İmdaaaaaatttt nolur bana yardım edin :(

eseeen

tut ki karnım acıktı..!
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
122
0
66
Erzurum
Hemoroid oldum denemediğm yöntem kullanmadığım ilaç gitmediğim doktor kalmadı.. Bu acıya dayamıyorum.. Yurtta kalıyorum öğrenciyim şaplı yemekler yüzünden kabız olmamak elde değil napacağımı bilmiyorum.. 3adım yöntemi diye bişey varmış o nedir bilen var mı nolur yardım ediiiiinnn...

4 yıl yurtta kaldım.Şap atıyorlar mıydı bilmiyorum ama çok şükür kabızlık çekmedim.

Bol sıvı tüket.Kuru kayısı falan ye.

Hemoroid in nekdr acı veren birşey olduğunu çok iyi bilirim öncelikle geçmiş olsun kardeşim kabiz olmamak çok önemli ama illaki olunuyor öğrencilik döneminde yurtta..ben hemoroid amelyti olmstum geçen yıl ama hamileligimde yeniden nüksetti ve bikacgun önce boğma yöntemiyle on dakikada hemoroidlerimdeki pis kanı cektiler suan çok rahatım.doktora gdemedgn zaman sıcak su ve buhar iyi gelir içine oturman lazim ama bian önce doktora gidersen verdiği merhemlerle rahatlarsin.Allah şifa versin..

Yazdıklarınız için öncelikle teşekkür edeim. KONU ŞAP DEĞİl ama neden ona takıldığınızı anlayamadım. Yurttaki çoğu kızda olan bir sorun bu ayrıca adet düzensizliğ ve gereksiz tüylenme oluyor aklımıza ilk şap geliyor. DEDĞİNİZ HER YÖNtemi denedm şuan bir tane merhemim var ama çok işe yaradığını söyleyemem doktora gittim kayısı yedim fakat çözüm olmadı başka fikirler bekliyorum. iyileşemiyorum

o kullandığın merhemle geri itmeye çalış çıkan hemororiti ..sıvı tüket ..ben hastanede yatarken bana batikonlu ılık su da oturtmuşlardı işe yaramıştı yani..patlıcan sapıda çok işe yarıyrmuş haşlanıp ılıkken yapıştır bağla öle dene..ŞAP dan oluyr tabi..bi süre yurttan yeme dışardn söle ayy şapın etkileri aynen kıl yapıyr hormon bozuyr testeron hormonunu bozuyr resmen işe. bayanlara neden gerek duyuylrki erkklr neyse daha

Yavrum;geçmiş olsun...Gerçekten çok zor bir rahatsızlıktır...

Tam iyileşmen biraz zaman alabilir..Bu arada çok uzun süre oturmayacaksın ve çok uzun süre ayakta durmayacaksın..Hareketli bir hayat düzenlemen gerekiyor kendine ama çok yorulmadan...

Acı,ekşi,turşu,salça(özellikle kavrularak yapılmış sos şeklinde olanlar) yememeye çalışacaksın ama acı ve turşu asla yeme canım...

Bir de bazı Dr lar varis tedavisinde kullanılan bir hap veriyorlar(aslı bir varis türü ya rahatsızlığının) bu ilaç bana çok iyi gelmişti..

Dr'na danışsan belki bu ilacı sana verebilir..

Acil şifalar dilerim...

Bende üniversiteye başladığım ilk yıl olmuştu dr böyle şerbet gibi bir şurup yazmıştı bana çok iyi gelmişti. Çok şükür ondan sonra olmamıştı. İyi bir dr görün bence..

Ay cnm kıyamam seni ben anlarım çünkü yeni atlattım progtoloğ die krem var çok faydalı ben kullandm geçti çok şükür...artı kayısı ye kabızlık içn kabızlık hemoritin düşmanı

Bende üniversiteye başladığım ilk yıl olmuştu dr böyle şerbet gibi bir şurup yazmıştı bana çok iyi gelmişti. Çok şükür ondan sonra olmamıştı. İyi bir dr görün bence..

duphalac sanırım.kabızlık için o kabızlığı aşmış konu sahibi hemoroit olmş..

zeytinyağı tüketmeye çalış ve sıcak suya otur iyi geliyo. Bol bol su içmen lazım ben de çok oluyodum ama bu aralar rahatım çok şükür.

