• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İMDAAAAAATTTTTTTT!!!!!!!!!!!

Ayni ben maalesef.
Benim burcum ikizler ama yukselenim basak cok agir bastiriyor.
Tam bugun saat 3 te ucakla turkiyeden tatilden dondum.
Sabahin 5.45 inde uyandim kosustur dur,saat 3 te eve gel snra hemen bavulu actim. Kiz kardesim biraz yardim etti bavulla sonra yatti uyudu bense uyuyamadim herseyi yerine koymadan. Hala uyanigim.
Dolabimda karismis zaten tum, annem dgru yerlerine koymamis yikanmislari.
Kiz kardesim benim sunu yap bunu yap diye buyurmama kizip durdu sonra yatti.
Hepsini bitirdim su an.

Biraz oncede aklima yeni bi icat geldi.
Bilekliklerim yuzuklerim karismasin diye ayakkabi ktusunun kapagindan goz goz ktular yapicaktim. Aradim ayakkabi kutusu bulamadim:KK14:.

Sana tavsiyem: bursuru kutu al. Su dikis kutum, su oyuncak kutusu, su taki kutum felan diye. Oglun oyuncaklarinimi doktu? Sorun degil, hepsi ayni kutuya atilicak sonucla bi kucakla at kutuya. Sonra koy rafa tamamdir. Kutular cok cok ise yariyor. Tertemiz ve duzenli duruyor. Ben " ilerde evlendigimde evdeki istdgim duzen" adi altinda bursuru sey yazdim cizdim. Hepsinin basi kutular, bol bol kutu.

Cetvelciler diye bi konu vrdi galiba kk hanimlarimizin. Orya bak derim ben, cok isine yariycak.
Sayende cetvelciler ile tanıştım teşekkür ederim ;)

Cocugunuzun gelisimi daha önemli birakin dagilsin. Hem ole gazi acip evi havaya ucurasim var falan demeyin. Gecen bir haber vardi kendimide cocugumuda oldurcem diye kocasina mesak atan bir kadinin cocuklarini elinden almislardi

ne olacak ki dağınıklıktan

sizin oyuncak ve dağınıklık çocuk odasında imiş

bizim her yerde; koridorda salonda vs

oyuncaklar salonda zaten

bugün iş ile ilgili bir yere gittim; evde eşim ve oğlum vardı; öğlen sofrası bile masanın üstünde

dönüşte yanımdaki arkadaşa hadi kahve içmeye bize gidelim dedim; eve girdik her yer oyuncak

sıkıntı mı hayır ben evin öyle olduğunu bile bile çağırdım; ne olacak ki oyuncak işte

İkea da çekmeceler var çocuk bölümünde en azından içine toplanıyor istenince

ben pis birisiyim burada tescilli; haftada bir yardımcı geliyor yarım gün; onun dışında elimi hiçbir şeye sürmüyorum; silme süpürme vs yok; 3-4 günde bir şey olmaz yani

kendinizi telkin edin benim gibi örnekler ile

kizlariniz kac yasinda?
4 yasindan once cocuklara duzen anlayisi kazandiramazsiniz..o davranisi da kazandirmak istiyorsaniz ancak oyun ve hikayelerle kazandirabilirsiniz,ya da guzel bi dille yardim etmelerini rica edersiniz.
benimde oglum cok aglardi cok..erkek cocuklari genelde cok gazli oluyor,6 ayi devirdi mi rahat eder merak etmeyin..ama bitaraftan da stresli oldugu icinde agliyor olabilir.susturmaya ugrasmayin birakin aglasin bi sure kollarinizdayken..dogum travmalarini ancak aglayarak atabilirler bebekler.
bide ucundan lohusalik huznu yasiyor gibisiniz,sakin olun..Allah yavrulariniza saglik versin,biraz daha buyusunler bakin nasil guzel evinizi temizlersiniz beraberce:KK54:

bizim evin durumuda ayni.ama ben bnu hic sorun etmiyrm.bu kdr stres ypma kendne.ben topluyrm kizm arkadan dagitiyo..alistim bu duruma..o kendi kendne toplamayi ogrenene kdarda boyle olucak..relax:KK48:

Benim evimi de iki yildir yani var ya.munasip bi söz de bulamiyorum tarif etmek için. Hadi yapayim desem izin vermiyor sürekli ağlıyor yapma onu kapat bunu şöyle yap falan diye bi rahat vermiyor. Ben de açıkçası onunla vakit geçirmek için pek birşey yapmiyorum çünkü yapmaya başlasam sonu yok çocuğu goremicem ayni evin içinde. Çok.karışık işler çokkkk

seni x
Çıldırma noktasındayım...
Evim çok dağılıyo kızlarım çok düzensiz düzene sokamıyorum oğlum kolik sürekli beni istiyo ilgi istiyo ağlıyo susmaksızın şu an gazı açıyım hepimiz havaya uçalım kurtulalım noktasındayım. Ben başak burcuyum düzensizliğe tahammül edemiyorum piskolojim çöktü temizlikte yapamıyorum evimi pislik götürüyor ihideğilim kızlar ben ne yapıcam :KK43::KK43::KK43:[/QUOTE
seni cok iyi anlıyorum bende basak burcuyum ve kızım 6 aylık oldu napıyorum kucagıma alıyorum cimcimemi yspabildigim her isi yapıyorum.camasır katlarım mutfakta yemek yaparız bulasık makinasını bosaltırız ama diger ev temizligi uyudugunda hemen girisirim ve altınaydır gece uc yada 4 de uyuyorum gece yaparım temizligi babası bakar aksamları ozaman yaparım.basak burcu duzensizlik ve pislige gelemez illa yapılacak illa yapılacak.
yavas yavas uyudugunda yap esin baksın sırayla oda oda yap temizligi biyeri bitir diger gun diger odayı yap.ben oyle yapıyorum kolay gelsin annelık coooook guzeeeeel ve cooookkk zoooorrrr

Benim kızımda ayağa kalksam ağlar, wc ye gidemediğim olur
O derece yani..
Ama evin dağınıklığı düşündüğüm son şey olur
Evdeysem kahvaltı ve wc yi çözsem benden mutlusu yok
İşteysem de özlüyorum kızımı, akşam çok az vaktimiz oluyo çünkü..

