• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmkansız Birine Körü Körüne Aşık Olmak ....

bende brad pitte aşığım.kaydirigubbakcemile3
ama hiç bir şey olmuyor.:ecrin_bebek:
. gitti angelinaylada aldattı beni...:olmaz::roflol:
boşver başkasını bul.:delphin:

Vay şerefsiz !!! kaydirigubbakcemile

Sen de onu George Clooney gibi bir karizma ile aldat ta görsün gününü...kaydirigubbakcemile3

Yakında bırakır Angelina yı döner sana ...opuyorumnanaktan

Kuzumun zevksizligne bakarmisiniz...sonra arica iyyyyy:1no2::1no2:

Benim halen umutla bekledigim adam var...geldigi vakit kocemi bosayip kendisi ile evlenmeyi düsünyorum....

ve3gx14g06.jpg
zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Benim halen umutla bekledigim adam var...geldigi vakit kocemi bosayip kendisi ile evlenmeyi düsünyorum....

ve3gx14g06.jpg

yok bu tipim değil. çok sert hatları.
ben baby face seviyorum.

2cgzqe1.jpg

ahanda dağhan budur
canım sen dizideki karaktere aşık olmuşsun normal hayatta öyle biri olmadığının farkındasın umarım
bu tamamen psikolojik bi durum fazla kapılma bu rüzgara bence
ay bumu davhan benim babam sinir oluyor eğri ağızlı bu kaydirigubbakcemile3
gönül işte herşeye konuyo

canımcım
gençlik başımda duman,ilk aşkım ilk heycan diye bir şarkı varya haniii.
şuan yaşadığın gerçek aşk değil,sadece hayranlık...
Hayatının gerçek aşkıyla tanışınca güleceksin bile bunları hatırlayıp....
opuyorumnanaktan

ay millet koptum ...hade bende sölim bı zmaanlar atilla tas a asıktım delı gıbı sevıyordum(oda nasıl oluyorsa)ama babam vermedı kaydirigubbakcemile3 sonra tarkana vuruldum dişlerını yaptırdıgı donemdı sanrım.sonra hayatıma bı cok unlu gırdı... sonra georgıa cızgı fılmındekı eybıl a tutuldum..ondan sonra suc ve cezadakı raskolnıkova ..sonra ruzgar gıbı gectıdekı rhett battlur (dorumu yazdım)a gel gorkı bu ask ta bıttı...kaydirigubbakcemile ardından yasayarak ogrendıgım ve ilk elını tuttugum erkekle nısanlandım... benımde hıkayem budur...

tanıştırıyım enişteniz spayk. aha ben de buna aşıkım ama farklı dünyaların insanlarıyız napalım. :delphin:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ben de şeker kız candy deki antoni mi ne vardı,ona kaptırmıştım gönlümü bir zamanlar :kedi:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
2cgzqe1.jpg

ahanda dağhan budur
canım sen dizideki karaktere aşık olmuşsun normal hayatta öyle biri olmadığının farkındasın umarım
bu tamamen psikolojik bi durum fazla kapılma bu rüzgara bence

Amannnn bumuymuş ? Bu mu yakışıklı ? Sıradan bir oğlan işte....Benzerleri çok ....:dilcikar:

harbiden ıyyy o oksijenle açılmış gibi saçları yokmu delikafadulden
berbat ötesi laelaelaelaelae

nie be adam mankendi. sen ne bakıyon şimdiki kadayıf haline, gençliğinde göreceğidin sen onu.

İğrençsin Kuzum...laelaelaelaelae
Dağhan kimdir diye baktım netten de çocukmuş yav daha..
Bir getirisi olmaz bencelülülülülülü

ayy bişi sölicem umarım kimseler kızmaz ama ben onu gay diye duymuştum fisfisfis

ve3gx14g06.jpg

yok bu tipim değil. çok sert hatları.
ben baby face seviyorum.

Sabah sabah garezinizmi var lan bana. :mymeka:Altıma etcektim gülmekten:roflol::roflol:(lavaboya yetişiyim bari)

Yorumlarınızı okudum teşekkür ederim her biriniz aynısını söylemişsiniz zaten mafoldumben.Benim anlatmak istedigim o kadar farklı ki ...Bende zamanında ünlü birine hayran oldum şuanda da hayran olduklarım var ayırt edebiliyorum hayranlık ve aşkı ...

