• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmkansız Birine Körü Körüne Aşık Olmak ....

gizem_daghan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
20
0
86
34
Ankara
Çok Saçma Biliyorum.
Başka birisi yazsa güler geçerdim. mafoldumben mafoldumben

AŞIK OLDUM HEMDE İMKANSIZ OLDUGUNU BİLE BİLE KÖRÜ KÖRÜNE..
BİR OYUNCUYA !

19 Yaşındayım.Şu hayatta herkez gibi çok şey yaşadım çok şey gördüm.Ama böylesi ilk defa ...Arkadaşlarım bir ünlüye aşık olduklarında nasıl olabiliyorsun ya Elini tutmadan sıcaklığını hissetmeden merak etme 1 aya unutrsun kaydirigubbakcemile2 derdim...Ama öyle olmuyormuş.senağlama

Avatarıma bakınca kim oldugu belli zaten mafoldumben.Biliyorum sizde bana aynı şeyleri söylüceksiniz.
7 AYDIR KİMSE İLE ÇIKMIYORUM...2 SENE ÖNCE DİZİDEN ZATEN TANIYORDUM AİLEMİ URLAYA GÖTÜRDÜM TATİLE ONU GÖREBİLMEK İÇİN VE UZAKTAN DA OLSA GÖRDÜM TAKSİYE BİNİP GİTTİ Bİ SEFERİNDEDE ARABAYA BİNDİ.HEP UZAKTAN BAKTIM MALESEF...ONDAN SONRA BİR KAÇ KİŞİ GİRDİ HAYATIMA AMA OLMADI :olmaz: KİMSE ONUN GİBİ GELMEDİ BANA .
7 AYDIR DA KİMSE İLE ÇIKMIYORUM.Çünkü ona umut vermek kendime baglamak istemiyorum.Bir kaç kez ah aldım zaten mutlu olamıyorum.ARKADAŞLAR ÇİRKİN BİR KIZ DA DEGİLİM mafoldumben KİMSE ÇİRKİN DEGİLDİR BAKIMSIZ BİRİDE DEGİLİM :gitme: ÇEVREMDE HERKEZ ŞAŞKIN ANNEM DE...KİMSENİN AKLI MANTIGI ALMIYOR.PSKOLOJİK DESTEK Mİ ALMAM GEREKLİ LÜTFEN SÖYLEYİN NE OLUR KAFAYI YİCEM !!! :delphin: laelaelaelaelae laelaelaelaelae

Şuanda Tiyatro oyuncusuyum.Oyunculuğum çok iyi ...İlerde TELEVİZYON CAMİASINA GİRERSEM ONUNLA TANIŞABİLİRİM BELKİ DİYORUM.ARKADAŞLAR KAFAYI MI YİYORUM BEN YA mafoldumben mafoldumben BANA YARDIM EDİN mafoldumben BİR AŞK 2 YIL SÜRER Mİ ? HERKEZDE ONU ARIYORUM.BULAMAYINCADA vereliniortak :uhm: :a015:

7 AYDIR DA HAYATIMA KİMSEYİ ALMIYORUM.ÖLENE KADAR DA ALAMICAM DİYE KORKUYORUM mafoldumben mafoldumben

7 ay sana çok uzun bi zaman gibi mi geliyo canım, ben buna takıldım affet

daghana asik oldun sanirim da.. nesine oldun yani ne kdr taniyorsun daghani?
goruntuye asik olduysan acikcasi pek prim vermem boyle biseye
eger tanisikliginiz varsa baska..
ayrica 7 ay uzun bi sure degil cok uzun gelmis ama galiba?..

7 ay sana çok uzun bi zaman gibi mi geliyo canım, ben buna takıldım affet

Doğruyu söylemek gerekirse evet :gitme:
Çünkü yaşadıgım çevredeki insanlar en fazla 1 ay kimseyle çıkmadan ara veriyor.Ben 2 yıldır HAYATIMA BİRİLERİ GİRDİYSE bile öylesine girdi.Hiç birşey hissedemedim mafoldumben ...BANA ARTIK ÇOK UZUN ZAMAN GİBİ GELİYOR...

daghana asik oldun sanirim da.. nesine oldun yani ne kdr taniyorsun daghani?
goruntuye asik olduysan acikcasi pek prim vermem boyle biseye
eger tanisikliginiz varsa baska..
ayrica 7 ay uzun bi sure degil cok uzun gelmis ama galiba?..

