imkansızım :(

hilalyaqmur

asker yari
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
21
0
16
Çorum
kızlar ne yapıcağımı bilemiyorum yardım edin abi dediğim kişiye aşık oldum ne yapıcağımı bilemez haldeyim o beni kardeşi gibi görüyor aramız da yaş farkı var de akrabamız oluyor herkes ona evlenmesi için kız arıyorlar ben öylece seyrediyorum yapıcak birşey gelmiyor elimden ne yapsam hiç bilmiyorum akıl verin bana bu imkansız gibi birşey ne yapsam da unutsam ve en kötüsü de onun kuzeni benden hoşlanıyor akıl verin bana

sizi kardeş gibi gören birine kız aranırken ne yapabilirsiniz ki? "ben varım ben varım " mü diyeceksiniz? yaşınız sanırım daha genç. çeşitli uğraşlar ve arkadaş çevresi edinerek unutursunuz, endişelenmeyin derim nacizane olarak. çeşitli uğraş ve arkadaş çevresi derken, ellerinde tabletle feyizbuk'ta onun bunun duvarına yazı yazıp kaçmayı veya "ay bana bunu dedi sonra da ben ona bunu dedim sonra o bana bunu dedi...vs vs vs vs" şeklinde uzayan muhabbetlerde zaman harcamayı değil binicilik, yüzme, teniz gibi sportif faaliyetleri veya cam-ahşap boyala kurslarını kastediyorum. bu tarz şeylerle ilgilenirseniz, hem zihninizi o kişiden uzaklaştırmış hem de değiştirilmesi mümkün olmayan durumlar için ah etmekten daha faydalı şeyler ortaya çıkarmış olursunuz. yaş ilerledikçe insan daha mantıklı ve yavaş adım atıyormuş. geçmişe dönüp bakıyorum da.... öyle olmazsa yaşayamam, ölürüm biterim dediğim şeylere iyiki kalkışmamış ve mantıklı davranmışım diyorum...

Siz kaç yaşındasınız ve o kaç yaşında? Size karşı bir ilgisi olduğunu düşünüyor musunuz? Buna göre yorum yapacağım.

tabiki de ben burdayım diycek halim yok bazı aktivitelerle uğraş demişsin her gün karşımda olan birini onlarla da uğraşsam nasıl unutabilirim ben 19 yaşındayım onun yaşını tam bilmiyorum ama 26 sanırım .

Ben de baya yaş var sandım yahu
Bence gayet uygun yaşlarınız, bizim farkımız sizden çok daha fazla
Bilmem içini rahatlatır mı ama zamanında benim sevgilim de bana abi de diyip duruyordu meğer aşıkmış ama uzak durmaya çalışıyormuş benden ama hiç abi demedim hatta gidip söyledim ben size aşık oldum dedim (Bak siz de dedim hatta )
Sonra o da itiraf etti sen söylemesen asla yapamazdım dedi böyle ilerledi her şey 1 yıldır çıkıyoruz şimdi
Yani ben bir imkansızlık göremedim durumunuzda? Tabii sana gidip itiraf et demiyorum ben sinyalleri almıştım ondan ettim itirafımı ve karşılık bulacağımdan emindim
Zamanında bana da ulaşılmaz, imkansız geliyordu ama oldu işte
Sizinki neden olmasın?
Neden başka biriyle evlenmesine göz yumasın ki aşıksan?
Ben kimseye teslim etmezdim erkeğimi.
Hele ki "kız arıyorlar" diyorsun yani ortada aşık olduğu biri yok, kimse yok, adam boşta ve aşka hazır

araya birini sokup düşüncelerini öğrenebilirsin,yokmu sırrını paylaşabileceğin bi yengen bi kuzenin?bide ailen olası birlikteliğinize karşı çıkarmı sorunu var,sonuçta bazı ailelerde uzaktanda olsa akraba evliliğine sert çıkılıyor.sonra boşuna üzülmüş olursun

zamanında bende abimin çok samimi arkadaşına aşık olmuştum. telefonla abimi aradı abim duşta diye ben açmıştım ve elim ayağım birbirine dolaşmıştı. daha sonra numarasını aldım abimden gizlice.. gizliden arayıp sesini dinliyordum. sonra bir gün bir araya geldik bana eski sevgililerini anlatıyodu bir kaşık suda boğasım gelmişti daha sonra telefon numaramı istedi isterkende sakın yanlış anlama sen kardeşimsin dedi daha bir sinir olmuştum sonra birgün ünv. eve gelicektim buna mesaj cektim ben geliyorum diye buda cevap olarak iyi yazmış sonra dedim beni karşılarmısın karşılarım dedi ve otobüsten indiğimde beni bekliyordu.. bindik arabaya eve geliyoruz dedim seninle konuşmak istiyorum oda hayırdır bi sıkıntınmı var dedi bende evet ben aşık oldum dedim kime dediğinde ise bombayı patlatmıştım. " Ya ne kör adamsın sen kime olucak sana be mübarek ne bu görmezden gelmeler anlamamazlıklar safmısın sen" demiştim :) sonra oda benden hoşlanıyormuş ama ben onu abi olarak görüyorum diye düşünmüş şimdi gidip acılsam bana kızarsa sen abimsin diyerek cekinmiş. Gerçi 2 sene sonra ayrıldık ama olsun iyi deneyimdi hep bence ne olursa olsun ışık gor veya görme içinde biraz sevgi varsa heleki kız arıyolar diosun git konuş herşey için çok geç kalmadançç

Kuzenlerim biliyor ama hiç olumlu bakmıyorlar onun konusunu bile açamıyoruz ben biraz utanıyorum onlar olsa bile ablama söyleyesim geliyor ama nasıl tepki vericeğini kestiremiyorum onunla pek konuşmuşluğumuz da yoktur sadece akrabayız bana ara sıra bakıyordu ama öylesine diye düşünüyorum az konuşuyor olsak belki birşeyler anlayabilirim ama o da yok :26:

işide tatlım belki oda senin onu abi gördüğünü düşünüyordur. ya ben valla gittim pat diye söyledim olumsuz cevap verseydi kendi biliridi ben duygularımı sana içimden geldiği açtım beni kardeşin gibi görüyosan eyvallah der çekilirdim yolundan ama böyle çok kötü belirsiz kalmak seviyosan herşeyi göze al git konuş derim yoksa pişman olursun herşey için geç kalabilirsin...

Amaaan be yüz kere mi gelecez dünyaya içinde kalcagna dışında kalsın kimseyide devreye sokma git kendin konuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…