imdi bana kaybolan Yllarm verseler....

Geçmiş derken...
Sadece iyi ve güzel şeyler yok ki hayatta,bunların yanında birde insanın canını acıtanlar var.
Yani düşündüğüm zaman evet dönmek isterdim diyebileceğim anlar da oldu,dönmek istemediğim anlarda var elbet..
Artık dün yok,bugün var benim için yarın var..
O yüzden pişmanlıklar,keşkeler olsun hayatımda istemiyorum.
Yaşadıklarım beni daha da olgunlaştırıp,başka bakış açıları oluşturmalı,farklı pencerelerden de bakabilmeliyim hayata,insanlara..
Zaten dünümüz değil midir bizi bugünlere getiren ?

bn büyümek istiyorum ve bu yaşLara bidahada dönmeq istemıyorum (:
tbi herkesin yaşamı farklı olduğundan kimi dönmek ister kimi istemez . ama eğerki dönseydim tek bir hata bile yapmazdım !

keşke hep çocuk kalsaymışım. dertsiz tasasız özlüyorum o günlerimi daha mutluydum içten atılan kahkahalar hey gidi günler hey gidi çocukluğum.

lise dönemime dönmeyi çok isterdim ilk aşkımla dostlarımla paylaştım anları bu ara dahaf azla özlüyorumsenağlama

çocuklugum saf temızlıgıne herseyı bılıyomus ama herseyden bı haber oldugum zamanlara donmeyı ısterdım ama kucukken cok acı cektım o acılar olmadan yasamayı ısterdım sonrada bıranda büymek zorunda kalmayı ısterdım doya doya cocuklugumu yasamayı yıllar gectı gıttı ;bıze bır seyler katarak ve bızden bırseyler calarak ..bundan sonrası için çok güzel günler görürüz inşallah hepimiz ...bugunude özlemeyiz umarım

bundan tam 8 yıl öncesine dönüp yaptığım yanlışları yapmadan bugünüme gelmek isterdim çok pişmanımm keşke bi şansım olsada o günleri geri alabilsemmmmm :(

sımdı bana cocuklugumu verseler......
masumlugumu,saflıgımı,herseyden bı haber...
sorumluluk yok,koca yok,yemek utu bulasık...
acı keder huzun mutsuzluk henuz hıc haberım yok....
eglenmek oynamak sevınc sevılmek mutlu olmak var...
KESKE.......

tabiki insan geçmişe takılıp kalmamalı.............ama bazende ...büyüdükçe dertlerinde büyüdügünü görünce .çocukluguna dönmeyi istiyor............
şuan benim istedigim gibi .hemde öyle böyle degil......
bir sihirli degnek olsada.......dedemlerin havuzlu evindeki saatlerce yorgunluk açlık nedir bilmeden oynadıgımız o günlere dönsem........

Ne çok isterdim :çok üzgünüm:geçmişe dönüp geç kalmadn liseden hemen sonra sınava girip öss yi kazanmayı..Hayatımı altüst eden o şahsiyetsiz için yıllarca ağlamamayıı..Keşke o yıllarda sadece çocuklugumu ilk gençlik yıllarımı yaşayıp aşk en başa koymasaydımm:1no2:[/QUOTEbu kelimeleri kendime bu kadar yakın hissedeceğimi hiç düşünmezdim duygularımı aklımdan geçen ne varsa anlatmıssın:1hug:

Back
X