Cilt Bakımı Ürünleri ilvina salyangoz kremi kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
merhaba kızlar konuyu açayım tekrardan :)
elicina krem almak istiyorum ama piyasada çok farklı fiyatlarda 250 ye 140 a 90 a falan var sahte olmadığını nasıl anlıycam
bana yardımcı olacak var mı ?:26:

elicina iyi güzel 100 tl civarı da elicina snail cream diye ayzınca kendi sitesinde fiyatı yazıyor plus ı bile 30 euro.bıktım ben kremlere yol parası vermekten ( o yüzden 100 tl verip almk koyuyor acıkcası.ki burada 100 tl olan sitede 25 euro yani 50 tl tam 2 katı :S

ya kozmetiktede giyimde de hep öyle :93:
benim şimdi düşündüğüm tek şey yeterki orjinal olsun türkiyedeki satan sayfalardan arıyorum acayip uçmuş fiyat aralığı hangine güveneceğini şaşırıyo insan

bende dali nin salyangoz kremini kullandım bir süre ama pek bi etkisini görmedim. kullananların yorumlarını falan okudum herkes çok memnun oldugunu filan yazmış ama bilmiyorum ben pek fark göremedim. belkide uzun süre kullanmak gerekiyordur.. :)

kızlar öncelikle merhaba ben siteye yeni üye oldum :) benim sorum şu olucak ben ilvina salyangoz kremininden aldım alanlar hiç dikkat ettimi hologramlımıydı aldıkları ürün bende yok sahte olmasından korkuyorum şimdiden teşekkürler :)

doğalsan üretici firması bayiilerinden almaya dikkat et ben sipariş verdiğim yeri onaylatmıştım

ilvina salyangoz kremini 4 ay düzenli kullandım 3 yıl önce güneş ışığına çıkmamaya özen gösterin talanınki de güzel aynı firma üretiyor onu da tavsiye ederim

bnde ilvina salyangoz kremini kullanıyorum işe yarıyor gibi siyah noktalarda sanki azlma var inş işe yara

soyulma yapıyormu ciltte bu ürünler... 3 gündür kullanıyorum ve cildim soyuluyor... kremdenmi acaba?

Salyangoz kremlerinin tüm markalarınki işe yarıyor dali iyi eliza iyi zaten hepsi salyangoz sınısı kullanıyor ben ikisindede kullandım sonra bir arkadaşın dediği gibi maliyetinden dolayı başka marka varmı diye baktım Herbal Mix Salyangoz Kremi diğer bir ürün buldum tüm mağazalarda satılıyor zaten
diğerlerinde daha etkili geldi düzenli kullanım gerektirdiğinde maliyet önmeli benim için ama sonuç olarak hepsi etkli hernagi bir markayı alabilirsiniz

Herbal Mix özelliği olan salyangoz kremleri kullanın benim önerim bu üretim tekniğinden dolayı çok daha etkili ve doğal her markanın var kısa her markanın 2 tane var 1 normal 1 Herbal Mix Salyangoz Kremi

ilvina salyangoz kremini çatlakları için kullanan varsa cevap verebilir mi acaba? ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum bişey fakedemedim üstelik çatlaklarımda yeni kırmızılı morlu haldeler yani koybolma ihtimali daha yüksek ama ben bişey farkedemiiyorum devam edeyim mi kullanmaya sonunda işe yarıyomu yani ve kutu çok küçük içini açıyosunuz o küçük şeyin içini de tam doldurmamışlar nereme yeticek o bilmem!! ne kadar süre kullanmam gerekiyo ve bu süre içerisinde kaç kutu gidiyo yazabilirmisiniz acaba??

bnde tester.larını kullandım memnun kaldım haftaya gidip alcam =) ben sivilce izlerim için bi ürün istemiştim aktardan bunu verdi sivilcelerimede ii geldi =) =)

merhabalar benim inanılmaz dogum sonrası çatlaklarım var acaba bu ıkı kremden bırı farketmez kesin çözüm getirirmi çatlaklar için kullanan varmı.....bu arada annem eleza kullanmıstı ama yüzündeki siyah lekelere faydasını gördü benım ıcın çatlak önemli

Selam kızlar, ben de nicedir takipteyim, burdaki yorumları okumadan, beyin fırtınasına katılmadan çöp bile almam tabiri caizse:)
Bu salyangoz kremi olayına ben de girmek istiyorum, araştırmalarım sonucu bi ürün buldum( google a butikavm salyangoz kremi yazınca çıkıyor) indirimde görünüyor, fiyatı çok uygun geldi bana ama ilk defa deneyeceğim, kullanan var mı daha önce, vaatleri güzel ama yerine getirebilir mi acaba,alsam mı ne dersiniz?

Son düzenleme:
malum hamilelik hrşey kullanamıyoruz ama bi an geliyo cilt pürüssüzken bianda sivilce lekeler basıyo cok sinir bozucu burda bi arkadaş bi çok yağdan oluşan bi karışım vermiş çoğu kişi ve kendininde memnun olduğunu okudum e en önemlisi doğal olması ama bu ozonlaşmış yağlardanda denedim cildi cok kotu oldu göz sorunlarına ıyı gelıyo denmiş göz cevrem kırıstı ve altlarında bezecıkler cıktı su aralar lavanta suyu yapıyorum kendım onla temızlıyorum ama yuzum krem istiyo bu salyangoz krem aktarda görmüştüm ama pek ılgımı cekmedı acıkcası burda okuyunca bıraz ılgı cekıyo ama sonra deneyıncede hayal kırıklıgına ugramak ıstemıyorum yağ olayındaki gibi gerçekten etkisini gördünüz mü tekrarlıyomu yada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…