S semanurrr Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Nisan 2016 Mesajlar 63 Emoji Skoru 33 Puanlar 3 Yaş 29 9 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi semanurrr #1 kızlar benım göğsümde sırtımda ve yuzumde sıvılceler var doktor bu kremelrı verdı faydasını gorurmuyum
kızlar benım göğsümde sırtımda ve yuzumde sıvılceler var doktor bu kremelrı verdı faydasını gorurmuyum
ceren90 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 83 Emoji Skoru 12 Puanlar 48 Yer İstanbul 9 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi semanurrr #2 semanurrr .!.: kızlar benım göğsümde sırtımda ve yuzumde sıvılceler var doktor bu kremelrı verdı faydasını gorurmuyum Genişletmek için tıkla... Herkesin cildi farklı olduğu için denemeden bilemezsin ama ben imex kullandım bir ara ve faydasını görmedim.Kremler pek işe yaramadı bende.
semanurrr .!.: kızlar benım göğsümde sırtımda ve yuzumde sıvılceler var doktor bu kremelrı verdı faydasını gorurmuyum Genişletmek için tıkla... Herkesin cildi farklı olduğu için denemeden bilemezsin ama ben imex kullandım bir ara ve faydasını görmedim.Kremler pek işe yaramadı bende.
S semanurrr Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Nisan 2016 Mesajlar 63 Emoji Skoru 33 Puanlar 3 Yaş 29 10 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi semanurrr #3 bakalm bnde nasıl olcak cnm