- Konu Sahibi kelebekim35
-
sabah zaten bunalım içinde bir konu açmıştım.. . akraba gezmesine gittim akşam.. gitmez olaydım.... bu ara akrabada evlenen evlenene , doğura doğurana Allah herkese mutluluk versin.
yok o evleniyo bu evleniyo muhabeti açıldı.. bir teyzem BİR TEK SEN KALDIN ? demez ki zaten sakinleştiricilerle duruyorum.. birde bu lafı yemez miyim afiyet olsun bana .. artık akraba gezmeleri yasak bana..
Napayım gönlüme göre biri çıkmadı.. evlenmek için mi evleniyim.. evlenenler evlenmek için çoğu zaten .. umursamıyorlar bile kocalarını.. gaza gelip kendimi birine atmak zorunda kalmaktan korkuyorum ??
Öncelikle sakin ol lütfen!
Yaşın kaç?
Bende önceden böyle ortamlardan nefret ederdim.
Sürekli evlilik muhabbeti açılırdı gözler üzerime çevrilirdi sen evlenmiyo musun derlerdi. Hatta acıyor gibi bakanlar olurdu :)
Ama kimseyi kafaya takmıcaksın bu durumda gülüp geçeceksin. İnsanın kısmeti karşısına ne zaman çıkar hiç belli olmuyor.
Ben de nişanlandım artık millet o sözü bana değil evlenmeye kızlara diyor ve böyle konuşanlara çok gıcık oluyorum.
Yahu evlilik bu tüm hayatını etkileyecek bir olay sonuçta.
Karşına kısmetin çıkmadıktan sonra sokak sokak koca mı arayacaksın?
Sakın kafana takma böyle şeyleri nasip kısmet işi de geçiştir.
inanın şuan evlenenlerin yaşları da büyük değil 23-27 yaş arasında evlendiler..aile desteği ile geçiniyor bir çoğu .. daha kendilerini toplamadan sıkıntılar içinde.. ben daha okul yeni bitmiş işe girememişim... hayatımda biri yok.. birine alışmadan evlenemem ki .... bir evlilik yarışı almış gidiyor akrabalarda .. ve arkadaşlarla da tabii... iki yerden baskı.. evim evim güzel evim ve kurslarım... ne akraba ne düğün ne bayram görmek istiyor ruhum...
87 liyim canım .. zamani geldi gibi .. arkadaşları tanıştırıyorlar ama inanın temel de bile uyuşmuşoruz. tip önemli değil onu geçtim bile .. bir çifte olmasın gereken hiç bir özellik tutmuyor .. ısınamıyorum..
o an güldüm geçtim ama şuan eve gelince üzüldüm.. artık ortamlar bana göre değil .. ben kurs kurs gezip kafamı dağıtmaya devam edeyim
Daha gençsin canım ya nolur böyle saçma sapan lafları kafana takıp da kendini üzme.
Bende böyle ortamlardan uzaklaşmak için kurslara gitmiştim gerçekten iyi geliyor insana.
Bizim insanlarımız çok düşüncesizler. Yaşıtları evlendi diye kimse evlenmek zorunda değil.
Karşına doğru insanın çıktığına inanmadan sakın milletin lafıyla bi ilişkiye başlama.
İnan bende böyleydim ve hiç ummadığım anda karşıma nişanlım çıktı hem de aracı olmadan yani kısmetinin nerde ne zaman karşına çıkacağını bilemezsin. 20 yaşında yanlış bir evlilik yaparak hayatını mahvetmektense 30 yaşında mantıklı bir evlilik yapmak çok daha iyidir. Cahil insanların lafına kulak tıkamak gerek. Zaten nişan olur düğünü sorarlar düğün olur bebek sorarlar bebek olur ikinci bebeği sorarlar sonra bi daha düşünüyo musun derler... İnsanlar hep konuşur önemli olan senin hayatın
bide ilgilenip yorum yaptık ama neyse artık
yorum yapan tüm hanımlara teşekkür ediyorum aklınıza , elinize sağlık :)
Of benim teyzemde böyle laflar sokar hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?