İmdat!! Ev arkadaşım eve hiç bişey almıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ışte bu yorum sahibi Krdi hanımla ev arkadaşlığı yapmış biri olarak, dediklerine harfiyen katılıyorum. Ortak bir bütçenizin olması lazım ev harcamaları için. Mesela haftalık herkes 30 TL koysun, ihtiyaçlarınızı ordan giderin. Özel harcamaları herkes kendi karşılasın.

Biz bulaşığı, yemeği temizliği filan sırayla yapmazdık, kim müsaitse o yapardı yada hep beraber yapılırdı.Gerçi kahvaltı olayını hep benim üstüme yıkarlardı bu Krdi danasıyla, Mel danası:umursamaz:Hatta sabahın köründe bakkaldan taze ekmek alırdım onlara, sıcak sıcak yesinler diye.

Bizde hiç sorun olmamıştı tabi üniv. de beraber okumuştuk, anlaşıyorduk.Size tavsiyem ortak bir bütçe oluşturun yoksa başedemezsiniz böyle.kaydirigubbakcemile

ben de ayrı yıyelım dıyemem yaa
ortak para konsa ne bıleyım

anlaşamadığın bırıyle aynı evde kalmak zor olsa gerek ev arkadaşlığı gerçekden zor
ben şanslıydım 2 arkdaşım vardı ortak para koyardık ne alıncaksa alırdık yemek falan sorun olmazdı
bn yemek ev temızlık işlerını onlar yapardı sorunsuz 3 yıl yaşadık çok şükür
ama dolapta rafları ayrı tutan arkadaşlar vardı gerçekden zor bıze tuhaf gelıyodu
biri yer bırı bakar durumu
sizde orta yol bulun yoksa hergun sıkıntı yaşarsınız

Arkadaşlar şuan bi sorun daha var ve bu çok önemlii...Arkadaş KPSS'ye çalışıyor ve kesinlikle seste çalışamıyormuş. Yaşadığımız yer 65 m2 ve tv açılırsa hemen duyuluyor. Ben öğretmenim. Burasıda kütüphane değil.Öyle değilmi? bAna tv sesni kıstırtyo ve nerdeyse ben bile duyamıyorum tv sesini...Yaa valla bu sorun daha büyük yaaa. Napacam? Kendi evimdede rahat edemiycekmiyim? Sonuçta benm öğretmen olduğumu bile bile çıktı yanıma..Şimdi de yaptığına bakın klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…