Gebeliğe Hazırlık Impryl takviye edici gıda?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normal hatta 3 gün falan lekelenmen olacak antibiyotik verdi mi bana 3 günlük vermişti benim ertesi gün falan olmuştu agrım
Evet verdi tatlım 3 gunluk gunde bitane suan seker ilacının yan etkisine kalktım ıshal yapıyor bilirsin uykudan kaldırdı.

Bende de prolaktin yüksekti 4 ay tedavisi sürdü sonra femaraya başladık 4 ayda femaraya harcadım sonra HGS çekelim dedi HGS de sıkıntı olmadığını söyledi bazı yapışıklıklar vardi dedi düzeldi şimdi falan dedi femara ile inofolik ve estrofem denilen rahim duvarı kalinlastirici ilaçta kullanıyordum HGS çektirdiğim ay regl oldum 10 gün erken 3 gün doktora gittim bana klomen yazdı beş gün sabah,akşam aldim sonra yumurta oluşmuş mu diye gittim çatlatma iğnesi yaptı çatlatma iğnesinin ikinci günü bugün femara kullandıktan sonrada çatlatma iğnesi yapmıştı olmamıştı kısacası bu aşamaları geçtim hiç sabirli olmamama rağmen prolaktin tedavin bitsin öyle git benim doktorum çok ilgili ben de dort ay boyunca gitmedim doktora 4 ay sonra başladı gerçekten prolaktin izin vermiyor hamileliğe süt bezlerini uyardıgi için

Senin prolaktin in kaç tı bende cok yukselme yapmamış 38 civarı idi. Birde hsg zaten adetten cıkınca veya o gunler de cektirmedin mi nasıl erken oldu ki iki adet tarihi mi de biliyorsan yazarmısın ben adetin 8.günü çektirdim. Bugun 15 gün adet olacakmış gibi belim kopuyor arada kasıklarım sancılanıyor anlık yoksa bende mi olacağm erken

Doktorum önerdi 3 ay kullandim cok şükür 3 ayın sonunda hamile kaldim bu ilac vesilesiyle.. Takviye edici gida yumurta kalitesini arttiriyo.

Çok pahalı ben özelde 500 liraya çektirdim anestezili sigortanız mi yok
Sigortam va bende özelde 500 e çekildim de hastaneden hastaneye fark ediyormuş fiyatları onu demek istemiştim

Ben daha hiç bir tedaviye başlamadım testler yapıldı rahim filmi çekildim regl bekliyorum suan

Merhabalar,daha önce bende impryl kullandım fakat gebelik olmadı.Doktorum 2 ay önce Pregros Plus isimli gıda takviyesini önerdi şimdi onu kullanıyorum.Yumurta kalitesinde iyileşme olduğunu söylüyor,inşallah gebelikte olur.

Geçmiş olsun çok Prolaktin benim de 38 çıktı diğer hormonlar normal, adet düzenli doktor bana ilaç vermedi ama kafama takıldı benim de açıkçası ben de 6 aydır istiyorum ilk ay kimyasal oldu 3 gün sonra bat hamile değilim yüzde 99 çünkü regl belirtim bile yok doktor bu değer hamileliği engellemez dedi ama acabalar beynimi rahat bırakmıyor

Ben adet tarihinin 7. Günü HGS çektirdim normal adet günüme 10 gün kala hasta oldum ani tam olarak hatırlamıyorum prolaktin ne kadardı ama prolaktin için bana tedavi uyguladı çünkü prolaktinin diğer hormonların dengesini bozduğunu söylemişti doktor ve dolayısıyla aslında ben kabul ettim tedaviyi bana dedi işte istersen direkt hamilelik tedavisine başlayalim ama boşuna da gidebilir demişti ben yok dedim madem öyle tedavi olayım dedim böyle HGS den sonra neden regl olduğumu doktorda anlamadı normal kabul edip direkt klomen denilen ilacı verdi ve şu an çatlatma iğnesinin 2 günümdeyim umarım bu sefer olur

şöyle ki ben de hiç adet belirtisi yoktu hatta hiç bunu fark etmedim karnım ağrımadı göğüslerimde bir hassasiyetlik oluşmadı normalde ben adet olunca o gece uyurum o hiçbir belirti yoktu pikniğe gitmiştik biraz yürüdüm sadece doktora söyledim ben yürüdüm diye mi oldu diye hayır dedi ama doktor normal kabul etti sorun yok falan dedi ama ara kanamada değil dedi

Ben daha hiç bir tedaviye başlamadım testler yapıldı rahim filmi çekildim regl bekliyorum suan
sana şunu söyleyeyim bir doktor bana keşke en başta HGS çektir seydin dedi çünkü boşu boşuna hormon ilaçları kullanmamış olacaktın dedi yani şu an senin HGS yi başlat çekmem Ve tedaviye başlamaman bence bir avantaj bunu iyi değerlendir

Ya ben başka birini alıntı yapmışım Seda galiba oraya yazmışım sorduklarını oraya bak istersen

Evet ben bu sayfada okuduktan sonra sormuştum hgs cekebilirmisiniz diye aslında doktor kendisi de demişti onu çekmeden tedaviye başlamam diye şuan bata 2 gun var bugün kan testi yaptırdım beta 7.13 cıktı 6 gün önce 2.61 çıkmıştı yükselmiş bakalım regl günüm geçtikten sonra tekrar doktora giderim inşallah bu sefer olmuştur sağlıklı gebelik

inşallah

Bence hamilesin 5 ten yuksek cıkmış ki gebe olmayanlarda bile 5 cıkmaz en fazla 2 cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…