İmajıyla Angelina Jolie

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzel hatun ya maşallah. kendı değil kalbıde guzel yaa

Konuda gereken mesaj temizliği yapılmıştır..Karşılıklı yazışmalar,itamlar vs.vs..

Bir konuyu bu hale getirmeye kimsenin hakkı yok ve bunları temizleyecek görevli arkadaşın zamanını çalmayada hakkı yok..

,Kötü içerik butonunu benden daha iyi bilen üyelerimizsiniz..Kötü içerik yaparsınız,profil mesajı atarsınız o anda sitede kim online ise gereken yapılır..Sayfalar dolusu karşılıklı yazışmanın kime ne faydası vardır?

Bundan sonra konular bu şekilde kilitlenmek zorunda bırakılırsa;
o bizi tahrik etti,özelden bunu yazdı,
,forumdan bunu dedi gibi şikayetlere bakmaksızın karşılıklı kim yazışmışsa,siteden uzaklaştırılma verilecektir..

Konu sahibine biraz saygımız olsun lütfen..

Bilginize..

Paylaşıma devam edebilirsiniz..

azracım cok tesekkur ederım bır tanem
sevgılı uzman bizi uzmedin actın topigimi cok tesekkurler

bence dudaklar yuzun yuzde 87 sını kapladıgı ıcın angelinaya benzıyor demişler :)))))))))))))
yoksa bence aynı dede

angelina deyince asi ve vahşi bir guzellik tanımı geliyor akla..
tshirtine evlilik yemini etmeye giderken kendi kanıyla kocasının adını yazan hafif mazoşişt,her an heryerde sevişmeye hazır nazır duran ucarı kacarı bır seksapalite konusuyor..
ama bunun tezatında ise anaç 6 cocuk annesi masumiyet kraliçesi duruyor..

guzelliginden bahsederken "mukemmel" yuz hatlarından bahsedilemiyor..ne de mukemmel fiziginden...

hokka gibi burnu var denemiyor,kiraz dudaklar denemiyor,puruzsuz bir cilt denemiyor..

yani klasik guzellik sıfatlarının hicbirini bu kadın icin kullanamıyoruz..o gercekten farklı bır guzellige sahip..

digerleri cirkin demiyorum ama bukadın gercekten sıradısı bır guzellik..

Son düzenleyen: Moderatör:

Ya tabi çok güzel katılıorum hatta bir oturuşta 1000 tane fotosuna bakmışımdır ama bu aralar adrianaya taktım kafayı o daha çıtır gelioo bir de çok mütevazii o huyuna aşık oldum resmen:asigim:

adrianada cok sempatik evet kesinlikle onu da cok begeniyorum.herseyden once sahane bir fizigi var.
o fizik angelinada olsa sanırım yuzyıllarca konusulurdu :)))))))

ıkisi de güzel hatunlar walla haklarını yemeyelimmm ama angelina biraz dikkat etse ii olur git gide zayıflıoo ve güzelliğine gölge düşüo bence

ergenlikte herkesın kotu bır donemı olur ama bu kadının o bıle olmamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…