Canım marka adı veremiyoruz sanırım ama bende de olmuştu aktardan bi macun almıştım o baya iyi gelmişti. Bi de çiğ eti pudra şekerine bulayıp gece yatarken hemoroidin üzerine koyuyodum ben o da çok fayda etmişti. Bu ikisini kullanarak 3 günde ya da 4 günde geçirdim bi daha da aynı sorunu yaşamadım.

Bir tane fitil var ve hap ikisini düzenli kullandığınızda çok iyi geliyor

valla tam anlamıyla hemoroid değildim ama sanırım başlangıcı vardı ben de. hastahaneye gitmedim annemin dediği şeyi yaptım rahatlattı açıkçası. her gün 6-7 zeytini çekirdeğiyle beraber yutun.

proctolog çatlak ve bağsuru çok rahatlatıyor.

her yemekten önce 2 kayısı kurusu bir bardak mümkünse kaynar değil ama sıcak su iç üstüne. kabızlığın zamanla düzene girer. kirazs apı kaynatıp içebilrsin. sürekli değil tabi ödem atıcı özelliğide var çünkü. acı ve baharatlıdan uzak dur. bol su içmeyi sakın unutma. kahve, çay ve asitli içeceklerden uzak dur. inşallah geçer yakın zamanda. bağarsak çalıştırıcı hiçbirşey kulanmamanı tavsiye ederim. dahada kötüleşir durumun. ama kayısı ve sıcak su on numaradır zamanla düzelir inşallah.

Onun acısını,nasıl kanadığını çok iyi biliyorum. :18:

Doktor bana sıcak suya oturmam gerektiğini söylemişti,birde fitil verdi. Fitilin adını hatırlamasamda doktora çıkınca sorabilirsin. Tabii küçük bir muayeneyi kabul ediyorsan.:26:

Onun dışındada kayısı ile ılık yada biraz sıcak su içmeni öneririm. Kayıısı çok iyi geliyor.
Kesinlikle ıkınma ve baharat tüketme.

eczanelerde ve aktarlarda mevcut bulunan at kestanesi elma sirkesi solüsyonu var sabah öğle akşam yarım çay bardağı suya 20-30 damla damlatılıp içiliyor. Ben şu anda onu kullanıyorum ve çok işe yarar. Daha önce de kullandım. Bu arada akşamdan 2 kuru kayısıyı yarım su bardağı suya koy sabah kalkınca onları ye ve suyu iç kabızlığa birebir. Bu solüsyonun markası var ancak ben şu anda veremiyorum.

her sabah ac karnina 4 5 tane kuru kayisi , incir ye arkasindan bir bardak su ic saniyorum bi kac gune kabizligin azalacak. musli ve sut de tuketebilirsin. cok kabiz oldugu zaman bir 2 yemek kasigi zeytin yagi icebilirsin. tabi biraz hareketli bir yasam tarzi benimsenmeli. (spor) bir de kullanmissindir kesin ama yine de yazayim hemoroid icin fitil ve kremi gece uyumadan uygula bence bunlar ise yariyor

Son düzenleme:
Belki bana inanmayabilirsiniz ama dediğiniz herşeyi yaptım dediğim gibi denemediğim şey kalmadı günde yaklasık 3 km yürüyorum yani spor yapıyorum sıcak suya oturuyorum kayısı yiyorum kremim var doktora muayene oldum fakat dışkıyı bi türlü yumuşatamıyorum denemediğim ilaç ve lifli gıda meyve vs kalmadı herşeyi denedm dışkıyı yumuşatabilrsem iyileşeceğini düşünüyorum çünkü dediğinz herşeyi uyguluyorum zaten. Asıl sorun burada herşeyi uygulamama rağmen olmuyor iyileşmiyor bu yüzden buraya anlatmaya karar verdim

hemoroit konusunda benim kadar çeken yoktur afedersiniz bir hafta çıkmadığım oldu sonra sabah aç karnına ilk kalktığım gibi bir kaç kaysı yiyorum sonra bir bardak kaysı suyu içinyorum son zamanlardada akşam yatmaya 1 saat kala her akşam havuç suyu içiyorum afedersiniz çok değişim gördüm günde 2 defa çıkamay başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…