• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

imdeki ukte kalanlar.

ARKADASS

kocasının bebeği
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
656
1
96
Eskişehir
yıllar geçti aradan ama benim içim hep cız eder ben 4 yıllık evliyim ama hiç bir zaman yeni evli olmadık eşimle evliliğimize 5. yılımıza girmiş gibi yasadık ilk günlerimiziyasakkelime
istedimki nikahım olduktan sonra biryerle gidip oturalım öyle eve gidelim kaçar gibi eyüp sultana gittik 5dk dua ettim sonra eve evlendiğim günün sabahı eşimle kahvaltı edeyim olmadı fırınımızın ocağa giden hortum takılı değildi(eşimim umursamamasından) olmadı istedimki eşimle evliliğimizin birbirini tanıyarak koklaşarak geçirelim olmadı eşimin televizyon askı televiyonumuz yoktu oda olmadı k.valideme indik televiyon seyretti annesinde yemek yedik ben yeni evli gibi değil sanki o eve sadece fazladan bir tabak sofraya konacak gibi görüldümsenağlama hep istedim ki evimin bir zili olsun eşim eve geldiğinde zili bastığında acağım zili yoktu evin gelen k.validemin ziline basar oyle kapı acılırdı istedimki benim evim olsun benim olduğunu hissedeyim oda olmadı evin anahtarının biri onlardaydı ben işteyken eve giren cıkanın heryerini karıştıranın hesabı yoktu belli zamandan sonra benim ortak kullanım alanı oldu benim diye bizim diye bişey kalmadısenağlamasenağlama sadece benim olan gözyaşlarımdı bide bana kalan zamanlarda eşimdi senağlama

aradan yıllar geçti 6 aydır kendi evimdeyim istediğim herşey oldu ama ben yeni evli insanları görünce hep merak etmişimdir nasıl mutlulular diye hep nasıl oluyorlar diye yeni evime tasındıktan sonra tattım bu duyguyu bilmiyorum abartıyorum belki ama evimie tasındıktan sonra ilk akşam eşim zili çaldığında ben cok ağladım evimin zili var diye evimin kapısını actığımda benim evim diyerek girdim mutluluktan ağlayarak yıllar sonra tattım bu mutluluğu ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN:Saruboceq:ama herşey yerinnde zamanında güzelmiş bu huzura kavuşana kadar cok gözyaşı döktüm insan geçmişi unatamıyor unutamıyopum ne zaman yeni evli görsem gursağıma bir yumruk oturuyor

kusura bakmayın uzun oldu biraz sadece yazıp paylaşmak istedim dertleşmek istedim:a015:

Bende evlendıgımde kayınvalıdemın üst katında oturucam,gecende nısanlım zaten coğu kez yemeği annemde yeriz dedi :1shok:

Bak canım dedım,konusalım sımdıden,emın ol,annenlerde de yerız,ben yaparım cagırırım,görümcemı,anıştenı,abını,yengenı... kım aklına gelırse,annenlerde bızde yer bızde onlarda.

Ama dedım lutfen bu alışkanlık halıne gelmesın,benım evımdede yemek pişsin,arada bır yenir tamam ama buna kendını alıştırma,bızım ayrı bı evımız olucak dedım.Tamam dedı.

İnsallahta öyle olucak,sanırım bıraz başından tembıhlemek gerek bişeyleri...:1no2:

Bundan sonrası ıcınde sevındım adınıza,Allah gönlünüzdekını versın inş. :Saruboceq:

zor zamanlar geçirmişsin.ama sonunda rahata ermişsin
inşallah bundan sonrası istediğin gibi olur.a.s.

Malesef bazı insanlar için sadece kendi istekleri önemli benneyaptımki şimdi kendi evinizi kendi düzeninizi kurmuşsunuz ama o zamanki hevesin kalmaz tabii...

Benimde içimde kalanlar var, uğruna mücadele ettiğim ama sonuçta yine kaytbettiğim,kendi hayatım olduğu halde yine başkalarının istediği gibi olan şeyler var...

Bu sözünüze katılıyorum "her şey zamanında güzel".... çok haklısınız...

Şimdi her şeyiniz var belki ama ilklerin coşkusu heyecanı kalmamış belli ki...

Benim de içimde çok uhde kaldı kalmasına sebep de benim bu yüzden kimsselere birşey diyemiyorum işte şimdi de ama zaman geri gelmiyor işte...

