Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar benim derdim işimle ilgili.Allah'a şükür çok güzel bir işim çok güzel bir çalışma ortamım ve çok iyi iş arkadaşlarım var,hele patronum çok babacan bir insan,çalışanlarını her türlü koruyan sayan seven her daim hal hatır soran bi insandır.hani adam gibi adam derler ya aynen öyle.Ancak ben işimden ayrılmak zorundayım nedenine gelince kamu personeli olma isteği.2008 kpss ye girdim ondan sonrada beklemeye başladım.2 atama geçirdim olmadı şimdi kasımda 3.atama olacak ve sıralamaya bakınca benim aldığım puanla %90 yerleşme şansım var.yaklaşık 1 senedir burada çalışıyorum işe girerkende aslında az çok biliyordum memurluğun olacağını çünkü çok ii olmasada memurluğa yeterli bir puan almıştım ama ben ilk iş görüşmesinde bunu söylemedim baştan söylemem gerekirdi aslında ama söyleyemedim çünkü işe ihtiyacım vardı.Bu durum bilinseydi belki hatta kesin işe alınmazdım.çünkü yaptığım iş süreklilik gerektiren bir iş.(iş hayatında tanınma açısından).şimdi her konuşmamızda bunu düşünüyorum her konuşmamızda gelecekte işle ilgili planlardan konuşuyoruz ben bu güzel insana bunu nasıl söyleyebilirim ,her iyiliğinde bir kez daha eziliyorum.lütfen sizler de akıl verin bana siz olsaydınız nasıl yapardınız?:Saruboceq:
hangi semtte çalışıosun işten çıkarsan haber ver ben geleyim :)))))) oooff off bende memur olmak isterdim ama malum bizi kamusal alana almıyolar(((((
yavastan yavastan ıs arkadaslaırna cıtlat ,sonra ataman olunca da habersız cıkmamıs olursun.
ınsallah atanırsın cnım ,
İş hayatında duygularınla mantığını asla karıştırma.
Ortamını seviyor olabilirsin ama orası senin evin değil.
Sen orada ekmek paranı kazanıyorsun o kadar.
Profesyonel düşünmelisin.
Hayatını kuruyorsun neticede. Bu kadar duygusal davranırsan kaybeden sen olursun.
Durumun kesinleşince açık açık çıkıp söyleyeceksin, ezilmeni üzülmeni gerektirecek bir durum yok ortada.
Bunu onlara nasıl yaparım diye de düşünme, yapman gerekeni yaparsın.
Kimsenin de hayal kırıklığına uğrayacağını sanmıyorum çünkü iş hayatında herkesin bir alternatifi vardır.
İnan bana 2 gün sonra adını bile anmazlar.