Evet verdi tatlım 3 gunluk gunde bitane suan seker ilacının yan etkisine kalktımNormal hatta 3 gün falan lekelenmen olacak antibiyotik verdi mi bana 3 günlük vermişti benim ertesi gün falan olmuştu agrım
Bende de prolaktin yüksekti 4 ay tedavisi sürdü sonra femaraya başladık 4 ayda femaraya harcadım sonra HGS çekelim dedi HGS de sıkıntı olmadığını söyledi bazı yapışıklıklar vardi dedi düzeldi şimdi falan dedi femara ile inofolik ve estrofem denilen rahim duvarı kalinlastirici ilaçta kullanıyordum HGS çektirdiğim ay regl oldum 10 gün erken 3 gün doktora gittim bana klomen yazdı beş gün sabah,akşam aldim sonra yumurta oluşmuş mu diye gittim çatlatma iğnesi yaptı çatlatma iğnesinin ikinci günü bugün femara kullandıktan sonrada çatlatma iğnesi yapmıştı olmamıştı kısacası bu aşamaları geçtim hiç sabirli olmamama rağmen prolaktin tedavin bitsin öyle git benim doktorum çok ilgili ben de dort ay boyunca gitmedim doktora 4 ay sonra başladı gerçekten prolaktin izin vermiyor hamileliğe süt bezlerini uyardıgi içinIlaç verdiği için size gelme demiş olması lazım vitamin eksiği horman düzenleme vs onlar hakkında çokta bilgim yokya tahmin ettim sadece çünkü bende bu ay hgs çektirdim bende bi sıkıntı yoktu adetin 2 veya 3 gün gel dedi
Çok pahalı ben özelde 500 liraya çektirdim anestezili sigortanız mi yokArada 150 az bi farkmis ben iki yere sordum biri araştırma hastanesiydi anestezili 1500 anestezisi 1000 demişti digeride özel anestezili 800 anestezissiz 500
Senin prolaktin in kaç tı bende cok yukselme yapmamış 38 civarı idi. Birde hsg zaten adetten cıkınca veya o gunler de cektirmedin mi nasıl erken oldu ki iki adet tarihi mi de biliyorsan yazarmısın ben adetin 8.günü çektirdim. Bugun 15 gün adet olacakmış gibi belim kopuyor arada kasıklarım sancılanıyor anlık yoksa bende mi olacağm erkenBende de prolaktin yüksekti 4 ay tedavisi sürdü sonra femaraya başladık 4 ayda femaraya harcadım sonra HGS çekelim dedi HGS de sıkıntı olmadığını söyledi bazı yapışıklıklar vardi dedi düzeldi şimdi falan dedi femara ile inofolik ve estrofem denilen rahim duvarı kalinlastirici ilaçta kullanıyordum HGS çektirdiğim ay regl oldum 10 gün erken 3 gün doktora gittim bana klomen yazdı beş gün sabah,akşam aldim sonra yumurta oluşmuş mu diye gittim çatlatma iğnesi yaptı çatlatma iğnesinin ikinci günü bugün femara kullandıktan sonrada çatlatma iğnesi yapmıştı olmamıştı kısacası bu aşamaları geçtim hiç sabirli olmamama rağmen prolaktin tedavin bitsin öyle git benim doktorum çok ilgili ben de dort ay boyunca gitmedim doktora 4 ay sonra başladı gerçekten prolaktin izin vermiyor hamileliğe süt bezlerini uyardıgi için
Sigortam va bende özelde 500 e çekildim de hastaneden hastaneye fark ediyormuş fiyatları onu demek istemiştimÇok pahalı ben özelde 500 liraya çektirdim anestezili sigortanız mi yok
Ben daha hiç bir tedaviye başlamadım testler yapıldı rahim filmi çekildim regl bekliyorum suanBende de prolaktin yüksekti 4 ay tedavisi sürdü sonra femaraya başladık 4 ayda femaraya harcadım sonra HGS çekelim dedi HGS de sıkıntı olmadığını söyledi bazı yapışıklıklar vardi dedi düzeldi şimdi falan dedi femara ile inofolik ve estrofem denilen rahim duvarı kalinlastirici ilaçta kullanıyordum HGS çektirdiğim ay regl oldum 10 gün erken 3 gün doktora gittim bana klomen yazdı beş gün sabah,akşam aldim sonra yumurta oluşmuş mu diye gittim çatlatma iğnesi yaptı çatlatma iğnesinin ikinci günü bugün femara kullandıktan sonrada çatlatma iğnesi yapmıştı olmamıştı kısacası bu aşamaları geçtim hiç sabirli olmamama rağmen prolaktin tedavin bitsin öyle git benim doktorum çok ilgili ben de dort ay boyunca gitmedim doktora 4 ay sonra başladı gerçekten prolaktin izin vermiyor hamileliğe süt bezlerini uyardıgi için
Gozunuz aydın sorun neydi peki sizin bide yanında Baska bişe kullandınız mıDoktorum önerdi 3 ay kullandim cok şükür 3 ayın sonunda hamile kaldim bu ilac vesilesiyle.. Takviye edici gida yumurta kalitesini arttiriyo.
