imdat kızım...:(

kivikivi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
384
179
kızım nisanın 15inde 2 yaşını doldurdu kızım birkaç gündür inanılmaz dercede geceleri veya gündüz uyanıyo bağırarak, ve avaz avaz bağırıyor.Anlam veremiyorum yanına gidiyorum yatıyorum vuruyo ağlayarak istemiyo kalkıyorum onada kızıyo ne yapsak yapma diyor yani dün gece sabah 5,30 gibi aynı şekilde tam 1,5 saat avaz avaz bağırdı neyapıcağımızı şaşıyoruz bilemiyoruz ne desek ne yapsak istemiyo çıldırmış gibi kendini çarpıyo kasıyo sağa sola bugünde öyle uyandı neden olabilir normaldede huysuz ama şaştık kaldık sağlığı yerinde çok şükür ateş vs. bişey yok normalde iyi fakat uykunun arasında resmen kriz geçiriyo aranızda böyle olan varmı....:KK43:
izlediği klip bu arkadaşlar kızımın baya korkutucu.... ama ısrarla izlemek istiyor...

Son düzenleme:
Yanlış anlamayın, tabiki kesin diye demiyorum fakat, gözetiminiz dışında birine emanet ettiğiniz oluyor mu? Böyle bir durumla karşılaşsam sanırım etkilenebileceği yaşadığı olayları düşünürdüm.

Düşündüm asla zaten birine bırakmam evdeyim hep benimle fakat 1 haftadır falan yabancı maskeli bir klip var sürekli onu istiyo youtubedan açıyorum biraz ürkütücü fakat ısrarla onu istiyo günde belki 10 kere izliyor açmadığımızda kızıyo bağırıyo aslında korkuyomu bilemedik bugün çok istedi açmadım kendi telden akşam bulmuş açmış yine izledi 2 kere falan kapattırdım zorla... zorlada bişey yaptıramıyosun çok inat...

2 yasindaymis cokta kucukmus seker sey kiyamam.
Benim erkek kardesimdede tam boyle olurdu. Tabi benm kardesim o zmnlar 5 yasinda felandi( su 17 yasinda).
Benim kardesim uyurdu gece biz hala ayaktayken uyanirdi tuvalete gitmeye.
Giderdi tuvalete kapisini orterdi, annemde uyandinmi oglum diye yanina gidip kapiyi acardi tuvaletin. Kardesim uykulu halinden sicrardi birden gelme diye aglardi.
Gozleri patlar buyurdu oyle.
Oglum benm derdi annem duymazdi.
Ha anne senmisin derdi snra annemin ilk adiminda yine yok yok gelme istemiyorm diye tuvaletin kosesine kacardi anneme vururdi koseye sikismis gibi. Orda orda arkanda biri var gelme derdi.
Tabi 5 yas ve 2 yas karsilastirila bilirmi bilmem. Ama bize nazardn dediler. Herkes kardesime buyumuste kuculmus nasl akilli derlerdi. Diliyle dikkat ckerdi her gittigi yerde. Bilmiyorm dini inanciniz nedir.
Ama biz kuran asmistik kardesimin yatakta bas ucuna. Cok ise yaramisti. Belki isinize yarar sizinde.

Düşündüm asla zaten birine bırakmam evdeyim hep benimle fakat 1 haftadır falan yabancı maskeli bir klip var sürekli onu istiyo youtubedan açıyorum biraz ürkütücü fakat ısrarla onu istiyo günde belki 10 kere izliyor açmadığımızda kızıyo bağırıyo aslında korkuyomu bilemedik bugün çok istedi açmadım kendi telden akşam bulmuş açmış yine izledi 2 kere falan kapattırdım zorla... zorlada bişey yaptıramıyosun çok inat...

Bir haftadır klibi izleyip, bir kaç gündür korkuyorsa, tabii ki kesin söyleyemekle birlikte ilk akla gelen oluyor, Şifalar diliyorum, kısa sürede atlatmanız dileğiyle....

Doktora goturdunuz mu??

Yok götürmedik te burda zaten gerçekten iyi çocuk doktoru yok ve sakinleştirici tipi bişeyde vermek istemiyorum küçükten beri zaten kolikti çok ilaç kullandık ayrıca bir kötü sağlık belirtisi yok olsa olsa psikolojik gibi duruyor...