Beni tanımadıgınız için belkide hepniz aynı yorumları yapmışsınız yeri gelmiş dalga geçmişsiniz yerimseniben Ama pskoljk yardım almam lazım benim çünkü HAYATIMA KıMSEYı SOKAMIYORUM ... AŞK YAŞAMIYORUM ...ÇEVREMDE HERKEZıN HAYAT ARKADAŞI ,CANI SIKILDIGINDA ÜZGÜN MUTSUZ OLDUGUNDA ARAYIP YANINA GıDıP OMUZUNDA AGLIYACAGI BıRı VARKEN BEN BU YAŞIMA KADAR BU DUYGUYU HıÇ YAŞAMADIM ...HEP DAGHANI ıZLEDıM RESıMLERıNE BAKTIM ... BUNDAN SONRADA BÖYLE DEVAM EDıCEK DıYE KORKUYORUM ...TEK KORKUM BU ..

Yorumlarınızı okudum teşekkür ederim her biriniz aynısını söylemişsiniz zaten mafoldumben.Benim anlatmak istedigim o kadar farklı ki ...Bende zamanında ünlü birine hayran oldum şuanda da hayran olduklarım var ayırt edebiliyorum hayranlık ve aşkı ...

Beni tanımadıgınız için belkide hepniz aynı yorumları yapmışsınız yeri gelmiş dalga geçmişsiniz yerimseniben Ama pskoljk yardım almam lazım benim çünkü HAYATIMA KİMSEYİ SOKAMIYORUM ... AŞK YAŞAMIYORUM ...ÇEVREMDE HERKEZİN HAYAT ARKADAŞI ,CANI SIKILDIGINDA ÜZGÜN MUTSUZ OLDUGUNDA ARAYIP YANINA GİDİP OMUZUNDA AGLIYACAGI BİRİ VARKEN BEN BU YAŞIMA KADAR BU DUYGUYU HİÇ YAŞAMADIM ...HEP DAGHANI İZLEDİM RESİMLERİNE BAKTIM ... BUNDAN SONRADA BÖYLE DEVAM EDİCEK DİYE KORKUYORUM ...TEK KORKUM BU ..

Dalga gecmek olarak algilama tatlim...Takildik sana iste biraz:1hug:

Belkide cidden bir uzmandan yardim alman gerekiyor...bu hayranlik duygusunu asmis birsey gibi..:delphin:

Dalga gecmek olarak algilama tatlim...Takildik sana iste biraz:1hug:

Belkide cidden bir uzmandan yardim alman gerekiyor...bu hayranlik duygusunu asmis birsey gibi..:delphin:

Evet teşekkür ederim hayranlığı gerçekten aştı artık ...Aşk duygusunu yaşayamıyorum kimseyi istemiyorum hayatımda ...Nasıl bir duygu onu bile bilmiyorum herkez sevgilileri ile dertlerini anlatırken ben susuyorum ve eminim de böyle gelmiş böyle gidicek mafoldumben
Bİ ARKADAŞIMIZ DAĞHAN GAY YAZMIŞ mafoldumben ÖYLE Mİ mafoldumben

Benim üniversitede tıpkı senin gibi bir arkadaşım vardı.
Ne yaptı etti gitti adamı buldu tanıştı bi şekilde.
Sonuç hayal kırıklığı çünkü onun kafasında yaşattığı biri gibi elbette değildi.
Bambaşka biriydi.
Tanıştığı gün de bitti aşkı zaten.

Canım sen bence Dağhan'a değil,dizideki karakter Efe'ye aşık olmuşsun.
Dağhan'ı gerçek hayatta tanıyor musun?
Ne yer, ne içer, nelerden hoşlanır, sevgilisi var mıdır vs...
Fakat Efe'yi tanıyorsun değil mi,orjinal adam,dürüst,ekmeğini taştan çıkaran biri..
Maalesef ki o yaratılan bir karakter, belki Dağhan'ı tanısan ondan nefret edeceksin..
Bu ayırımı iyi yap derim ben..

Back
X