• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmkansız Birine Körü Körüne Aşık Olmak ....

Dağhan kim oluyor yav. Nasıl bişe. Eli yüzü düzgünmü,iyi aile çocuğumu, içkisi kumarı varmı. Kaveye gidermi., :delphin:

Nan kuzu, şimcik sana Dağhan'ı ben anlatayım. Şimcik bu çocuğun eli yüzü düzgün, gerçi gülerken dudaklar yamuluyor ama önemli değil, bir ara mafyaya bulaştı ama doğru yolu buldu. Kahveye gitmez, içki içer, kumarını bilmem o kadarına karışmam. opuyorumnanaktan
Biraz ciddileşirsek, güzel arkadaşım, sen Dağhan'a mı yoksa Efe'ye mi aşıksın. Tamamen platonik bir aşk bu. Bir an önce toparla kendini. Gerçek Dağhan'la dizideki Dağhan arasında benim bildiğim kadarıyla dünyalaaaarrr kadar fark var.

ilahi, hiç güleceğim yoktu,:roflol:

kusura bakma amacım seni kırmak değil. karşına daha ne dağhanlar çıkar emin ol. sen onu beyninde yüceltmişsin. ulaşılmaz kılmışsın. o yüzden sana çok büyük aşk gibi geliyor.

çık etrafına bak. ne çok dağhan vardır etrafında:jeyyar:

canım kusura bakma ama hala cocuksun ne yanı sadece taksıye bınerken gördüğün birisinin taksıye binişine mi hayran oldun kusura bakma tekrar söylüyorum komik sadece ve eminimki artık imkansız her ınsan bırılerıne aşık olur platonık ve senın ki bu ınsan olmuş ta tanımadan nesini sevdin hala anlayamadım ben.ve 2 yıldır kımseyı sevememenın sebebı kesınlıkle hayatına dogru durust bırısı gırmemesıdır.

tanıştırıyım enişteniz spayk. aha ben de buna aşıkım ama farklı dünyaların insanlarıyız napalım. :delphin:

Ben de eskiden popstar zamanlarında Abidin' e aşıktım :roflol:
Şimdi hiç aklıma bile gelmiyo zemuszemus
Dağhan biraz ortalıklarda görünmezse unutursun mirmirmirmir diziden çıkıyomuş zaten
:teselli:

Belki inanmiyceksiniz ama Soner Arıca varya hani, bir zamanlar hastaydım adama, ıyyyyyykafamçokkarıştı:sinifsinif:

2cgzqe1.jpg

ahanda dağhan budur
canım sen dizideki karaktere aşık olmuşsun normal hayatta öyle biri olmadığının farkındasın umarım
bu tamamen psikolojik bi durum fazla kapılma bu rüzgara bence

harbiden ıyyy o oksijenle açılmış gibi saçları yokmu delikafadulden
berbat ötesi laelaelaelaelae

nie be adam mankendi. sen ne bakıyon şimdiki kadayıf haline, gençliğinde göreceğidin sen onu.

Belki inanmiyceksiniz ama Soner Arıca varya hani, bir zamanlar hastaydım adama, ıyyyyyykafamçokkarıştı:sinifsinif:

İğrençsin Kuzum...laelaelaelaelae
Dağhan kimdir diye baktım netten de çocukmuş yav daha..
Bir getirisi olmaz bencelülülülülülü

canım bence daha çok gençsin... hatta senin ifadenle evet daha çocuksun... 19 yaş ne ki ... kusura bakma ama o yaşlardan hepimiz geçtik ve hepimiz bizçocuk değiliz diye bas bas bağırıyorduk...

sen bir 24lerine gel o zaman biraz daha iyi anlayacaksın... hatta başkalarına akıl verirken bulacaksın kendini "ben senin yaşındayken diye..." hani hep büyükler yapar da biz sinir oluruz ya...

neyse bu kısmını geçiyorum... hayatına 7 aydır kimseyi almıyor oluşundan şikayetçi olman da garip geldi açıkçası... tamam yeni nesil bizlerden daha hızlı yaşıyor herşeyi kabul ediyorum ama daha da çabuk tüketiyorsunuz buna üzülüyorum...

bu arada yaşım 40 filan değil ... 40 olanlar alınmasın demek istediğim anne filan değilim ; hatta evlilikten de oldukça uzağım... yani ebevyn olarak düşünme beni... sadece hayat tecrübesi senden biraz daha fazla olan biri olarak gör... şimdi senin bildiğin doğrudur ama zamanla bunun da geçtiğini göreceksin...

şu an senin hissettiğin çok gözönünde olan birine karşı beğeni... ben de zamanında Tarkan hastasıydım birçok arkadaşımın olduğu gibi... ama beni üzüp yıpratacak kadar değildi... bu beğeni zamanla geçer... şu an her cts görüyorsun ... ama dizi yayından kaldırıldığında zaten daha az göreceksin...

sen bunu sadece ünlü birine beğeni olarak nitelendirmeye çalış... sevgini de bu şekilde törpülemeye çalış... 2 senedir sürüyor olabilir... ama yavaş yavaş noktayı koy ... tabii illa hayatına birini alman da gerekmiyor... hem bu düşünceden uzaklaşırsan bundan sonra hayatına girecek kişiyle daha sağlıklı birşeyler yaşarsın...

bir de demişsin ya tiyatrocuyum belki tanışırım diye ... bu çocukla aranda oldukça büyük yaş farkı olduğunu da hatırlatmak istiyorum... 19 yaşında bir genç kız ile 31 yaşındaki birinin hayat görüşü ; hayattan beklentisi ; yaşamak istedikleri ve bir ilişkide paylaşmak istedikleri çok farklıdır... bunu da gözönünde bulundur derim...

sana en doğru zamanda doğru kişiyle tanışmanı diliyorum...

hade yaw gaymıymış. robbie williamsın bi şarkısından alıntı yapmak istiyorum izninizleyn:

all the best women are married, all the handsome men are gay, you feel deprived.. :gitme:

Back
X