Pasta mi alayim neli alayım ? Kurabiye gibi bişey mi alayım cidden kafam dililililililiKendın oldugun gıbı gıt . Bır pasta ekler vs al .
Pasta mi alayim neli alayım ? Kurabiye gibi bişey mi alayım cidden kafam dilililililili
Hem anne hem anane resmen ateş hattına giricek gibi hissediyorum kendimi ben yaMeyveli hafif bir pasta alabilirsiniz. Anneanne de varmış şekeri falan varsa hafif tatlı iyi olur.
Kot spor ayakkabı gitme tabiki. Ama döpiyesli de gitmeşık bir gömlek pantolon yada bluz pantolon giyebilirsin.
Ben rahmetli kayınpederimin cenazesinde bütün sülale ile tanışmıştım mecbur. Sevgiliydik o Zamanlar daha. Hiç stres yapma,rahat ol.Hem anne hem anane resmen ateş hattına giricek gibi hissediyorum kendimi ben ya
Ben tanıstıgımızda altıma kot etek üstüme gömlek giymistimHerkese merhabalar yine ne yapacağımı bilmediğim bir konud burdayım .
Bi süredir görüştügüm biri var ve beni evlerine davet etti , annesiyle yaşıyor tanışmamı istedi ama .
Ilk defa böyle bişey yaşıycam ne yapıcam, nasıl giyinicem, nasıl makyaj yapıcam, ne alıp gidicem , elim boş gidilmez çiçek alsam kız istiyo gibi mi olurum ?
Bir de anneanne filan da ordaymis acaba gitmesem mi de diyorum . Bu kadar süper ego bana fazla geliyor aslında . Ben öyle sıkıştırılmaya çok gelemem
Oooof cidden ne yapıcam hiç bilmiyorum. Aslında ya çok yapışkan tiplerse resmi olup hiç gitmesem mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?