ben seneler önce biriyle tanıştım nette ve hayatımda ilk defa ona aşık oldum.sonra ben evlendim ve o izini kaybettirdi.bi süredir eşimin ailesinin yanındaydım ve biraz önce eve geldik.neti açtım ve facede mesaj olduğunu gördüm...mesaj '' sanırım seni buldum kuş'' diyeben 3,5 senelik evliyim şuan.işten yeni ayrıldım ve iyice daraldım.bu mesajın bana kötü bişey yaptırmasını istemiyorum.unuttuğumu sanıyodum ama o mesajı okuyunca dizlerim titremeye başladı...evliliğimi yıkamam.ne olursa olsun,ne sorun olursa olsun bunu eşime yapamam....
valla senin için çok üzüldüm canım yaa(( hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inş ((
bence hiç bi şey yapmayın herşeyin hayırlısı herşeyı oluruna bırakın iş olacağına varır bir şeyler için çok çabalayıp üstüne gitmeyin sonunjda üzülen siz olursunuz madem imkansız yada sizi anlamamazlıktan geliyo onunla görüşmeyi kesin unutmaya çalışan
Yüce Rabbim yardimcin olur INSALLAH!
Peki , birini kazanmak istiyorsan önce kaybet desem?
Çünkü ne zaman vazgeçecek olsak gelivermez mi usulca o gidenler... Belki de seni kaybettiğinde ne hissedeceğini anlaması gerekiyor...
Tabi riskli bir durum ,hiç gelmeyebilir de sana...
Ama sonunu düşünen kahraman olamaz ki...Ya açıkça söyleyecek tabiri caizse golü atacak ve gideceksin bakalım ne olacak diye , ya da böyle bekleyecek ve sürekli düşünmekten kafayı üşüteceksin...
Aynı şeyleri yaşıyoruz birçoğumuz...
Allah yardımcın olsun canım
ben bunu yaptım. evet geri çekilince bu sefer onlar geliyor ayağımıza.
biri vardı bir zamanlar. imkansız aşkımdan sonra seviyorum galiba diyordum.
meğer o eski aşkını unutamamış.ben taşındım oradan.1 vesait ile gelinebilecek bir yere.20 dk.
bana - sen uzağa gittin artık görüşemeyiz dedi. ben şok. ben gelirim dedim.olmaz dedi.sonra anlattı eski aşkını.
ok dedim ve ayrıldım. yaklaşık 6 ay sonra ortak arkadaşımız benimle görüşmek istedi. şimdiki eşim o zamanlar yeni aşkım bizi bir cafeye bıraktı.kızla sohbet ederken x seni unutamıyor dedi. ben yine şok. yeni sevgilimi görmüştü zaten. olmaz dedim. birkaç kez daha haberi geldi.sonra o arkadaşımla da koptuk.
benim kaderimde kocam varmış meğer. şükür mutluyum. hayat bazen bize acı yanını gösterir ama çoğunlukla peşinden mutluluk gelir.buna inanıyorum
ben seneler önce biriyle tanıştım nette ve hayatımda ilk defa ona aşık oldum.sonra ben evlendim ve o izini kaybettirdi.bi süredir eşimin ailesinin yanındaydım ve biraz önce eve geldik.neti açtım ve facede mesaj olduğunu gördüm...mesaj '' sanırım seni buldum kuş'' diyeben 3,5 senelik evliyim şuan.işten yeni ayrıldım ve iyice daraldım.bu mesajın bana kötü bişey yaptırmasını istemiyorum.unuttuğumu sanıyodum ama o mesajı okuyunca dizlerim titremeye başladı...evliliğimi yıkamam.ne olursa olsun,ne sorun olursa olsun bunu eşime yapamam....
Allah daha mutlu etsin inşallah ,mutlu sağlıklı huzurlu bir ömür dilerim size be yaaa :)
teşekkür ederim canım. darısı hepinize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?