canım benim çok imkansızdı ama oldu dualarla olduğunu düşünüyorum şimdi o kadar mutluyuz ki 4 senemiz bitiyor evliyiz çoçuğumuz var akrabaydık ayrı şehirlerde büyüdük bir kaç kere görmüştüm oda beni işte oldu iyikide olmuş..
canım benim çok imkansızdı ama oldu dualarla olduğunu düşünüyorum şimdi o kadar mutluyuz ki 4 senemiz bitiyor evliyiz çoçuğumuz var akrabaydık ayrı şehirlerde büyüdük bir kaç kere görmüştüm oda beni işte oldu iyikide olmuş..
oldummu, olduğumu mu sandım anlayamadım... her yönlü imkansızdı... olmayack duaya amin demekti... zaten hiç de dilemedim onunla olmayı... çünkü adı üstünde imkansızdı... imkan olsaydı bile da onunla yürüyemezdi...
İmkansıza aşık olmuştum ama o zamanlar imkansız olmadığını düşünürdüm, hatta imkansız olduğunun farkında bile değildim. Sonra bir gün o hatırlattı imkansızlığımızın boyutunu ve bitti.
imkansız ulaşılamayan insan yoktur bence ben başta öyle sanıyordum ama değilmiş istediğim insana ulaştım ama bu sefer aşkın imkansızlığına uğradım olmayınca olmuyor aldatılmamla oturdum kaldım o yüzden imkansız aşk lafını duyunca bile sinir oluyorum