İmrendiğim hayatlar

Littleprettyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
17
53
3
30
Instagram da gezerken bir kadına rastladım.Populer bir kadın,takipçisi çok.Bunlar değil de önemli olan.Cogu zaman deriz ki ya işte öyle göründüğü gibi değil orası aslında o insanlar mutsuz falan.Malum yılbaşı akşamı story falan atmış öyle gezerken karşıma çıktı.Su anda yurtdisin da orada mı yaşıyor onu tam bilmiyorum ama.Cok güzel,alımlı,fizikli birisi kendisi.Kendi gibi de bir erkek arkadaşı var.Son derece mutlulardı.
Sonra kendi hayatıma baktım,üniversite bitti.Şu anda yüksek lisansa hazirlaniyorum.Butun yılbaşı akşamlarını evde ailemle geçirdim.Bundan hiç gocunmadım ama.Ya öyle işte imrendim.Kendi hayatıma baktım bir ona baktım.Hemen depresyona girmeye yatkın bir insanım zaten.Ve şu an hayattan bıkmış,bunalmış bir vaziyetteyim.Ya onlar mı çok mutlu ben mi çok mutsuzum.Yoksa bu hayatı yaşayan onlar mı,ben sadece bir seyirci miyim?
Ya o kadar zor geliyor ki bazen,ergence gelir ama yaşamak bile zor geliyor.Oyle imrendim yine işte sadece imrendim

en azından ailen var yalnız girsen daha kötü olurdu.evet bazıları bizim hayal ettiğimiz hayatları yaşıyorlar bazılarıda yaşıyormuş gibi gösteriyorlar.o kız gerçekten mutlu mu değil mi bilemezsin.bir önemide yok sadece kendi hayatına odaklan başkalarınınkini boşver.ortalama bir hayatın var işte herkes gibi.

TV sektöründe çalışıyorum eşim de kariyerli bi insan ama biz de ailemiz gibi olan yılların arkadaşlarıyla düşük tonlu sohbet ettik geldik şimdi de mide şişkinliğiyle ilacımı aldım oturuyorum. Emin olun çok az bir kesim eğlenirken çıldırıyor kalanı sizin benim gibi ev aile yakın arkadaş oturması

Bende gece vardiyasindaydim Aksam 5 gece 2.00 olsun zamlı maaş alicam en azından dedim.Rabbim ailemüze sevdiklerini mutluluk huzur sağlık versin.Bazen bende dusunuorum nereye kadar diye millet minnoş hayatlar yaşarken ben her şeyimë kendi başıma cirpiniyorum.Sonra şukrediorum uzun süre hastanede yattım sağlıklı olmak büyük bir nimet sokakta yürüyen insanlara özendim.O yüzden sen Rabbine güven.

Mesela bende şuan deli gibi öğlene kadar uyuyan insanlara imreniyorum 🤷🏻‍♀️ İnsan sahip olamadığı şeylere hep imrenir bu normal bence. Ama bunlara hasetlenmek, ’onda var bende niye yok’ kafasına girmek tehlikeli ve yorucu. İnanın hiç tahmin etmediğimiz insanların tahmin etmediğimiz dertleri çıkuyor...

Ben hicbir mutlu animda elime telefon alip cekme ihtiyac hissetmem. Ozel gunlerde-ani kalsin istedigimde birkac poz ceker birakirim.
Her an foto cekip story atanlarin gercekten eglendigini düşünmüyorum ayrica.
Bir gun bisikletci youtuber bir kizla karsilastik, Birlikte tur yaptik. Kiz ikide bir kamerasini ayarladi konustu durdu. Grafitili duvarlarin onunde falan hep bisikletli foto çekindi... o turda bence o da benim kadar sıkıldı ama storisini izleyen demistir ki : vay be,kiza bak. Biz metrobuste tikis tikis giderken o nese icinde bisiklete biniyor.
Ben cok inanmiyorum.
Ayrica yurtdisina gitmekten kolay ne var ki? Ben bugun pegasus indiriminden 410 liraya gidis gelis bilet aldim vizesiz bir ulkeye. Siz de boyle seyleri takip edip sudan ucuza biletler alip yurtdisina cikabilirsiniz. Kaldı ki ulkemiz cennet. Eger niyetiniz daha renkli bir hayat yasamaksa 2020 hefefiniz hic gitmediğiniz 5 sehir gezmek olabilir bence. Otel pahalli diyebilirsiniz belki ama decatlonda cadir 150 tl (ikinci eli yari fiyatina). En guvenli kampingin geceligi 50 tl ki kamping olmadan da iki agacin ve baska cadirlarin oldugu her yere bedava kurabilirsin. Isin yoksa ALES bitince sadece bir ay biryere gir,oradan aldigin 2300 lirayi da dolar yap kenara at (değeri dusmesin) tatil icin harca. Yeter de artar bile :)
Ya da "amaaan kim ugrasacak, hem insanin yanina arkadas lazim, annem endiselendi, babam izin vermedi , simdi kim gidecek" falan deyip baska insanlara ozenedebilirsiniz...
Bence istediginiz hayata baslamak icin yeniyil ideal zaman