ınşallah bundan sonraki hayatınızda herşey istediğiniz gibi olur...

kızlar tesekkur ederim cevaplarınız için herşeyim güzel evim var eşimle aram olduğundan cok daha iyi inanrmısınız yeni evliyken bile böyle değildik herşey yolunda şükürler olsun rabbime

ama işte bir tarafım hep buruk ilk yeni heyacan yok tabiki eşimle iyi kötü 4 yıl geçirdik 4 yılı geri getiremem herşey unutmaya calışsamda yeni evlenen birini gördüğümde düşünmekten geri koyamıyorum kendimi

Nice yillara esinizle beraber insallah, evinizde huzur eksik olmasin.. sizi anliyorum ama kendinize iyilik yapmak istiyorsaniz dönüp bakmayin geriye, gerigelmiyecegini dönüpte degistiremiyeceginizi biliyorsunuz ileriye bakin, hem kendiniz mutlu olun hem etrafinizdakiler

oğluma bir kardeş doğurup öyle boşanmak isterdim:CüvCüv:

o zaman ki ruh halim bunu düşünmeme engel oldu ve bu içimde ukte kaldı.

benimde içimde kalan çok şey var. 22 ay oldu ama ben hiç o yeni evli havası olamadı. eşim çıkarkende nişanlıykende insanların yanında bana çokk mesafeli davranırdı. evlendik hala yasakmışız gibi uzak durur. yanyana gelmeye çekinir. şu paparazzileri gören ünlüler gibi tek eksiğimiz- sadece arkadaşız demeyişimiz.
ve bu çok yorucu. sanki hiç sevmeden evlenmişiz mecbur biaradaydmışız gibi oluyo özellikle !!! ailelerimizin yanında.... halbuki................................ ne çok sevdik

seni çok iyi anlıyorum canım...benimde şimdiki aklım olsa daha farklı olurdu hayatım diyorum...
hayat insana herzaman her istediğini vermiyo...
geçmiş geçmişte kaldı umarım bundan sonra daha mutlu ve huzurlu olursun...

canım benım ablacım herkesın yasadıgı seyler cok farklı oluyo çok şükür ki geride kalmış o günler RABBıM yeni evınde sana öyle güzel günler yaşatsın ki geçmişteki günler aklına geldıgınde canın acımasın bır omur mutluluklar guzel evının bereketı eksık olmasın

canım cok duygulandım ama yinede zararın neresnden dönülse kardır derler yaa..umarım kimsenin içnde ukte kalmaz..

canım benım ablacım herkesın yasadıgı seyler cok farklı oluyo çok şükür ki geride kalmış o günler RABBİM yeni evınde sana öyle güzel günler yaşatsın ki geçmişteki günler aklına geldıgınde canın acımasın bır omur mutluluklar guzel evının bereketı eksık olmasın

saol ablacım evet cok şükür geride kaldı herşey güzel dileklerin için çok tesekkur ederima.s.

neden ki bu insanlar böyle anlamıyorum neden:uhm:insanların içine huzursuzluk sokup kendini düşündürmek isterler anlamadım ki nedir yani bir çift tatlı söz söylersen güler yüz göstersen günaha mı girersiniz ama biz yapsak günahın en büyüğünü işleyip kara kaplılara yazıp unutmazsınız benim kocam evlat değilmi kızına gelince kendini bilen aileler çoçuklarının mutluluğunu ister demeyi bilip bize gelince mutluluğu bozmak için elinizden geleni arkanıza koymadan yapıyorsunuz bize yazık değil mi ya :1shok:

Ah be canım tek senin içindemi uhde var hepimizin var. ah ah .çok şükür bak bir evin olabilmiş.kiramı?
10 yıl sonra evin olsaydı yada evin var şimdi eşinle huzurun kaçmış olsaydı..geçmişi unut.bugüne bak..

Ah be canım tek senin içindemi uhde var hepimizin var. ah ah .çok şükür bak bir evin olabilmiş.kiramı?
10 yıl sonra evin olsaydı yada evin var şimdi eşinle huzurun kaçmış olsaydı..geçmişi unut.bugüne bak..

canım unutmaya calışıyorum gün geliyo aklımın ucundan bile geçmezken gün geliyor böyle en ufak ayrıntıyı bile hatırlıyorum cok şükür allahım nasip etti bir ev alabildik ama yapılan haksızlıkları görünce cok sinirleniyorum

oğluma bir kardeş doğurup öyle boşanmak isterdim:CüvCüv:

o zaman ki ruh halim bunu düşünmeme engel oldu ve bu içimde ukte kaldı.

bizde zamanında eşimle boşanmanın eşiğinden döndük ara verdiğimiz o zaman çok düşündüm boşansak oğlumun öz kardeşi bir daha olmayacak diye barışırsam ilk işim oğluma bir kardeş dedim tabi kendi kendime ne tesadüfki eşimde annesine anne bak bir çocuk var diye böyle rahat 2 tane olyurlarsa belki beni bırtakmaz demiş neyse 2 çocuğumla çok mutluyum.iyiki doğurmuşum

Back
X