Çikolata kistim vardı tek taraflı 5 cm ve rahmim hafif t seklindeydi. Clife macun ve soğan kürü de kullandımGozunuz aydın sorun neydi peki sizin bide yanında Baska bişe kullandınız mı
Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsinÇikolata kistim vardı tek taraflı 5 cm ve rahmim hafif t seklindeydi. Clife macun ve soğan kürü de kullandım
Merhabalar,daha önce bende impryl kullandım fakat gebelik olmadı.Doktorum 2 ay önce Pregros Plus isimli gıda takviyesini önerdi şimdi onu kullanıyorum.Yumurta kalitesinde iyileşme olduğunu söylüyor,inşallah gebelikte olur.Kızlar bu ımpryl tablet hakkında bilgisi olan varmı yumurtlalıklArı guzel uyarıyormu? Şunu sorsam daha iyi olacak pcosta işe yarar mı...
Bugun hgs cekildim temiz cıktı hormon tahlillerimde bıkac sıkıntı cıktı prolaktin yuksek miş onun icin dostinex verdi. Ondan haric glukofen ve d vitamini iğne verdi bunları 3 ay kullan gelmene gerek yok dedi 3 ay sonra femara ile baslayacakmısız ben biraz yureksizim doktor beklentilerimi karsılamadı neden böyle bir sey dedi hiç bilmiyorum okadar tahlile filmlere girince hemen baslıyacak sandımımpryl benim işimi çözer mi prolaktin için ilaç kullanırken ge be kalabilir miyim anestezi etkisinden hiç birşey soramadım zaten iki lafı bir araya zor getirdim cok fazla dinlenme şansım olmadıgından tabiri caizse mal gibiydim. cok soru sordum hakkını helal edin...
Geçmiş olsun çok Prolaktin benim de 38 çıktı diğer hormonlar normal, adet düzenli doktor bana ilaç vermedi ama kafama takıldı benim de açıkçası ben de 6 aydır istiyorum ilk ay kimyasal oldu 3 gün sonra bat hamile değilim yüzde 99 çünkü regl belirtim bile yok doktor bu değer hamileliği engellemez dedi ama acabalar beynimi rahat bırakmıyorSenin prolaktin in kaç tı bende cok yukselme yapmamış 38 civarı idi. Birde hsg zaten adetten cıkınca veya o gunler de cektirmedin mi nasıl erken oldu ki iki adet tarihi mi de biliyorsan yazarmısın ben adetin 8.günü çektirdim. Bugun 15 gün adet olacakmış gibi belim kopuyor arada kasıklarım sancılanıyor anlık yoksa bende mi olacağm erken
Ben adet tarihinin 7. Günü HGS çektirdim normal adet günüme 10 gün kala hasta oldum ani tam olarak hatırlamıyorum prolaktin ne kadardı ama prolaktin için bana tedavi uyguladı çünkü prolaktinin diğer hormonların dengesini bozduğunu söylemişti doktor ve dolayısıyla aslında ben kabul ettim tedaviyi bana dedi işte istersen direkt hamilelik tedavisine başlayalim ama boşuna da gidebilir demişti ben yok dedim madem öyle tedavi olayım dedim böyle HGS den sonra neden regl olduğumu doktorda anlamadı normal kabul edip direkt klomen denilen ilacı verdi ve şu an çatlatma iğnesinin 2 günümdeyim umarım bu sefer olurSenin prolaktin in kaç tı bende cok yukselme yapmamış 38 civarı idi. Birde hsg zaten adetten cıkınca veya o gunler de cektirmedin mi nasıl erken oldu ki iki adet tarihi mi de biliyorsan yazarmısın ben adetin 8.günü çektirdim. Bugun 15 gün adet olacakmış gibi belim kopuyor arada kasıklarım sancılanıyor anlık yoksa bende mi olacağm erken
şöyle ki ben de hiç adet belirtisi yoktu hatta hiç bunu fark etmedim karnım ağrımadı göğüslerimde bir hassasiyetlik oluşmadı normalde ben adet olunca o gece uyurum o hiçbir belirti yoktu pikniğe gitmiştik biraz yürüdüm sadece doktora söyledim ben yürüdüm diye mi oldu diye hayır dedi ama doktor normal kabul etti sorun yok falan dedi ama ara kanamada değil dediMerhabalar,daha önce bende impryl kullandım fakat gebelik olmadı.Doktorum 2 ay önce Pregros Plus isimli gıda takviyesini önerdi şimdi onu kullanıyorum.Yumurta kalitesinde iyileşme olduğunu söylüyor,inşallah gebelikte olur.
