Cilt Bakımı Ürünleri ilvina salyangoz kremi kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kızlar bu konuyu tekrar güncellemek istedim bu aralar bana da sivilce izlerim için bu ilvina kremi tavsiye ediyor aktar tabi onun niyeti belli para kazanmak ama sizin fikirlerinizi merak ediyorummmmkaydirigubbakcemile5

ben bu kremi yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve ilk ayda gercekten sivilceler yok olmaya başladı.etkisini görmeye başlayınca 2.ayda devam ettim gercekten etkisini gördüm ve artık cildim pürüzsüz. herkese tavsiye ederim. kullanıpta etkisini görmeyenlerde vardır. herkesde aynı etkiyi göstermiyordur. ben 2 ay içerisinde bu sorundan kurtuldum. düzenli olarak kullanmakta önemli tabiki. kollarımda ve bacaklarımda da kilo alıp vermekten kaynaklanan catlaklar oluşmuştu bunlar içinde ilvinayı kullandım. yavaş yavaş çatlaklar kaybolmaya başladı ve 2 ay sonunda bunlardan da kurtuldum. 2 sorundan da bir krem ile kurtulmuş oldum. sivilceler ve çatlaklar için cok sey denemiştim bugüne kadar ve bu kremin ismini duyunca denemeye karar verdim iyiki de kullanmısım memnun kaldım. umarım herkes bu sorunlarından kurtulur. cildinin pürüzsüz oldugunu cevredenki kişilerden duymak insanı cok mutlu ediyor.

cok tesekkürler.. gözeneklerin varmı onlara da etkisi oldu mu?

önemli değil umarım sizlerde etkisini görürsünüz. cok fazla gözenek yoktu yüzümde ama onlarada etkisi oldu. lekeler,sivilceler ve gözeneklerden kurtuldum artıkk :sm_cool:

meltemciğim peki bu ilvinayı aktarlardanmı aldın yoksa internettenmi sipariş verdin benim güneş lekeleri var onlarada iyi gelirmi acaba.

meltemciğim peki bu ilvinayı aktarlardanmı aldın yoksa internettenmi sipariş verdin benim güneş lekeleri var onlarada iyi gelirmi acaba.

merhaba seliss ilvina salyangoz kremi ben internetten aldım. güneş lekeleri,sivilcelere ve cilt çatlaklarına iyi geliyor. tavsiye ederim. ınternetten arastırırsan güneş lekelerine de iyi geldiğini görürsün.

ılvinada kullandım,talada.Tala bi işe yaramıyor ilvina nisbeten daha iyi ama bence en iyisi Guttonun salyangoz kremi.

Sen pahalı almışsın canım benim aldığım yerde 20 lirasırnaşık şey

ben size daha etkılısını söleyeyeım bu kremı kullandıgınızda inanamıycaksınız ve suan bu ilvinayla vakıt kaybı olduguna ınanacaksınız elicina dıe bı krem %85 salyangoz özü var ve baslı basına harıka leke catlak sıvılce ve kırısıklıklara 1 ay ıcınde son deneyın eger sızı yanıltmışsam paranızı ben iade ederım

turkıyede cok yerde yok krem ısteyene ben adres lınkı verebılırım

arkadaşlar gitti gidiyorda elicina satışı yapılıyo be fıyatıda cok uygun hemde ojınal
krem kullanılacaksa tek tercıh bence
sıvılce lekelrınden ız yok kırışıklar azaldı özellıkle 25 yaş ve üstü için gençliğin verdıgı akne ızlerı gunes lekleerı ve gelecege yatırım resmn parlıyo yüzünüz herkes şaşırıyo yüzünüzün bu haline bence siz bile ınanamıycaksınız

slm ben bu kremi kullandım ama salvolin marka aldım hoşuma gitti.. 2. kutuyu ısmarladım...

ilvina kolojen yapıyı cok onarmıyo yani yenilemiyor daha etkılısını kuullanmanızı tavsıye ederım

ilvina kolojen yapıyı cok onarmıyo yani yenilemiyor daha etkılısını kuullanmanızı tavsıye ederım

aysuncum bide salvolin var o nasıl peki,elicinadan farkı nedir.ben pek araştırmadım ama güzellik uzmanıymışsın sen daha iyi bilirsin canım.yorumlarını bekliyorum tşklra.s.

stainbock canım bu ürün patentlı ve %80 salyangoz özlü salvolinin patentı yok ve %35 salyongoz özü var yanı elicinanın yapıcagı 1 haftalık işi salvolin 3 haftada yapar aradakı fark bu ve elıcınanın kırıklıklara catlaklaraa ve oluşmus yara izlerıne noter huzurunda onaylanmıs belgelerı var
ve ınanın mucize gıbı benımde derım hatta böle cok derın izlerım vardı 2 ayda kesın çözüm oldu
hem sıvılce hem bıçak kesıgı olarak

canım ya sivilce izlerine etkisi nasıl cilteki çukurlara ve sahtesi olmayan linki verirmisin

Önerdiğiniz bu krem çok pahalı ama......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…