Tuvalet Eğitimi İmdat!!! 37 aylık oğlum tuvalet eğitiminde beni tımarhanelik edecek...

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
Oğlum 37 aylık yaklaşık 15 gündür eğitmeye çalışıyorum ama nafile lazımllığa oturuyor ama yapmıyor.Bazen zar zor oturtuyorum çişini yaparken de bu sefer acıyor diye iki gözü iki çeşme ağlıyor.Çiş var diyor oturuyoruz dalga geçer gibi gözüme bakıp lazımlıktan kalkıyor.Bu akşamsa ikidir ortalığa koyuvedi.Off erken mi hazır değil mi daha acaba?Ama küçükte değil ve ben öğretmenim tatilde vereyim bu alışkanlığı dedim ama olmuyor.Ne yapayım yardım edin.Eşimle de birbirimize giriyoruz ben sinirleniyorum diye o da bana kızıyor.

ben kızıma öğretirken çişini tuvalete her yaptığında bir balon şişirip veriyordum.Bu şekilde ödül vererek öğrendi.İlk başlarda çok uğraştım ama olmadı yaparsan balon vericem sana dedim işe yaradı. Sadece evin heryeri balon doldu. Bu yönden biraz kötü:1:

Slm benımde 28 aylık oğlum var 1hafta once tuvalete alıştırmaya basladım ılk zamanlarda tam tuvalete oturuyorduk bıttı derdı sonra bır ıkı dk sonra altına kaçırmış oluyordu sanırsan bunu yırmı kez yaptı bır gunün ıcınde sınırdan ağlamıştım,ve benım oğlum normalde çöksünler ıcıyor oyuzden 20 kez tuvalete gıtmek cıldırttı benı 3gun aynı şeklide oldu netden birkaç şey okudum,çişini yapan cocuğunuzun ödüllendirin dıyordu eğer buda işe yaramazsa bırakacaktım kiiii... Çok şükür tuttu nasılmı sabah çişe gıttık cısını yapta sıfona basalım dedım oğlumunda ilgisini çektdi sanırım çünkü suyla ılgılı ne varsa çok sevıyor onunda ılgısını çektdi su olunca ve sımdı 2gundur de cısı gelınce söylüyor benımde amacım suanda kafkasını söyletmek ama kakası gelınce bıraz korkuyor kötü dıye ağlıyor bakalım bunu nasıl halletcez sıze yardımcı oluduysam ne mutlu kızları bebeğinize sakın kızıp bağırmayın ters tepebılır

Son düzenleme:
Benimde 34 aylık ikiz kızlarım var bende tuvalet eğitimine başlayalı bir ay oldu aynı sorunları bende yaşadım ama anladım ki ben inatlaştıkça onlarda benimle inatlaşıp yapmıyolar şimdi onlara hiç çişini hatırlatmıyorum onlar gelip bana söylüyolar artık tek sorunum kızımın bitanesi hala kakası ı söylemiyor oyüzden kesinlikle inatlaşma ve sürekli hatırlatma

Back
X