• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmkansız Birine Körü Körüne Aşık Olmak ....

bence o diziyi izleme bir daha, poster filanda kaldır at. onu sana hatırlatacak birşey kalmasın etrafında..

posterne baka baka , diziiyi izleye izleye unutamazsın tabiki

Zevk meselesi sekerim:1closedeyes:

Bak kuzumun zevkine...Soner aricabenneyaptımki

Yav küçüktük o zamanlar diyoruz:mymeka:, naadar zevksizmişim dimi:CüvCüv::roflol:

Lan şimdide Lost'taki hemi Cek'e hemide Sovyır'a hastayım. Hangisini seçsem bilemedim:kedi:naniknanik, ikiside evli barklı adamlar, çoluklu çocuklu.opuyorumnanaktan

Yav küçüktük o zamanlar diyoruz:mymeka:, naadar zevksizmişim dimi:CüvCüv::roflol:

Lan şimdide Lost'taki hemi Cek'e hemide Sovyır'a hastayım. Hangisini seçsem bilemedim:kedi:naniknanik, ikiside evli barklı adamlar, çoluklu çocuklu.opuyorumnanaktan

Cek hangisiyde la...sarisin olan mi? Yakusuklu herüfff conemm....:icecream:

Lakin ben yinede kenanimi kimselere degismem.....hele biyle gizgin bahtigi vakit!!:kedi:

Nedense ben hep kötü cocuklardan hoslanim!!:delphin:

Sevgilim olmuyor filan demişsin ya bence onun sebebi bu Dağhan'a aşık olman değil. Sadece kendinin beğeneceği tarzda biri karşına çıkmamıştır. Çıktiğı zaman inan ne Dağı kalır ne tepesi silinir gider. Her genç kızın başına gelmiştir :teytey:

Benim sorunumda platonik olsa bile kimseye aşık olamamak ben napcam benneyaptımki

bu daghan kavak yellerindeki efemi yaaffff???? canım arkadasım yapma yaaa bosuna üzüyorsun kendini..sadece şöle söleyeyim dizideki karekterine ya da onunla ilgili yazılanlara inanma mesela kemal sunal gercek hayatında asırı ciddi bi adammıs ama her filminde milleti gülmekten kırıp geciriyor...:)))

Sen kafandaki hayale aşık olmuşsun adını dağhan koymuşsun belkide tanışsan birşeyler yaşasan o hayalinde çizdiğin erkeğe benzemeyecek.

birisine 2 yıl boyunca aşık olamamak anormal bişi deilki. nie kasıyon kendini. olmayıver ölmezsin benneyaptımki

öncelikle yüreğine su serpeyim ; gay olan dağhan değil ; soner arıca...

neyse önemli olan bu değil tabii... çok gençsin canım gerçekten... yaşıtlarının yanında birileri olabilir başlarını omuzlarına dayayacak ama bu şart değil... ben ilk ilişkimi 25 yaşımda yaşadım... ondan önceki yıllarda da mahvetmedim kendimi hayatımda bir erkek yok diye...

illa birine aşık olmak zorunda değilsin ki... evet bir arkadaş demiş karşına çıkmamış sadece senin aşık olabileceğin biri... aslında şanslısın ki ne kadar geç bulursan o kadar iyi oluyor... ama demiyorum ki 25ine kadar biriyle çıkma ben gibi... sadece bu kadar zorlama kendini...

madem hayatında biri yok bunun tadını çıkar... özgürlüktür bu... kendine başka şeylerle besle ; birşeyler kat kendine... bak o zaman ne kadar mutlu olacaksın...

dağhan olayına da noktayı koy bence... sadece bir dizi kahramanı olarak görmeye çalış... zor olsa da bence yapabilirsin... :teselli:

bu yasta bunlar normal cnm platonik aşk seninkisi gecerrrr kaydirigubbakcemile5
korkma böyle kalmayacan kaydirigubbakcemile3

bende ilk çıktığı zamanlar yaşar hayranıydım hatta o çıktığında tv yi öpüyodum annem damadım çıktı diyodu kaydirigubbakcemile3 bazende rüyamda onla buluştuğumuzu gezmeye gittiğimizi görüyodum kaydirigubbakcemile3 ondan sonrada teoman hayranlığım başlamıştı şu sıralarda her genç kız gibi alacakaranlıktaki edward ı beğeniyorum ama eskisi gibi abartılı bi şekilde değil tabii...

bence seninki bir hayranlık yada takıntı olabilir insan hiç tanımadığı birine aşık olamaz bana göre... CADIARZU

Çok Saçma Biliyorum.
Başka birisi yazsa güler geçerdim. mafoldumben mafoldumben

AŞIK OLDUM HEMDE İMKANSIZ OLDUGUNU BİLE BİLE KÖRÜ KÖRÜNE..
BİR OYUNCUYA !

