• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

imkansız birini sevmek bir anlık unutmak ise bir ömür mü sürer

mehlika24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
91
0
36
Malatya
imkansız bir aşkın pençesindeyim...o başkasını seviyor galiba...yani devamlı aşk konusunda dertleşiyoruz ama benim farkımda olmak şöyle dursun beni bir kadın olarak bile görmüyor...sanki erkek arkadşıyım gibi :14: bir söylemediğim kaldı yani her şekilde belli ettim sevgimi yeri geldi gururumu bile kırdım... kendime çok kızıyorum bırak unut şunu diyorum ama boş nafile... acaba ben nerde yanlış yapıyorum çok mu ilgileniyorum,çok mu üstüne düşüyorum yoksa benmle ilgilenmesi mücize mi ... ben nerde yanlış yaptım :25:

ben seneler önce biriyle tanıştım nette ve hayatımda ilk defa ona aşık oldum.sonra ben evlendim ve o izini kaybettirdi.bi süredir eşimin ailesinin yanındaydım ve biraz önce eve geldik.neti açtım ve facede mesaj olduğunu gördüm...mesaj '' sanırım seni buldum kuş'' diye :50: ben 3,5 senelik evliyim şuan.işten yeni ayrıldım ve iyice daraldım.bu mesajın bana kötü bişey yaptırmasını istemiyorum.unuttuğumu sanıyodum ama o mesajı okuyunca dizlerim titremeye başladı...evliliğimi yıkamam.ne olursa olsun,ne sorun olursa olsun bunu eşime yapamam....

ben seneler önce biriyle tanıştım nette ve hayatımda ilk defa ona aşık oldum.sonra ben evlendim ve o izini kaybettirdi.bi süredir eşimin ailesinin yanındaydım ve biraz önce eve geldik.neti açtım ve facede mesaj olduğunu gördüm...mesaj '' sanırım seni buldum kuş'' diye :50: ben 3,5 senelik evliyim şuan.işten yeni ayrıldım ve iyice daraldım.bu mesajın bana kötü bişey yaptırmasını istemiyorum.unuttuğumu sanıyodum ama o mesajı okuyunca dizlerim titremeye başladı...evliliğimi yıkamam.ne olursa olsun,ne sorun olursa olsun bunu eşime yapamam....

kötü bir tesadüf olmuş gerçekten ama mantıklı birisiniz o kişiye ''kuş artık uçtu'' diye cevap verir hayatınıza devam edersniniz... ama ya ben off offffffff şuan karşımda yazışıyoruz ve gene bana aşktan dert yanıyo acaba ağzımı mı arıyo fikirlerimi el altından öğrenip ona göre mi bana yaklaşacak ya bir insan hem nefret edip hem aşık nasıl olurrr:43::43::43:

bence hiç bi şey yapmayın herşeyin hayırlısı herşeyı oluruna bırakın iş olacağına varır bir şeyler için çok çabalayıp üstüne gitmeyin sonunjda üzülen siz olursunuz madem imkansız yada sizi anlamamazlıktan geliyo onunla görüşmeyi kesin unutmaya çalışan

bence hiç bi şey yapmayın herşeyin hayırlısı herşeyı oluruna bırakın iş olacağına varır bir şeyler için çok çabalayıp üstüne gitmeyin sonunjda üzülen siz olursunuz madem imkansız yada sizi anlamamazlıktan geliyo onunla görüşmeyi kesin unutmaya çalışan

Yüce Rabbim yardimcin olur INSALLAH!

sağolun arkadaşlar sanırım görüşmemem en iyisi bi iki gündür görüşmüyorum ama çok zor:25::25::25:

Peki , birini kazanmak istiyorsan önce kaybet desem?

Çünkü ne zaman vazgeçecek olsak gelivermez mi usulca o gidenler... Belki de seni kaybettiğinde ne hissedeceğini anlaması gerekiyor...
Tabi riskli bir durum ,hiç gelmeyebilir de sana...

Ama sonunu düşünen kahraman olamaz ki...Ya açıkça söyleyecek tabiri caizse golü atacak ve gideceksin bakalım ne olacak diye , ya da böyle bekleyecek ve sürekli düşünmekten kafayı üşüteceksin...

Aynı şeyleri yaşıyoruz birçoğumuz...

