Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok dogru yazmissiniz lakin ben eksik yazmissim sanirim benim sorunum bana birseyler almasi yada aldiklarini begenmemem degil zaten ayrica aldiklari da super seyler cok begeniyorum sagolsun ama ben istemeden acaba benim kiyefetlerimin hicbirini begenmiyorda yani benim zevkime saygi duymuyor mu acaba diyorum
?ve de bana caktirmadan kendi zevki ile dosenmis bir gardirop mu duzuyor caktirmadan yani ne bileyim yani dusunsenize ben sizin kayinvalidenizim diyelim bir davete katilacaksiniz cok afedersiniz ic camasirina kadar sunu sunu giy aman ha bir yere gideceksiniz aman o son aldiklarimi giy ha diye tembihlemesi normal mi ki ?diyorum ya iyi niyetinden suphe etmke istemiyorum ben sadece benim zevkime saygi duymuyor gibime geliyor iste tum sorunum bu ?simdi ne tavsiye edersiniz ?
Allah hepimize sadece boyle dertler verse keske...
o ne ya? allah allah kim ne karisir benim giyecegime...ayni evde mi yasiyorsunuz siz? lutfen kirmamak adina pirim vermeyin boylelerine...ne demek sunu giyeceksin bunu giyeceksin, gelin demek kole demek degil ki ya, gelinim istedigim kaliba uyacak modunda bunlar cok geri kafali davranislar kusura bakmayın...bastan tavrinizi koyun
kesınlıkle katılıyorum tatlım sana cok haklısın..bende o sekılde dusundum..Ben sanmıyorum bu niyetle yaptığını bunu
Niyeti gıcıklık yapmak olsa,bunu yapmanın çoookkk yolları var
Bana iyi niyetle davranıyor gibi geliyor.
Kayınvalidenizin kızı varmı bilemiyorum ama kendi adıma konuşmak gerekirse bende 2 erkek evlat sahibiyim,bir kız çocuğunun giyimi kuşamı herzaman hoşuma gitmiştir.
Yarın oğlanlarım evlendikleri zaman gelinime eminimki bende güzel şeyler almak,onları üzerinde görmek isterim.
Bu başka türlü bir haz altında başka bişey aramaya gerek yok yani
Sizi sevmese neden parasını size harcasınki,gider kendine alır giyinir kuşanır birde geçer karşına nispet yapar.Bence boşuna huzursuz ediyorsunuz kendinizi
Keyfini çıkarmaya bakın benceyerimseniben
kesınlıkle katılıyorum tatlım sana cok haklısın..bende o sekılde dusundum..
ee bana ne zaman alcan kıyafet de bakemkaydirigubbakcemile3
kayınvalidenle aynı evdemi yaşıyorsun yada altlı üstlü mü oturuyosun?
çünkü ancak bu kadar yakın oturuyorsan biryere giderken seni bu kadar görme ve bu kadar karışma şansı olur.
sen giyinip geldikten sonra sen bunu mu giydin diyor?
ben pek anlamadım.