İmrendiğim hayatlar

Yanında olduğun bir ailen olmasi bile o kadar değerliki. 2 ay önce kardeşimi kaybettim hayatta sadece kızım var hepsi o. Dün akşam kızımla yemsk yedik tv falan geçti gitti. Bosandigim eşim sevgilisiyle kızımı görmeye geldi. Hediyeler getirmiş. Düşünsenize eşim sevgilisiyle evime geliyor. Umurumda mi zerre umurumda değil. Çooook isterdim ailem ve kardeşim hayatta olsaydı ama kader ne yapsam boş. Hayat böyle birşey galiba.

O hayatların gerçek olmadığını hepimiz biliyoruz.
Aslında hangimizin hayatı sorunsuz ki? Ben de uykuya hasretim mesela, gece güzel geçti ama saat 3 te yattım. Eskiden olsa istediğim kadar uyuyabilirken şimdi oğlumun seslenmesiyle uyandırılıyorum :) evet uyuyabilen insanlara özeniyorum. Bekarlara da özeniyorum zaman zaman. ortslama üstü hayat yaşayanlara ve parası olanlara da. Kimisi de benim hayatıma imreniyordur belki bu his çok normal ama takıntı haline getirip üzülmek doğru değil.
Bize biçilen bir hayat standartı var ve ne yapsak ötesine geçemiyoruz. Elde olanlar mutlu olmak gerekiyor.

Son düzenleme:
Onlar hepsi gösteriş canım. Mesela sende Dikkatını çektirmeye başarmış onunda amacı o .. ben dün mesela güzle kutladım eşimle ailemle ama 1 resim bile çekmedik aklımıza gelmedi o güzel anları yaşarken.. herkes eşiyle yemeğe gidip resim koyarken “ah ne güzelsiniz süpersiniz” gibi yorumlar yapılıp onların eğlendiklerini sanıyolr ben İse paylaşmadığım için bişey yapmadığımı eşimle monoton bi sevgimiz olduğunu düşünenler varmış😁
Halbuki ben her özel anım paylaşmam instagrama doğru bulmuyorum çıkarırım o resmî albümüme koyarım .. İnan ben evlenene kadar babam dedem annemle oturulduk öyleeee dizi bazen uzun hava depresyona girer girer çıkardım 😂 öyle geçerdi ..
boşver takılma herkesde cidden göründüğü gibi değil...

Şuan sadece temiz bir eve özeniyorum.
2 hasta ama tazmanya çocuk, 1 hasta kocayla başım belada.
Çocuklar zaten 1 haftadır ateşle yanıyor gecem gündüzüm yok, koca desen oraya buraya kusuyor, ahlaması inlemesi, parmağını oynatmaması bir kenara bir de iyileşmek adına bir halt yapmayıp sürekli söylenip küsmesi cinnet eşiğine getiriyor beni, dünyanın şeyini yapıyorum yiyen yok.
Anca ardında kalan pislikleri, onca saat uğraşlarımı düşünüyorum.
Bana hep temizlemek, arkalarını toplamak, onları iyi etmek için adeta can vermek kalıyor.
Dün gece de bu değişmedi, yarın da değişmeyecek.
Yine boşa uğraşlar, peşinde koşmalarla ömrümü tüketip bir köşede bayılacağım anı bekliyorum o kadar.
Ha bayılırsam, ayılınca kaldığım yerden devam, yok öyle ‘ay biraz oturayım’lar.
Offff temiz evi olanlar, çok şanslısınız be...

Sosyal medyayi bosverin ya.Yeni yil safsatasini da.Ahan girdik noldu.Farkli ne oldu ? Gercek hayatta kocasiyla buyuk sorunlar yasadigini yakindan bildigim,aldatilan arkadaslarimin,sosyal medyadaki hallerini bir gorseniz sok olursunuz...Ben imrenmek bir yana bu "kisilik bozuklugu" icin onlara cok uzuluyorum.Bizlere zorla dayatilan aslinda illa öyle olmasi gerekmeyen seyler icin uzmeyin kendinizi.Derin bi nefes alin ve sukredin...
Vallah öyle ha Bilmeyen insanlar da onardı bişi zannediyordur şimdiii😂😂

öyleleri genelde bir zamanlar ben napıyorum ve ne istiyorum sorusunu sorup sonra istedikleri hayat için kolları sıvıyorlar. ve inanın imrendiğiniz o şeyler aslında çok da uzak olmuyor.
ben de bir dönem böyle gezip tozup memleket görenlere bakıp bunalıyodum. sonra dedim ki kızım astro hayat inandığın yerde başlar.
kolları sıvadım ve yapmak istediklerim için planlar yapmaya başladım.

yurtdışında bir yer mi görmek istiyorum, başka şeyleri kıstım otel ve yol parası biriktirdim gittim.
gibi gibi...
o kızın paylaşımlarından dem vurduğunuz için bu örneği verdim özellikle.

depresif moda girmeyin yani.. biraz kendinize inandığınızda isteklerinize ulaşmanız çok zor değil inanın..