sana şunu söyleyeyim bir doktor bana keşke en başta HGS çektir seydin dedi çünkü boşu boşuna hormon ilaçları kullanmamış olacaktın dedi yani şu an senin HGS yi başlat çekmem Ve tedaviye başlamaman bence bir avantaj bunu iyi değerlendirBen daha hiç bir tedaviye başlamadım testler yapıldı rahim filmi çekildim regl bekliyorum suan
Ya ben başka birini alıntı yapmışım Seda galiba oraya yazmışım sorduklarını oraya bak istersenSenin prolaktin in kaç tı bende cok yukselme yapmamış 38 civarı idi. Birde hsg zaten adetten cıkınca veya o gunler de cektirmedin mi nasıl erken oldu ki iki adet tarihi mi de biliyorsan yazarmısın ben adetin 8.günü çektirdim. Bugun 15 gün adet olacakmış gibi belim kopuyor arada kasıklarım sancılanıyor anlık yoksa bende mi olacağm erken
Evet ben bu sayfada okuduktan sonra sormuştum hgs cekebilirmisiniz diye aslında doktor kendisi de demişti onu çekmeden tedaviye başlamam diye şuan bata 2 gun var bugün kan testi yaptırdım beta 7.13 cıktı 6 gün önce 2.61 çıkmıştı yükselmiş bakalım regl günüm geçtikten sonra tekrar doktora giderim inşallah bu sefer olmuştur sağlıklı gebeliksana şunu söyleyeyim bir doktor bana keşke en başta HGS çektir seydin dedi çünkü boşu boşuna hormon ilaçları kullanmamış olacaktın dedi yani şu an senin HGS yi başlat çekmem Ve tedaviye başlamaman bence bir avantaj bunu iyi değerlendir
inşallahEvet ben bu sayfada okuduktan sonra sormuştum hgs cekebilirmisiniz diye aslında doktor kendisi de demişti onu çekmeden tedaviye başlamam diye şuan bata 2 gun var bugün kan testi yaptırdım beta 7.13 cıktı 6 gün önce 2.61 çıkmıştı yükselmiş bakalım regl günüm geçtikten sonra tekrar doktora giderim inşallah bu sefer olmuştur sağlıklı gebelik
Bence hamilesin 5 ten yuksek cıkmış ki gebe olmayanlarda bile 5 cıkmaz en fazla 2 cıkarEvet ben bu sayfada okuduktan sonra sormuştum hgs cekebilirmisiniz diye aslında doktor kendisi de demişti onu çekmeden tedaviye başlamam diye şuan bata 2 gun var bugün kan testi yaptırdım beta 7.13 cıktı 6 gün önce 2.61 çıkmıştı yükselmiş bakalım regl günüm geçtikten sonra tekrar doktora giderim inşallah bu sefer olmuştur sağlıklı gebelik
Ayy inşallahBence hamilesin 5 ten yuksek cıkmış ki gebe olmayanlarda bile 5 cıkmaz en fazla 2 cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?