- Konu Sahibi livelovelaugh
Vallahi ablacım ben şimdi 17 yaşındaki halimi ve ailemi düşündüm..Beni çok sıkmışlardı.Ben aklı başında bi insandım.Gizli saklı erkek arkadaşlarım oldu elbet ama kötü hiçbirşey yapmadım.Yada aileme leke getiricek hiçbirşey yapmadım tabiki de.Ama onların tavrı bana karşı daha ılımlı olsaydı keşke.Çünkü hergün kavga gürültüyle ben çok ama çok fazla zor bi ergenlik geçirdim..Allahım kimseye yaşatmasın benim yaşadığım ergenliği.Babamın beni dövdüğü zamanları bide anlamayıp
O yüzden kızınız sizden korkmasın herşeyi anlatsın.Ama herhangi bi rahatlık da sağlamasın ona bu.Amaaann nasılsa ailemin haberi var diye işin ucu kaçmasın..Böyle çok arkadaşım vardı benim zamanında.İsimleri pek hoş anılmazdı:26: Siz iyi bi annesiniz kızınızı iyi yetiştirdiğinizi düşünüyosanız korkmayın..Sizinle yeter ki paylaşsın atmasın içine

O yüzden kızınız sizden korkmasın herşeyi anlatsın.Ama herhangi bi rahatlık da sağlamasın ona bu.Amaaann nasılsa ailemin haberi var diye işin ucu kaçmasın..Böyle çok arkadaşım vardı benim zamanında.İsimleri pek hoş anılmazdı:26: Siz iyi bi annesiniz kızınızı iyi yetiştirdiğinizi düşünüyosanız korkmayın..Sizinle yeter ki paylaşsın atmasın içine