S semanurrr Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2016 63 33 3 28 9 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi semanurrr #1 kızlar benım göğsümde sırtımda ve yuzumde sıvılceler var doktor bu kremelrı verdı faydasını gorurmuyum
kızlar benım göğsümde sırtımda ve yuzumde sıvılceler var doktor bu kremelrı verdı faydasını gorurmuyum
ceren90 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2014 83 12 48 İstanbul 9 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi semanurrr #2 semanurrr .!.: kızlar benım göğsümde sırtımda ve yuzumde sıvılceler var doktor bu kremelrı verdı faydasını gorurmuyum Genişletmek için tıkla... Herkesin cildi farklı olduğu için denemeden bilemezsin ama ben imex kullandım bir ara ve faydasını görmedim.Kremler pek işe yaramadı bende.
semanurrr .!.: kızlar benım göğsümde sırtımda ve yuzumde sıvılceler var doktor bu kremelrı verdı faydasını gorurmuyum Genişletmek için tıkla... Herkesin cildi farklı olduğu için denemeden bilemezsin ama ben imex kullandım bir ara ve faydasını görmedim.Kremler pek işe yaramadı bende.
S semanurrr Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2016 63 33 3 28 10 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi semanurrr #3 bakalm bnde nasıl olcak cnm