Gebeliğe Hazırlık Impryl takviye edici gıda?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

-Yagmur-

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
3.445
7.972
78
Kızlar bu ımpryl tablet hakkında bilgisi olan varmı yumurtlalıklArı guzel uyarıyormu? Şunu sorsam daha iyi olacak pcosta işe yarar mı...
Bugun hgs cekildim temiz cıktı hormon tahlillerimde bıkac sıkıntı cıktı prolaktin yuksek miş onun icin dostinex verdi. Ondan haric glukofen ve d vitamini iğne verdi bunları 3 ay kullan gelmene gerek yok dedi 3 ay sonra femara ile baslayacakmısız ben biraz yureksizim doktor beklentilerimi karsılamadı neden böyle bir sey dedi hiç bilmiyorum okadar tahlile filmlere girince hemen baslıyacak sandım ımpryl benim işimi çözer mi prolaktin için ilaç kullanırken ge be kalabilir miyim anestezi etkisinden hiç birşey soramadım zaten iki lafı bir araya zor getirdim cok fazla dinlenme şansım olmadıgından tabiri caizse mal gibiydim. cok soru sordum hakkını helal edin...

Ilaç verdiği için size gelme demiş olması lazım vitamin eksiği horman düzenleme vs onlar hakkında çokta bilgim yokya tahmin ettim sadece çünkü bende bu ay hgs çektirdim bende bi sıkıntı yoktu adetin 2 veya 3 gün gel dedi

Anestezi çok etki etti mı peki kaç saat etkisi sürdü

Hsg den önce bana da o şekilde demişti ama ozaman tahlillere bakmamıştı haklısın galiba ondan söyledi ama yani olan parama oldu ınsallah 3 ay sonra gttiğimde bana tekrar hormon vs yapmaz yani maddi acıdan baya zorlandık hsg dir hormon dur

Anestezi çok etki etti mı peki kaç saat etkisi sürdü
Ayılma süremle beraber 15 dakika geçmiş
bi yarım saatde odada dinlendim uyandım ama kalktığımda hayla sersemdim basım dönüyor du ellerim uyusuktu eve gelip uyuyup uyanıp ve yemek yedikten sonra kendıme gelebildim ancak

Hgs ye ne kadar ödediniz hgs sonrası hamile kalan çok kişi varmış inşallah onlardan biri de biz oluruz

Hgs ye ne kadar ödediniz hgs sonrası hamile kalan çok kişi varmış inşallah onlardan biri de biz oluruz
1100lira canım anestezili ınsallah oyle olur ama bence onlar tuplerinde hafifte olsa tıkanıklık olan ınsanlar hsg ilacı ile açılıyor ya
Benım sorunum Baska pcos var bende pcos larda mı kalmış peki

Ben anestezi ıstemedim hem 5dK sürecek dendi bende bana yapılan işlemi bilmek istedim belki toplam 10 dk sürdü biraz agrım olmuştu ama öyle çok fazla değil evdede yarim saat dinlendim geçti sonra

1100lira canım anestezili ınsallah oyle olur ama bence onlar tuplerinde hafifte olsa tıkanıklık olan ınsanlar hsg ilacı ile açılıyor ya
Benım sorunum Baska pcos var bende pcos larda mı kalmış peki
bl
Biraz pahalı olmuş yaa pcos u bilmiyorum ama doktor bana da o şekilde söyledi bu ayı iyi degerlendir diye hatta 3 gün birleşme olmasın sonra 3 gün üst-üste sonra 1 gün ara 2 gün üst üste falan dedo

Bende anestezili cekildim uyandiinda bas dönmen oluyor hafif sersemlik oluyor yarim saate geciyor zaten korkulcak hic bisey yok
Ben çok gerilmistim bide kasmıştım dediginiz gibi çok korkulacak bisi değilmiş

bl
Biraz pahalı olmuş yaa pcos u bilmiyorum ama doktor bana da o şekilde söyledi bu ayı iyi degerlendir diye hatta 3 gün birleşme olmasın sonra 3 gün üst-üste sonra 1 gün ara 2 gün üst üste falan dedo
Bende oyle deneyeyim o halde
Ben anestezi ıstemedim hem 5dK sürecek dendi bende bana yapılan işlemi bilmek istedim belki toplam 10 dk sürdü biraz agrım olmuştu ama öyle çok fazla değil evdede yarim saat dinlendim geçti sonra
Bilmiyorum bana dayanamazsın dediler 150 lira için de acı çekmek istemedim ama ac kaldım susuz kaldım onları cektim benım suan hafif kasık sancım var bugun 2 de cekildim normal mi acaba

Evet ben tekrar cekilicem eylulde kurrajdan sonra tekrar istedi doktorum hic korkmuyorm cok sukur
Neden kürtaj olacaksınız acaba bide 2.ci yi neden istedi ki bi sıkıntı varmıydı

Bilmiyorum bana dayanamazsın dediler 150 lira için de acı çekmek istemedim ama ac kaldım susuz kaldım onları cektim benım suan hafif kasık sancım var bugun 2 de cekildim normal mi acaba
Normal hatta 3 gün falan lekelenmen olacak antibiyotik verdi mi bana 3 günlük vermişti benim ertesi gün falan olmuştu agrım

Neden kürtaj olacaksınız acaba bide 2.ci yi neden istedi ki bi sıkıntı varmıydı
Tup bebekle 2. Denememde hamile kaldim ama bos gebelik olustu ve keseyi aldilar 5 ay oldu.
Simdi 3. Deneme icin baslamak istedim doktorum kurtajda rahimde problem olusabiliyor hsg cekilip oyle baslamamiz lazim dedi. Rahmimde hic bi sıkıntı yok

Arada 150 az bi farkmis ben iki yere sordum biri araştırma hastanesiydi anestezili 1500 anestezisi 1000 demişti digeride özel anestezili 800 anestezissiz 500

Allah yardımcın olsun yardımcımız olsun inşallah ben daha çok baştayım ilki ilaç dedi bakalım inşallah gerek kalmaz

Aynen cok pahalı umarım 3 ay sonra bir daha istemez
Bi sıkıntı yokmuş bence istemez sizin hormon ve vitamine bakar eğer yükselme olmuşsa tedaviye başlar çünkü bana bi daha çektirmene gerek yok nereye gidersen git sonucu göster dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…