- 23 Ağustos 2012
- 51.900
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.768
- 898
- Konu Sahibi kelebekim35
-
Aman millet kafayı insanları başgöz etmekle bozmuş. Sırf milletin ağzı kapansın diye evlenirsin, eşinle sorunların olur bak o zaman o car car konuşanların hepsi nasıl arazi oluyor. Ben de 86'lıyım, kader kısmet deyip geçiştiriyorum soranlara ama bana sorarsan 35'e kadar niyetim yok.Tabi yine de dediğim gibi kader işi biraz da böyle şeyler. Hiç kimsenin lafı için o tatlı canını üzmeye değmez.
Beni de dun annem resmen sinir etti.
Dun telefonda konusuyorduk, gayet ciddi : Sen de artik evde kaldin zaten, burda bir doktor var seni ona verelim dedi. (annem hemsire, bu doktor da zannimca is arkadasi) Ben de ne munasebet dedim...zaten ben birakin ayni sehri, Turkiye'de bile yasamiyorum, evde kaldim diye kilometrelerce uzakta tanimadigim biriyle evlen dedi bana !!!!
Zaten burda tek basimayim ve yalnizliktan bunalmis durumdayim, sag olsun annem de ne durumda oldugumu unutturmuyor..biliyorum kotu niyetli degil ama yine de uzuldum.
Ben de 87liyim bu arada.
sabah zaten bunalım içinde bir konu açmıştım.. . akraba gezmesine gittim akşam.. gitmez olaydım.... bu ara akrabada evlenen evlenene , doğura doğurana Allah herkese mutluluk versin.
yok o evleniyo bu evleniyo muhabeti açıldı.. bir teyzem BİR TEK SEN KALDIN ? demez ki zaten sakinleştiricilerle duruyorum.. birde bu lafı yemez miyim afiyet olsun bana .. artık akraba gezmeleri yasak bana..
Napayım gönlüme göre biri çıkmadı.. evlenmek için mi evleniyim.. evlenenler evlenmek için çoğu zaten .. umursamıyorlar bile kocalarını.. gaza gelip kendimi birine atmak zorunda kalmaktan korkuyorum ??
sabah zaten bunalım içinde bir konu açmıştım.. . akraba gezmesine gittim akşam.. gitmez olaydım.... bu ara akrabada evlenen evlenene , doğura doğurana Allah herkese mutluluk versin.
yok o evleniyo bu evleniyo muhabeti açıldı.. bir teyzem BİR TEK SEN KALDIN ? demez ki zaten sakinleştiricilerle duruyorum.. birde bu lafı yemez miyim afiyet olsun bana .. artık akraba gezmeleri yasak bana..
Napayım gönlüme göre biri çıkmadı.. evlenmek için mi evleniyim.. evlenenler evlenmek için çoğu zaten .. umursamıyorlar bile kocalarını.. gaza gelip kendimi birine atmak zorunda kalmaktan korkuyorum ??
abbowwwwww bende 35 yaşında falan sanıyorumm.. daha 26 yaşında .. deli mi kız senin teyzen:))) daha minnoş minnoşsunuz:))) körpecik taptaze hayat dolu yıllar.. hayatınızın en güzel yılları.. git gez ne evlenmesi.. aaaaayyy tam sopalıksınız vallahi :))) muck!
:))) işyerinde bir kızcağız var.. daha 21 yaşında .. efendim koca bulamamıştaa acaba görücü usulüde bi baksamıymış.. vileda sopasıyla kovaladım.. kamuya açık yerlerde bunu söyleme dayak yersin valla dedim :)) bir daha gelmiyor o güzel yıllar.. 81 liyim merdiven çıkamıyorum ayol :))) 21 olcam yeminle yalınayak sokaklarda koşarım:))) minik kelebeğim sen gel bir şöylee 30 larada ha o zaman bulamadım diye ağlarsan söz sana koca ben bulcam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?