Hiç bir özel anımı sevincimi paylaşmadım. Bende ailemle çay içip çekirdek cıtlayarak girdim yeni yıla. Yani hep aynıyız. Onlarda bize imraniyolar emin ol.

Sosyal medyada mutluluk pozu verenler aslında mutsuz savunmasına da anlam veremiyorum🤣
(Sosyal medya kullanmıyorum)
Kullanmadığın için bilmiyorsundur insana yapmacık geliyor samimi gelmiyorlar yanii.. bi klip video Çekiyolar onun provası binbeşyüz kere olmuşdur sırf instagrama güzel koymak için .. yada kendi hayatını hep güzel göstermek için kocasını kafaya alıp tatil yerine götüren kadın bilirim her özel anında adamı zorla restorana götüren kadını bilişim sırf resim çekip koymak için.. ve bi kadın bilirim kendi kendine güller sipariş veren sonra eşim süpriz yapdı diyen 😂😂😂

Kullanmadığın için bilmiyorsundur insana yapmacık geliyor samimi gelmiyorlar yanii.. bi klip video Çekiyolar onun provası binbeşyüz kere olmuşdur sırf instagrama güzel koymak için .. yada kendi hayatını hep güzel göstermek için kocasını kafaya alıp tatil yerine götüren kadın bilirim her özel anında adamı zorla restorana götüren kadını bilişim sırf resim çekip koymak için.. ve bi kadın bilirim kendi kendine güller sipariş veren sonra eşim süpriz yapdı diyen 😂😂😂
Vardır mutlaka dediğin gibi ama sosyal medyada her mutlu çift gördüğümüzde “onlar aslında mutsuzz” dememizin bi yararı yok ki 😁 kendi içimizde huzurlu olalım kâfi değil mi 😁

kıme ımrenmıssınız bakayım bende ımreneyım dıye konuya daldım ama allah ıylıgınızı versın :)
herkesın hayatda ayrı sınavları herkesın turlu turlu dertlerı vardır
mesela sıze gore guzel gorunen kısım sızın hayatınızda eksıklık duydugunuz kısımdır o kısıde sıze baksa kesın kendıne gore ımrenecegı bırsey bulur

salın ya bosverın saglıgınız yerındeyse gerısı gercekten hayırlısıysa hayatımda olsun yoksa olmasın dedırtsın en onemlı sey saglık
mesela eltımlerın parası var evı var karı koca gayet yakısırlar yakısıklı zekı cocukları var kolejde ve en ıyı sartlarda yasatıyorlar dısardan baksanız ımrenılır ama evlendıklerınden berı saglık sorunları bıtmedı gecen gun kendısıne artık senınle konustugumda cok sukur demenı beklıyorum gercekten cok uzuluyorum ıcım daralıyor su saglık sorunlarınız refaha cıkar ınsallah dedım ve baya oturdum dua ettım ya hayatın tadını cıkaramıyorlar

bızde esımle cok sukur saglıklıyız kolay kolay grıp bıle olmayız bırde kızımız var evımız arabamız var kendı ısımız ama hep mı maddı sıkıntı yasarız arkadas :D muhasebecısı de benım esımın , her ay sonu ıcerdeyız ya bır kerede sukadar paramız var dıyelım bır kerede keyfıne surda bır yemek yıyelım bır tatıle cıkabılelım ya allah rızası ıcın :D yok yok yok ne guzel ınsanlar gezebılıyor burnumun ucu su camdan cıkamıyor su omru hayatımda bır kac sehır dısında yer gormedım gozum acık gıdıcem .

yanı demem o kı herkesın kendıne gore muzdarıp oldugu seyler var hıcbırsey gorundugu gıbı degıl . elımızdekıyle mutlu olalım yıne evrene mesajı verelım ısteyelım olursa ne ala olmazsa da olmaz sıkıntı yok :)

Normalde renkli bir hayatim var ama yılbaşında hep evde olmayı tercih ederim

Disarida çok sapitan oluyor.

Aileniz tutucu bir aile degilse bence aileyle olmak en guzeli.
60 liraya agac aldik.
Cerez pasta icecekler 100 lira alisveris yaptik
Aksam yemegine gore 2 3 cesit fazla sey koyduk. Evi kagittan süslerle süsledik.
Cok da guzel eglendik 😇

Yurtdisina gitmeye falan o kadar ozenmeyin. Bunlari gozunuzde buyutmeyin.
Gidis donus 500e pasaportsuz vizesiz ukrayna bileti alin gezin gelin.
Trabzondan 50 liraya alin bilet gürcistana gidin.

440a vizesiz balkan ulkelerinden birine gidis donus bilet aldim pegasustan.