Sakin ol
Çöp ev olmayacak sonuçta
Sende bi de 2 çocuk varmış
Haftasonları halledilir temizlik
Hep elinde bezle dolanan tiplerdensen çocuklarda rahat edemez

cocuklarinizla bu isi oyun haline getirin onlar oyuncaklarini toplarken bunuda oyun olarak algilasinlar. bu isler anca boyle :)

kıyamam yaaaa çok tatlısınız.... çıldırmış anne resmi:KK68: bende başak burcuyum ve bu titizlik temizlik düzen hastalık hastası yaptı beni....zamanla alıştım ve takmamaya başladım, artık hiç umursamıyorum. düzene koydum her şeyi.ev dandini olsada batmıyor bana,hayat var bu evde yaşanıyor sonuçta deyip avutuyorum kendimi:KK70: keşke benimde evimde kulağından makarna çıkan bebik
m,her yerde oyuncak olan bir odam, peşimden anne diye ağlayan yavrucuklarım olaydı. annelik zor ve güzel şey. dert etmeyin sakin olun :KK37:

O gazı açıp havaya uçmak istemek yerine, psikolojik bi destek almayı isteyin önce! Ayrıca kimsenin de demediği gibi, çocuklarınız da bizi dünyaya getirin demedi. Hiç sevimli falan da değilsiniz, sevgisiz ve düşüncesizsiniz.

O derece yani..
Ama evin dağınıklığı düşündüğüm son şey olur
Evdeysem kahvaltı ve wc yi çözsem benden mutlusu yok
İşteysem de özlüyorum kızımı, akşam çok az vaktimiz oluyo çünkü..

Sakin ol
Çöp ev olmayacak sonuçta
Sende bi de 2 çocuk varmış
Haftasonları halledilir temizlik
Hep elinde bezle dolanan tiplerdensen çocuklarda rahat edemez
3canavar:)

kizlariniz kac yasinda?
4 yasindan once cocuklara duzen anlayisi kazandiramazsiniz..o davranisi da kazandirmak istiyorsaniz ancak oyun ve hikayelerle kazandirabilirsiniz,ya da guzel bi dille yardim etmelerini rica edersiniz.
benimde oglum cok aglardi cok..erkek cocuklari genelde cok gazli oluyor,6 ayi devirdi mi rahat eder merak etmeyin..ama bitaraftan da stresli oldugu icinde agliyor olabilir.susturmaya ugrasmayin birakin aglasin bi sure kollarinizdayken..dogum travmalarini ancak aglayarak atabilirler bebekler.
bide ucundan lohusalik huznu yasiyor gibisiniz,sakin olun..Allah yavrulariniza saglik versin,biraz daha buyusunler bakin nasil guzel evinizi temizlersiniz beraberce:KK54:
4-10;(

kıyamam yaaaa çok tatlısınız.... çıldırmış anne resmi:KK68: bende başak burcuyum ve bu titizlik temizlik düzen hastalık hastası yaptı beni....zamanla alıştım ve takmamaya başladım, artık hiç umursamıyorum. düzene koydum her şeyi.ev dandini olsada batmıyor bana,hayat var bu evde yaşanıyor sonuçta deyip avutuyorum kendimi:KK70: keşke benimde evimde kulağından makarna çıkan bebik
m,her yerde oyuncak olan bir odam, peşimden anne diye ağlayan yavrucuklarım olaydı. annelik zor ve güzel şey. dert etmeyin sakin olun :KK37:
Banyo da kıvırcık saçlarının içinden çıkan spagetti leri saymıyorum :D :D

Benim de çocuktan dolayı ev hep dağınıktır ama ben dağınıklığı severdim önceden şimdilerde bana da batıyor ben tüm oyuncakları bi anda dökmüyorum. Hele geçen hafta tüm küçük oyuncakları kaldırdım. Her hafta için birer kutu oyuncak ayarladım onları oynatıcam sırayla.

Ben de basak burcuyum. Tertibi duzeni çok severim ama cocuk olunca zor o eski duzenin devam etmesi özellikle ilk yillar. Birakin eviniz dagilsin, kirlensin. Önemli olan yavrularimizin sagligi gerisi hikaye. Ben iki yilda bunu ogrendim

:KK59:
O derece yani
Ben yazmisim gibi oldu :) tuvalete oglumla gidiyorum kucagimda oturuyor tuvalette bile. :KK71:Temizlik yapacagim zaman aglama kirizi basliyor bunu duyan konu komsu bana toplaniyor ay noldu hasta mi ? bi cocuk bu kadar aglatilir mi fitik olucak falan filan sonra bi oturuyorlar temizlikte kaliyor. Bu sefer ben sinir krizi geciriyorum tabi
kayinvalidem gecen "cocuklu kadinin kimse kusuruna bakmaz kizim bu kadar sikma canini" dedi gercekten dogru kimse bakmasin kusura biraz daha sabir
Ben esim isten gelir gelmez bir basliyorum 12ye kadar ev isi yapiyorum baskalari gibi dizi seyredeyim cay demleyim iceyim esimle sohbet edeyim hayalini bile kurmuyorum artik baska carem yok cunku kimse yok yanimda herkes memlekette :(

Back
X