Imparatoriçe Elisabeth (Sissi'nin) , Güzellik Sırları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
güzelliği ile ünlü sissi lakaplı avusturya imparatoriçesi elizabeth von österreich
(1837-1898) sissi yüzüne ve vücuduna badem unu yourt ve bal karışımından oluşan maske uyguluyormuş

neredeyse dizlerine kadar uzanan saçları ise yumurta ve konyak karışımı yla elde ediyormuş

Bilemem Saçlarina Bu şekilde Bakim Yapiyormuş Muhakkak Etkisi Vardir Yoksa Kullanmazdi

SİSİ: Avusturya İmparatoriçesi Elisabeth (Sisi) (1837-1898) 'Kalplerin Kraliçesi' olarak anılıyordu. Sisi'nin bu unvanı almasında kuşkusuz görüntüsü etkili olmuştu. Dizlerine kadar uzanan saçlarını yeşil çayla yıkayan Sisi, yüzüne yulaf, ılık süt, çilek, zeytinyağı karışımı bir maske uyguluyordu.

yesil cayy mı yoksa yumurta ve konyak mı:bbo:
konyak bulmak sürmek zor ama yesil cay yapılabilir

bence saç için en güzeli sağlıklı beslenme tek maskeyle olmaz

Bende bir yerlerde okumuştum:yumurta+konyak +bal karışımının saçlara iyi etkisi oluyor
Ama tam hatırlamıyorum neye yaradığını:bbo:

karar verin cildine hangisini uyguluyordu kafamçokkarıştı ayrıca konyak alkol ay :oklava:kesin zararlıdır a.ssaça yapılan boya mesane kanseri yapıyorsa konyak sarhoş eder adamı

Temiz Alkolun cilde zararlı olduğu ola bilir.Ayrıca ben devamlı doktor tavsiyesiyle alkol içerikli tonik kullanıyorum cildime.Hep kullandım.Cildim güzel ve pürüsüz:nazar:Sadece üzerine nemlendirici sürmek şart.

Back
X