ilvina kolojen yapıyı cok onarmıyo yani yenilemiyor daha etkılısını kuullanmanızı tavsıye ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?