iyi de ygs*nin son sınavı bugün bittifisfisfis
şimdiden iş bul o zaman tam gün...para biriktir
kazanamazsan dersaneye gidersinyerimseniben
Başka bir çarem yokmumesleğimle ilgili çalışmak istiyordum belki biraz olsun iş öğrenirim hem psikolojim yrine gelir die.. kasiyerliği sevmeden yapıcam daha da bunalıma girerim diye düşünüyorum :/
Eeee araştırın bakalım çevrenize..
İnşallah bulursunuz..
Unutmayın; üniversite mezunları bile iş diye ağlıyor,deneme süresi şuydu buydu diye maaşı geçin sigorta bile yapmıyorlar..
ve en önemlisi bn istesemde babam izin vermiyor geri kafalı kasiyerlik yapmama izin vermez ancak mesleğim diyip çalışmama izin veriyo(( napıcam ben :'(
Başka bir çarem yokmumesleğimle ilgili çalışmak istiyordum belki biraz olsun iş öğrenirim hem psikolojim yrine gelir die.. kasiyerliği sevmeden yapıcam daha da bunalıma girerim diye düşünüyorum :/
öylemi.. şimdi daha kötü oldum yinede saol
daha sınav bugün bitti.bu bölüme yerleşeceğin kesin mi?Başka bir çarem yokmumesleğimle ilgili çalışmak istiyordum belki biraz olsun iş öğrenirim hem psikolojim yrine gelir die.. kasiyerliği sevmeden yapıcam daha da bunalıma girerim diye düşünüyorum :/
canım dershaneye gidemem ki aileme de yardım etmem gerekiyor üzgünümkeşke yerimd eolup anlayabilsen ki saten durumu olup okumayanları hiç anlamıyorum hiçç
ve en önemlisi bn istesemde babam izin vermiyorgeri kafalı kasiyerlik yapmama izin vermez ancak mesleğim diyip çalışmama izin veriyo(( napıcam ben :'(
hem iş istiyorsun hem iş beğenmiyorsun. gerçekten ihtiyacın olsa mutlu olup olmamayı düşünmezdin
babanıza hitabınız da çok hoş doğrusu-tatlicadiarzu-
daha sınav bugün bitti.bu bölüme yerleşeceğin kesin mi?
Lisede bölümüm grafik tasarım olduğu için bu bölüm cıkıslıyım ve kazanmasamda 2 yıllık geçiş hakkım olduğu için ona güveniyorum 2 yıl okurum daha sonra bi 2 yıl daha dgs ile.. zaman kaybetme sansım yok baska seceneğim yok cünkü .. :/
zor ama alınterinle kazandıktan sonra.hangimiz sevdiğimiz işi yapıyoruz?
Haklısın inş. izin verirde bende girer çalışırım .. Ama vermez ben bilmezmiyim babamı bağırır çağırır ama izin vermezz :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?