- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
- Konu Sahibi SekerAnnee
-
Haklısın canım, hakkımızda hayırlısı olsunKorkma yap bence warsada allaha sukur yoksada allaha sukur napalm bzmde imthnımz buyms allah sbr vrsn bzlre
Canım bende kizima gebe olduğumda çizgiyi sadece ben görebilmiçtim hem de adetim 4 gün geçmişti. Meğersem geç dollenmeymis beta hcg 28 cikmistiBugün satdan sonra 37.günüm 5 gün önce adt olmam gerkyrdu olmadm .2 gün önce pedime 2 damla akıntı geldi soluk pembydi snra sari akntm oldu bugnde dunkndn hafif bi akntm oldu adt agrısı gbi ufak ufak agrlrm oluyor gecede ruyamda 2 tane test yapmstm
poztfti ne kadar svnyrdm bugn dayanamyp test yaptm negatf sadce bnim grebldgm 2ci cizgi war allak bullagm
Bu yerleşme kanaması değilde üstüne görme olabilir canım benim yerleşme kanamam mesela regl günüme 10 gün varken çok acık pembe damla damla oldu ..akinti gibi degil
farklı seyler birinde adet arasında döllenme sonrası 2 gün icinde oluyor birinde adet gününde falan hafif kanama oluyorYerleşme kanaması ile üstüne görme farklı şeyler mi?? İkisi aynı sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?