2 yasindaymis cokta kucukmus seker sey kiyamam.
Benim erkek kardesimdede tam boyle olurdu. Tabi benm kardesim o zmnlar 5 yasinda felandi( su 17 yasinda).
Benim kardesim uyurdu gece biz hala ayaktayken uyanirdi tuvalete gitmeye.
Giderdi tuvalete kapisini orterdi, annemde uyandinmi oglum diye yanina gidip kapiyi acardi tuvaletin. Kardesim uykulu halinden sicrardi birden gelme diye aglardi.
Gozleri patlar buyurdu oyle.
Oglum benm derdi annem duymazdi.
Ha anne senmisin derdi snra annemin ilk adiminda yine yok yok gelme istemiyorm diye tuvaletin kosesine kacardi anneme vururdi koseye sikismis gibi. Orda orda arkanda biri var gelme derdi.
Tabi 5 yas ve 2 yas karsilastirila bilirmi bilmem. Ama bize nazardn dediler. Herkes kardesime buyumuste kuculmus nasl akilli derlerdi. Diliyle dikkat ckerdi her gittigi yerde. Bilmiyorm dini inanciniz nedir.
Ama biz kuran asmistik kardesimin yatakta bas ucuna. Cok ise yaramisti. Belki isinize yarar sizinde.

Çok tşk ederim bende birkaç gün önce gelen komşularımız vardı valla ne yalan söyliyim şüphelenmedim değil karı koca renkli gözlü bizimkinden büyük kızları var fakat pek konuşmuyo hareketli değil vs bizimkide tam tersi ben küçükken asıyodum asayım bari küçük başucu olanlardan almıştım küçükken tşk ederim....

Bir haftadır klibi izleyip, bir kaç gündür korkuyorsa, tabii ki kesin söyleyemekle birlikte ilk akla gelen oluyor, Şifalar diliyorum, kısa sürede atlatmanız dileğiyle....

Tşk ederim umarım birkaçgünlük bişeydir çünkü kaçtır tekrarlıyo ve korkmaya başladım kalıcı olucak diye gece yarısı o kadar bağırıyoki millette diyodur napıyolar bunlar çocuğa diye...:KK43:

Yok götürmedik te burda zaten gerçekten iyi çocuk doktoru yok ve sakinleştirici tipi bişeyde vermek istemiyorum küçükten beri zaten kolikti çok ilaç kullandık ayrıca bir kötü sağlık belirtisi yok olsa olsa psikolojik gibi duruyor...

Bu işler maalesef ki hic belli olmuyor. Kan değerlerine falan baktirin. Kansizlik görülen insanlarda bu tür davranislar olabiliyormus.
Ilk once bir genel muayene yaptirin eğer bir sey cikmazsa Pedagoga goturmekte fayda var..

Ha bir de hamile olabilir misiniz??
Hala emziriyor musunuz??

Bu işler maalesef ki hic belli olmuyor. Kan değerlerine falan baktirin. Kansizlik görülen insanlarda bu tür davranislar olabiliyormus.
Ilk once bir genel muayene yaptirin eğer bir sey cikmazsa Pedagoga goturmekte fayda var..

Ha bir de hamile olabilir misiniz??
Hala emziriyor musunuz??

Evt kansızlık olabilir çünkü sürekli süt içer yemek yemez... yok 1 yaşında bıraktık memeyi birkaç gün daha gözlemleyelim olmadı götürelim.. Burdaki çocuk doktorlarınada çok kızıyorum ilk bebeğinizmi diyrlar evt dedikmi kolikken öyle yapıyaorları hıım deyip deneyimsiz cahil muamelesi yapıyorlar hiçbiey yapmadan gönderiyorlar...

Evt kansızlık olabilir çünkü sürekli süt içer yemek yemez... yok 1 yaşında bıraktık memeyi birkaç gün daha gözlemleyelim olmadı götürelim.. Burdaki çocuk doktorlarınada çok kızıyorum ilk bebeğinizmi diyrlar evt dedikmi kolikken öyle yapıyaorları hıım deyip deneyimsiz cahil muamelesi yapıyorlar hiçbiey yapmadan gönderiyorlar...
insallah iyi bir doktor bulursunuz. cok geçmiş olsun..
Bol bol da kuran okuyun evde..
Hayirli geceler size. .

Geçmiş olsun arkadaşım
sürekli ayetdk kursi felak nas oku meleğine
dünya dua ile ayakta
farklı bir kişiye emanet yada değişik bir olay yaşamış olsa bende pedagog derdim ama doktorluk değil gibi

hircin olduğu an dua okuyun sesli hatta duysun sakinleşmezse gel beni vur ;-) o derece yani.
Gunahi olmadığı için daha bi melek Rabbim sakinsin hepimizin evladını

X