im sklyor

sanat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
589
3
96
Diğer
ortada bi derdim de yok ama iç sıkıntısından patlamak üzereyim.benim gibilere rahat batıyo derler genelde. ay patlıycam. namaz kılmıyosun ondan vs derler ama onu da yapıyom imdaaat

evde oturuyosan el işiyle uğraşabilirsin canım ben işten çıktığımdan beri el işiyle vakit geçiriyorum akşam nası oluyo anlamıyorum bile :) ama el işini seviyosan

bazen banada geliyorlar sokağa atıyorum kendimi
o mağaza bu mağaza geziyorum rahatlıyorum
hele alışveriş yaparsam dahada rahatlıyorum

çalışmıyormusun??
çalışmıyorsan,canın sıkıldığı zaman dışarı çık ne bileyim alışveri yap arkadaşlarınla zaman geçir...
biz kadınlar alışveriş yapınca kendimizi hep mutlu hissederiz..

Eğer bu sadece ara ara kısa süreli olan bir şey ise normal herkeste olabilir ama ne bileyim bir heyheylenip 1 ay kendine gelemiyorsan işte o zaman bir gariplik vardır.

Sonuçta robot değiliz her an neşeli olmamız beklenemez.CADIARZU

Mesela bazen banada gelirler sağolsunlar hiç birşey yokken dünya yıkılmışta sanki herşey benim tepeme düşmüşçesine somurtkan ne yapıyorum dersen yanlız kalmaya çalışıyorum çünkü o sırada konuşmak istemediğim için zaten kendimi kötü hissedersem açık açık diyorum yine bana geldiler aklı olan bir kaç saat bana bulaşmasın diye :kedi:gereksiz yere kırıcı olabildiğim için ne bileyim mesela telefonumu kapıp son ses müzik dinlerim 1-2 saat eğer hala heyheyli isem o günün benim için iyi bir gün olmadığına karar verip gidip paşa paşşaa uyur ertesi güne capcanlı heyecanlı başlarım.:lepi:

ben sıkılınca spora verıyorum kendımı yada sahıle ınıyorum mumkun oldukca

sıkılman normal bence çünkü her insanda olur arasıra böyle haller...
çık dışarı tebdili mekanda hayır vardır...
gez,yürü emin ool iyi gelebilir...
sevgilera.s.

adet dönemine yakınsan için sıkılabilir :) geçer. ama durumun uzun süreliyse değişik bişeyler yapmaya çalış cnm gez toz yukardaki bayanların dediği gibi alışverişe falan çık. puzzle yap. namaz kılmakla ne alakası varmış anlamdım :uhm:

sıkıldığın zamanlar oturupta geçmesini bekleme
kendini oyalayacak bişeyler bul
arkadaşlarınla filan buluş
yada daha farklı şeyler

seni en iyi anlayanlardanım sanırım çünkü bende bazen öyle oluyorum hatta bazen durup durup sıkıntı yaratıyorum.. bence sıkılmanı gidermek için ugrasmalısın mesela elinin altında internet var yemek tarifleri alabilirsin sesl isitelere girebilirsin hem KK nde cok güsel tarifler var ayrıca boş vakitlerini değerlendirebileceğin bi yer bence so kadarda sıkılma en azından internnetle ugrasabiliyosn dünya elinin altında hadi o da olmasaydı o yönden bak şekerm sırnaşık şey

walla bende senın gıbıyım dersane bıttı eve tıkılıp kaldım.psıkolojım bozuldu resmen,durduk yere ağlayasım gelıo.ama bu aralar bıraz ıyıyım.iş arıyorum bakalım olursa benım ıcın ıyı olacak.banada sana dedıklerı gıbıı senın ımanın zayıf iç huzurun yok namaz kıl huzur bulursun dıyorlar,ama onu bıle yapmaya üşenıyorum1 ada tam 12 kg aldım.wermek ıcınde hıc caba sarfetmıyorum,nolcak bakalım halım!

Psikolojideki yeri : anksiyete yada depresyon :gitme:
Halk içindeki anlamı : evlen geçer. ..:CüvCüv:
Bana sorarsan da : aşık ol :asigim: kendine uğraşlar bul, geleceğe dönük planlar yap, yani bekleyeceğin günleri iple çekeceğin bir takım hedeflerin olsun, yerimseniben

Canım sana özgü birşey değil sadece o.
Banada gelirler arada bir.vereliniortak.Bağırır çağırır kocamdan hırsımı alırım,sonrada niye onu üzüyorumki diye oturur ağlarım..cokacimcoook

Arada bana da olur öyle. İçim sıkılır, duvarlar üstüme üstüme gelir. Bir yandan sıkıntım geçsin diye birşeyler yapmak isterim, diğer yandan hiçbir şey yapmaya isteğim yoktur. Enerjim çekilmiş gibi hissederim. Böyle zamanlarda müzik dinlemek, spor yapmak, bilgisayar oyunları, film izlemek ya da dışarı çıkıp dolaşmak iyi gelir bana. Hiç birini yapamıyorsam evde eşyaların yerlerini değiştirir, temizlik yaparım =)

ay bana da geliyolar bu aralar..okul bitti,iş yok daha,para da yok çıkıp alışveriş yapayım stres atayım kafamçokkarıştı

:95:aslında derdin çok. İçim yanıyor, sanki kalbim çevremdeki insanların elinde sıktıkça sıkıyolar.Boğulacak gibi oluyorum. En azında sizlerin canınız sıkılınca gezip tozacağınız yerler var. Ben köyde yaşıyorum. Bi cehennem oldu benim için burası.Evimde binbir türlü dert var ama bi tane anlayan yok çıldırcam artık.
ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum. Ailem çok sıkı bıktım inanın.:96: bir de aptal gibi birini sevdim. Mutluluk arıyordum. Bana biraz güler yüzle yaklaştı. Kandım ona, onun için ailemi karşıma almaya bile hazırdım ama güvenemiyorum.Seviyorum ama erkek bu sözüne güvenilmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…