- 25 Ocak 2011
- 685
- 486
- 303
- 28
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Onlar ancak kendilerini kandırırlar nikahın geçerli olması için ilan edilmiş gerekir şahit gerekir yanlız konu üniversite okumuş kızımızla başladı cahillikle bitti bu ne keskin çelişkidir böyle?Bi arkadaşım var, kendisi gayet normal üniversite okuyan bi kızdır. Kıyafeti, makyajı gayet modern bi kız açık giyinmeyide sever hatta. Bunun 4 yıllık bi sevgilisi var oda üniversite okuyo, çocuk buna göre biraz daha tutucu.
Geçen gün konuşuyoduk konu cinsellik yaşından açıldı. Bana dedi ki 'biz çok istiyoruz ama günah diye çok çekiniyoruz, öbür tarafta bunun cezası çok ağırmış imam nikahı kıymayı düşünüyoruz.' Dedi. ' Nasıl yani bunun için imam nikahıyla mı evleniceksiniz?' dediğimde bana hayır evlenme falan değil kimsenin haberi olmuycak biz yine sevgili olarak devam edicez sadece cinsellik yaşayabiliyo olcaz. Dedi.
Ya kocasını sevgilisini falan kandıranı duydum Allahı kandıranı ilk defa görüyorum. Nereye gidiyoruz arkadaşlar? Ülkemizde ciddi ciddi bunu düşünebilen insanlar var. Nasıl bi bastırılmışlıkla yaşıyoruz bu nasıl bi cahiliyet?
Kendini kandiriyo arkadasinizBi arkadaşım var, kendisi gayet normal üniversite okuyan bi kızdır. Kıyafeti, makyajı gayet modern bi kız açık giyinmeyide sever hatta. Bunun 4 yıllık bi sevgilisi var oda üniversite okuyo, çocuk buna göre biraz daha tutucu.
Geçen gün konuşuyoduk konu cinsellik yaşından açıldı. Bana dedi ki 'biz çok istiyoruz ama günah diye çok çekiniyoruz, öbür tarafta bunun cezası çok ağırmış imam nikahı kıymayı düşünüyoruz.' Dedi. ' Nasıl yani bunun için imam nikahıyla mı evleniceksiniz?' dediğimde bana hayır evlenme falan değil kimsenin haberi olmuycak biz yine sevgili olarak devam edicez sadece cinsellik yaşayabiliyo olcaz. Dedi.
Ya kocasını sevgilisini falan kandıranı duydum Allahı kandıranı ilk defa görüyorum. Nereye gidiyoruz arkadaşlar? Ülkemizde ciddi ciddi bunu düşünebilen insanlar var. Nasıl bi bastırılmışlıkla yaşıyoruz bu nasıl bi cahiliyet?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?