• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

imkansız mi ?

Tebrik ederim
Nasıl başardıniz acaba anlatır mısınız

yapacağıma inandım herşeyden önce

çocugumun uyku düzenini biliyordum

kendine hergün için program yaptım

en az 2 saatimi ayırdım

kitaplar kızım eşim ve ben

açıkçası asosyal oldum ama buna değdi

kızımı ayagımda sallarken bile test çözerdim

bu arada kurs hocalarından da nerelere çalışmam gerektiği ile ilgili yardım aldım

2yas ikiz oglanlarim var . Calisan ogretmenim .Ayni zamnda sinava girdim baska bir bölüm kazandim .Kimse yapacagima inanmadi sadece esim inandi. Yaz okuluna bile kaldim.Biter bu bolumde diyoruz :KK70:Annem bile bikmadin oku oku diyor.İsteyen herseyi yapar.

Hayatınızı çok iyi planlamalısınız,
Sosyal hayatı sınava kadar rafa kaldıracaksınız, moralinizi bozmadan motivasyonunuzu düşürmeden herhün planlı şekilde çalışırsanız imkansız diye birşey yok

Atananlar çok zeki ya da atanamayanlar tam tersi değil sonuçta. Bana da zor hatta imkansız diyorlardı ama Tr derecesi yaparak atandım ;) valla zoru başarmanın tadı hiçbir şeyde yok tavsiye ederim :)

Imkansiz degil basaracagiz insallah benimde yaramaz mi yaramaz ikibucuk yasinda oglum var 9 da yatiriyorum 12 ye bire kadar calisiyorum yatar yatmazda uyumuyorum ogrendiklerimibaklimdan tekrar ediyorm ben etmesem bile beynim yapiyo bunu istemsiz bir sekilde:)

Back
X