- 30 Ağustos 2017
- 888
- 533
- 103
İnsan çocuğuna nasıl bunu yakıştırırı? Çıcuk normal dee siz iki yaşındaki çocuğunuzdan beklentileriniz normal mi onu sorgulayın!Artık çok yoruldum dayanamıyorum
Oğlum 2 yaşında ve ben çok çaresizim.
Hep canı sıkılıyor mızmızlanıyor ve olmadık şeylere girişiyor (fırını açıp tepsileri çıkarma,kıyafet dolabıma girme vs).
8.30 kreşe gidiyor 12 olmadan alıyorum. Grubunda 10 çoçuk var hepsi ay farkı oğlumdan küçük.. öğretmenleride çok ilgili. Oğluma kreşe gitmek iyi geliyor bunu bir anne olarak hissediyorum zaten çok yakınımızda.
Ama eve gelip öğlen uykusundan uyanınca çoooook huysuzlaşıyor.
Internette gördüğüm etkinlikleri yapıyorum çocuk ilgilenmiyor bile. Oyuncaklari kalabalik zaten yiğmıyorum önüne.
Mesela bugün bir kitli poşete az boya sıktım ve masaya bantladım. Iki elleyip onu cikarmakla ugrasti.
Oyun hamuruna sıfır ilgisi var. Eline kalem veriyorum bende yardimci oluyorum yok yok yok...karşılaştirmim diyorum ama kreşe gidince arkadasları oturmus oyun hamuruyla öyle guzel oynuyo ki heves ediyorum yada oyunlar oynuyorlar..benimkinin akli bir başka calisiyor ve bu beni endiselendiriyor
Bu cocuk gerizekalimi diye düşündüm demin o denli kizdirdi beni...bazende beni yaptiklariyla hayrete düşürüyor..varsa yoksa lego ile oynama ve disariya cikma...sizinde bòyle cocugunuz varmiydi veya cevrenizde?
Üc hafta sonra randevumuz var ama içim içimi yiyor cocugu memnun edemiyorum
Benim kızım da iki yaşında ve tam da yaşının yakıştığı gibi bana anlamsız gelen bir sürü şey yapıyor ayrıca legoyu da çok sever
Onlar bebek,yetişkin değil.