Allah yardımcın olsun canım ;)

Peki , birini kazanmak istiyorsan önce kaybet desem?

Çünkü ne zaman vazgeçecek olsak gelivermez mi usulca o gidenler... Belki de seni kaybettiğinde ne hissedeceğini anlaması gerekiyor...
Tabi riskli bir durum ,hiç gelmeyebilir de sana...

Ama sonunu düşünen kahraman olamaz ki...Ya açıkça söyleyecek tabiri caizse golü atacak ve gideceksin bakalım ne olacak diye , ya da böyle bekleyecek ve sürekli düşünmekten kafayı üşüteceksin...

Aynı şeyleri yaşıyoruz birçoğumuz...

Allah yardımcın olsun canım ;)

ben bunu yaptım. evet geri çekilince bu sefer onlar geliyor ayağımıza.
biri vardı bir zamanlar. imkansız aşkımdan sonra seviyorum galiba diyordum.
meğer o eski aşkını unutamamış.ben taşındım oradan.1 vesait ile gelinebilecek bir yere.20 dk.
bana - sen uzağa gittin artık görüşemeyiz dedi. ben şok. ben gelirim dedim.olmaz dedi.sonra anlattı eski aşkını.
ok dedim ve ayrıldım. yaklaşık 6 ay sonra ortak arkadaşımız benimle görüşmek istedi. şimdiki eşim o zamanlar yeni aşkım bizi bir cafeye bıraktı.kızla sohbet ederken x seni unutamıyor dedi. ben yine şok. yeni sevgilimi görmüştü zaten. olmaz dedim. birkaç kez daha haberi geldi.sonra o arkadaşımla da koptuk.
benim kaderimde kocam varmış meğer. şükür mutluyum. hayat bazen bize acı yanını gösterir ama çoğunlukla peşinden mutluluk gelir.buna inanıyorum

ben bunu yaptım. evet geri çekilince bu sefer onlar geliyor ayağımıza.
biri vardı bir zamanlar. imkansız aşkımdan sonra seviyorum galiba diyordum.
meğer o eski aşkını unutamamış.ben taşındım oradan.1 vesait ile gelinebilecek bir yere.20 dk.
bana - sen uzağa gittin artık görüşemeyiz dedi. ben şok. ben gelirim dedim.olmaz dedi.sonra anlattı eski aşkını.
ok dedim ve ayrıldım. yaklaşık 6 ay sonra ortak arkadaşımız benimle görüşmek istedi. şimdiki eşim o zamanlar yeni aşkım bizi bir cafeye bıraktı.kızla sohbet ederken x seni unutamıyor dedi. ben yine şok. yeni sevgilimi görmüştü zaten. olmaz dedim. birkaç kez daha haberi geldi.sonra o arkadaşımla da koptuk.
benim kaderimde kocam varmış meğer. şükür mutluyum. hayat bazen bize acı yanını gösterir ama çoğunlukla peşinden mutluluk gelir.buna inanıyorum

Allah daha mutlu etsin inşallah ,mutlu sağlıklı huzurlu bir ömür dilerim size be yaaa :)

Konuyu okurken sizin yorumunuzu okudum aman aman diyorum boşluğa düşüpte o eski sevgilinize mesaj falan yazıpta sizi önemsemeyip kendi izini kaybettiren sonra sıkılıp sırf aklına geldiniz diye sizi bulup mesaj yazan böyle değersiz biri için o güzel evliliğinizden olmayın eşiniz sizi ondan daha çok seviyorki şuan onla değil eşinizle evlisiniz.

Konu sahibi arkadaşım ona aşkını hissettirmek için herşeyi yaptıysan artık geri çekil uzaklaş bak bakalım seni arayacakmı belki senden uzaktayken senin yokluğunda oda seni seviyorsa bunu anlar ve o sana yaklaşır ben senin yerinde olsam acabalarla onun ilgisini çekmeyei beklemez şansımı denerdim bakarsın o sana yönelir eğer yönelmezsede boşverirsin önüne bakarsın zamanını boşa harcamamış olursun
bence o sizin ilginizin farkındadır anlamamzlıktan geliyordur
şu hayattan insanın kendinden daha değerlisi yok zamanında çok değerli

Back
X