OLAY 7 AY DEGİL 2 YIL ...Kimseye birşey hissedemiyorum mafoldumben ...SORUN ORDA ... KİMSEYE AŞIK OLAMIYORUM.BÖYLE GİDERSEDE OLAMICAM DİYE KORKUYORUM...Herkezin hayalinde biri yok mudur ? benimde dağhan malesef ...
TİPE ÖNEM VERSEYDİM ZATEN DAĞHANI SEÇMEZDİM ...
AMA DEDİGİM GİBİ HER GENÇ KIZIN GÖNLÜNDE BİR ASLAN YATARMIŞ

platonik bir aşk olmuş sizinkisi şans buya olursa birgün karşılaşırsanız hayal ettiğiniz dağhan umduğunuz gibi çıkar umarım ne diyeyim

OLAY 7 AY DEGİL 2 YIL ...Kimseye birşey hissedemiyorum mafoldumben ...SORUN ORDA ... KİMSEYE AŞIK OLAMIYORUM.BÖYLE GİDERSEDE OLAMICAM DİYE KORKUYORUM...Herkezin hayalinde biri yok mudur ? benimde dağhan malesef ...
TİPE ÖNEM VERSEYDİM ZATEN DAĞHANI SEÇMEZDİM ...
AMA DEDİGİM GİBİ HER GENÇ KIZIN GÖNLÜNDE BİR ASLAN YATARMIŞ

tamam neyini seviyosun daghanin neyine asik oldun anlatir misin bize canim :)

tamam neyini seviyosun daghanin neyine asik oldun anlatir misin bize canim :)

kaydirigubbakcemile3 Gülüşü opuyorumnanaktan ...
2 sene önce Dizide berber sahn esi varken uzaktan izlemeye gittim kızlar peşine düşmüş bu da can havliyle kendini taksiye atarken düşmüştü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ... Sonra bir keresinde ben denizde sahilde otururken Babamın arkadaşının kızı geldi Pelin ıbrahim ve Dağhanla resim çekinmişti onu gösterdi bende giddim büyük bir hevesle arabaya binip gitti.Sonrada bzim tatilimiz bitti zaten mafoldumben ...Bi kanal da röportaj verdi sevdigim zaman sahiplenirim dedi benim hayatta en önem verdigim şeydir o ..bilmiyorum canım o çıkınca böyle hiç yaşamadıgım duyguları yaşıyorum dedim ya 19 yaşındayım çocuk degilim artık mantıksız saçma bir duygu biliyorum kabul ediyorum ama 2 yıl da uzun degil mi ? kalbimi kimseye veremiyorum olmuyor yapamıyorum benimde hakkım sevmek sevilmek ama yapamıyorum...mafoldumbenmafoldumben

hımm yok cnm izlemiyorum ama baktım şimdi netten, reklamlarında görüyodum:)

bence psikolojik destek almanız gerekiyor, kendiniz için gerekli çünkü

ilerde atlatırsınız diye düşünüyorum

hımm yok cnm izlemiyorum ama baktım şimdi netten, reklamlarında görüyodum:)

bence psikolojik destek almanız gerekiyor, kendiniz için gerekli çünkü

ilerde atlatırsınız diye düşünüyorum

Evet bende bunu düşünüyorum.Yoksa bu hayat böyle yaşanmıcak her gün aglamak zorun da degilim her gece hayal kurup yatmak :( mafoldumben mafoldumben Allahım ne zor birşey :( Çok tşk ederim :)kaydirigubbakcemile5

çevrendeki birine aşık ol şıp die geçer. benim bi tanıdık da yabancı bi artizte fena aşık olduydu 28 yaşında falandı o zaman. para toplayıp kızı ingiltereye yollıcaktık o kadar yani :)) geçiyo canım geçiyo. bu arada senin çevren ne biçimmiş öle 19 yaşındasınız tam eğitim çağında, siz ayda 1 sevgili deiştiriyosunuz ölemi. bunların hepsine vakit kalcak nasılsa kaçmıyor ya. böle şeylere takılmayın ilerde pişman olursunuz, daha çok çalışıp daha iyi yerlere gelseydim die. nasılsa geççek bu duygun canım, o yüzden böle konuşuyorum. televizyondaki birinin sevgisi hiç bir zaman yanınbaşındaki senin için emek harcayan kişininki kadar güzel olamaz opuyorumnanaktan

bende brad pitte aşığım.kaydirigubbakcemile3
ama hiç bir şey olmuyor.:ecrin_bebek:
. gitti angelinaylada aldattı beni...:olmaz::roflol:
boşver başkasını bul.:delphin:

sen Dağhan'ın kendisine değil kafanda yarattığın hayaline aşıksın bunu unutma. Nasıl aşık olduysan o şekilde son verebilirsin vermelisinde güçsüz bir bayan olduğunuda düşünmüyorum. herşey sende bitiyor.

sen Dağhan'ın kendisine değil kafanda yarattığın hayaline aşıksın bunu unutma. Nasıl aşık olduysan o şekilde son verebilirsin vermelisinde güçsüz bir bayan olduğunuda düşünmüyorum. herşey sende bitiyor.

Öncelikle teşekkür ederim güzel cevabın için :kedi:

Öbür arkadaşlara derdimi anlatamadım ben sanırım çok farklı yöne çekmişler.

Ama bu mesajınla beni anladıgını gösterdin sen teşekkür ederim :)..
Bitebilicek birşey degil inan bana .Bu yüzden psklojk destk almam gerekli sanırımmafoldumben

Anladıgım kadarıyla platonik olmuş.
Zor gibi gözüküo durum bu sahıs kim acaba ünlü olan..
Bence unutmaya bak derim

Dağhan kim oluyor yav. Nasıl bişe. Eli yüzü düzgünmü,iyi aile çocuğumu, içkisi kumarı varmı. Kaveye gidermi., :delphin:

Back
X