Bi ara kampanya vardi 59a hatay, izmir, diyarbakir, Antep hepsine gittik geldik gunubirlik.

Belediyenin ucretsiz kurslari var gidin fitnessa pilatese sizin de vucut toparlansin tas gibi olmasa da iyi gelir :)

Haziranda mezun oldunuz diye dusunuyorum. Asgari ucretle bir yere girseniz bile guzel para ederdi.

Uzaktan bakip imrenmek veya bu hayatin icine dalip yasamak biraz sizin tercihiniz.

2020 sizin yiliniz olsun :) insallah 2021e girerken hissettikleriniz bunun tam tersi olur.
bızde cocugu erken uyutup netfılıx dızı partısı yaptık sabah 4 e kadar :D evlendıgımızden berı ılk kez doya doya bırseyler ızledık cocukluyuz dıye acmıyoruz ekran evde tek tınlama sesı hayvanlar rakamlar renkler hasret kalmısız aksıyona :D yenı yıla boyle gırdık

arkadaslarımız parıse corba ıcmeye gıttı bızde netflıx ızledık nasıl ama :D

Yeni yıla dertli ama umutlu girenlerdenim ben de.😊
Kızım okulda düşmüş. Kolu kırılmış. Sağ kolu. Apar topar ameliyat oldu.Bir süredir bu duruma alışmaya çalışıyorduk. Dün gece hastalandı. Acilde girdik yeni yıla. Kusarak. Ateşler içinde. 🤒
4 kişilik çekirdek ailemin her üyesi aynı yerdeydik. Bu bile büyük bir mutluluk benim için...

O gördüğün insanlar da başkalarına özeniyor.Kendilerinden daha zengin olanlara,daha lüks yaşayanlara... Çünkü insan oğlu böyledir,bulunduğu konumu sıradanlaştırip hep daha fazlasını ister,hah şimdi olduk böyle iyiyiz demez kimse kolay kolay.
Yani onlar da seninle aynı duyguyu yaşiyorlar emin ol.
Ve mutluluk para arttıkça artan birşey değil...Senin baklavadan aldığın lezzetle fakirin sıcak bir ekmekten aldığı lezzet aynı olabilir.

Instagram da gezerken bir kadına rastladım.Populer bir kadın,takipçisi çok.Bunlar değil de önemli olan.Cogu zaman deriz ki ya işte öyle göründüğü gibi değil orası aslında o insanlar mutsuz falan.Malum yılbaşı akşamı story falan atmış öyle gezerken karşıma çıktı.Su anda yurtdisin da orada mı yaşıyor onu tam bilmiyorum ama.Cok güzel,alımlı,fizikli birisi kendisi.Kendi gibi de bir erkek arkadaşı var.Son derece mutlulardı.
Sonra kendi hayatıma baktım,üniversite bitti.Şu anda yüksek lisansa hazirlaniyorum.Butun yılbaşı akşamlarını evde ailemle geçirdim.Bundan hiç gocunmadım ama.Ya öyle işte imrendim.Kendi hayatıma baktım bir ona baktım.Hemen depresyona girmeye yatkın bir insanım zaten.Ve şu an hayattan bıkmış,bunalmış bir vaziyetteyim.Ya onlar mı çok mutlu ben mi çok mutsuzum.Yoksa bu hayatı yaşayan onlar mı,ben sadece bir seyirci miyim?
Ya o kadar zor geliyor ki bazen,ergence gelir ama yaşamak bile zor geliyor.Oyle imrendim yine işte sadece imrendim
valla ben de çok insan kıskanıyorum :)) ne olacak böyle
mesela Allah muhafaza mutlulukları bozulmasın da Larissa ve Burak çifti herhalde benim asla ulaşamayacağım bir mutluluk modunda yaşıyorlar hayatı işte anca videolarını izleyip keyifleniyorum ne diyeyim:))

Yılbaşı gecesini yatarak geçirdim,7 aylık hamileyim hastaneden yeni çıktım, 2 yaşındaki kızım 39 derece ateşle yatıyordu 5 yaşındaki hastalığı yeni atlatıyor. Üstelik bugün kızımla benim doğum günüm pasta alma fırsatımız bile olmadı, sağlık olsun gerisi boş,o hayatlar sadece reklam ben inanmıyorum face insta hepsi hikaye herkesin hayatı her an dört dörtlük değil

valla ben de çok insan kıskanıyorum :)) ne olacak böyle
mesela Allah muhafaza mutlulukları bozulmasın da Larissa ve Burak çifti herhalde benim asla ulaşamayacağım bir mutluluk modunda yaşıyorlar hayatı işte anca videolarını izleyip keyifleniyorum ne diyeyim:))
Para var omlarda canım para . Para olan herkes herşeyi yapar kıskandırır çatlatır eğlenir

Back
X