19 Yaşındayım.Şu hayatta herkez gibi çok şey yaşadım çok şey gördüm.Ama böylesi ilk defa ...Arkadaşlarım bir ünlüye aşık olduklarında nasıl olabiliyorsun ya Elini tutmadan sıcaklığını hissetmeden merak etme 1 aya unutrsun kaydirigubbakcemile2 derdim...Ama öyle olmuyormuş.senağlama

Avatarıma bakınca kim oldugu belli zaten mafoldumben.Biliyorum sizde bana aynı şeyleri söylüceksiniz.
7 AYDIR KİMSE İLE ÇIKMIYORUM...2 SENE ÖNCE DİZİDEN ZATEN TANIYORDUM AİLEMİ URLAYA GÖTÜRDÜM TATİLE ONU GÖREBİLMEK İÇİN VE UZAKTAN DA OLSA GÖRDÜM TAKSİYE BİNİP GİTTİ Bİ SEFERİNDEDE ARABAYA BİNDİ.HEP UZAKTAN BAKTIM MALESEF...ONDAN SONRA BİR KAÇ KİŞİ GİRDİ HAYATIMA AMA OLMADI :olmaz: KİMSE ONUN GİBİ GELMEDİ BANA .
7 AYDIR DA KİMSE İLE ÇIKMIYORUM.Çünkü ona umut vermek kendime baglamak istemiyorum.Bir kaç kez ah aldım zaten mutlu olamıyorum.ARKADAŞLAR ÇİRKİN BİR KIZ DA DEGİLİM mafoldumben KİMSE ÇİRKİN DEGİLDİR BAKIMSIZ BİRİDE DEGİLİM :gitme: ÇEVREMDE HERKEZ ŞAŞKIN ANNEM DE...KİMSENİN AKLI MANTIGI ALMIYOR.PSKOLOJİK DESTEK Mİ ALMAM GEREKLİ LÜTFEN SÖYLEYİN NE OLUR KAFAYI YİCEM !!! :delphin: laelaelaelaelae laelaelaelaelae

Şuanda Tiyatro oyuncusuyum.Oyunculuğum çok iyi ...İlerde TELEVİZYON CAMİASINA GİRERSEM ONUNLA TANIŞABİLİRİM BELKİ DİYORUM.ARKADAŞLAR KAFAYI MI YİYORUM BEN YA mafoldumben mafoldumben BANA YARDIM EDİN mafoldumben BİR AŞK 2 YIL SÜRER Mİ ? HERKEZDE ONU ARIYORUM.BULAMAYINCADA vereliniortak :uhm: :a015:

7 AYDIR DA HAYATIMA KİMSEYİ ALMIYORUM.ÖLENE KADAR DA ALAMICAM DİYE KORKUYORUM mafoldumben mafoldumben

ben geldim ve sanırım seni en yiyi ben anlarım çünkü aynı şeyi şu anda ben de yaşıyorum vede hiç kolay değil seni çok çok iyi anlıyorum bence öyle arkadaşların konuştuğu kadar kolay birşey değil her gece onu hayal ediyorsun gülümsemesi konuşması aklına geliyo ve düşünüyorsun aramızda yaş farkı var ama belki beğenir ve kafanda onunla tanışma sahnesi düzenliyosun vede bence bu tam gerçek bi aşk gerçek aşkın nasıl geçmesini beklersek bununda geçmesini beklemekten başka çare yok umarım anlatailmişimdir çünkü aynı şeyi ben her dakikamda yaşıyorum olumlu yönüyle bakmaya çalış belki bigün bizim olurlar...kaydirigubbakcemile5

çok aşığım ama hiçbir umudum yok benim hemde hiç sen yine tiyatro oyuncususun ama ben hayır değilim gerçi ne olacağım belli olmaz ama sanırım imkansız.. :( :'( hep ağlıyorm üzülüyorum rüyamda bari görsem diye dua ediyorum.. Ama hayır gerçekten imkansız ağlaya ağlaya gözümde yaş kalmadı :( bende başka bir ünlüye çaldırdım kalbimi

Back
X