Sosyal medyayi bosverin ya.Yeni yil safsatasini da.Ahan girdik noldu.Farkli ne oldu ? Gercek hayatta kocasiyla buyuk sorunlar yasadigini yakindan bildigim,aldatilan arkadaslarimin,sosyal medyadaki hallerini bir gorseniz sok olursunuz...Ben imrenmek bir yana bu "kisilik bozuklugu" icin onlara cok uzuluyorum.Bizlere zorla dayatilan aslinda illa öyle olmasi gerekmeyen seyler icin uzmeyin kendinizi.Derin bi nefes alin ve sukredin...

Hic dikkat ettinmi bilmem genellikle herkez iyi gunlerini baskalarina gostermekten cekinmez.Sevgililerin kavga esnasinda fotoraf cektigini,story paylastigini goremezsin mesela.Insanoglu zaaflarini ve yarasini saklamayi cok iyi becerir.Kimin ne yasadigini bilemeyiz.O guzel ,varlikli,egitimli kizin belki cok kotu bir aile hayati olmus olabilir,belki ailesini cok erken yaslarda kaybetmis olabilir.Sahip olduklarini elinde tutmak icin cok calisiyor olabilir...yani mutlaka hayatinda yolunda girmemis yada gitmeyen birseyler vardir.Bir insanin hayatin da mumkunmu iside,sevdigi de ,aileside,egitimi de hatta akraba iliskileri dort dortluk olsun?olamaz hatta hayat hic bir zaman ayni duzlukte gitmez.dunyaca unlu bir cok basarili insanin hayat hikayelerine bak turlu turlu zorluklardan gecmisler .Hayat boyle iste bir yandan torpil gecerken ,oteki tarafindan alir insanin...

Hiç öyle görüldüğü gibi değil. Benim yakın bir arkadaşım resmen dayak yiyor kocasından. Attığı storylere bakarsanız çok mutlu. Ben huzur ve sağlığım olsun yeter modundayım. Çok beklentim kalmadı hayattan. Ama insan tabi bazen imreniyor. Elinde değil anlıyorum sizi de. Böyle durumlarda hastanelerde yatanları kimsesizleri düşünürüm. Elimden gelirse onlara yardım ederim. Ne bileyim sizin hayatınız da başkası için lüks. Ama içinde yaşadığınız ve rutininiz olduğu için fark etmiyorsunuz. Storysine baktığınız kişi de belki başka hayatlara imreniyordur. İnsanız doğamızda var. Ama şükretmek gerek sağlık ve huzur oldumu gerisi gelir. ❤️ Rabbim isteklerinizi dileklerinizi yokunuza çıkarsın bir bir.

Yılbaşı geçireceğim ailem bile yok herkes kendi aleminde. :KK53: 3 muhabbet kuşuyla yılbaşı kutladım,hatta tombala bile oynadık(m).. :ıslık: gerisini siz düşünün..
2016 yılbaşını ben eşim ve tavşanımız kutladık. Tavşanımız bizi tombalada yendi :D

Konu sahibi, herkesin kendi hikayesi var. Sen kendi hikayenin kahramanısın. Gidişattan mutlu değilsen değiştirmeye çalış. Ama olmazsa günde 3 kez yemeklerden sonra 'Tanrım değiştiremeyeceğim şeyleri kabullenmek için bana sabır ver' işe yarıyor :)

Normalde renkli bir hayatim var ama yılbaşında hep evde olmayı tercih ederim

Disarida çok sapitan oluyor.

Aileniz tutucu bir aile degilse bence aileyle olmak en guzeli.
60 liraya agac aldik.
Cerez pasta icecekler 100 lira alisveris yaptik
Aksam yemegine gore 2 3 cesit fazla sey koyduk. Evi kagittan süslerle süsledik.
Cok da guzel eglendik 😇

Yurtdisina gitmeye falan o kadar ozenmeyin. Bunlari gozunuzde buyutmeyin.
Gidis donus 500e pasaportsuz vizesiz ukrayna bileti alin gezin gelin.
Trabzondan 50 liraya alin bilet gürcistana gidin.

440a vizesiz balkan ulkelerinden birine gidis donus bilet aldim pegasustan.

Bi ara kampanya vardi 59a hatay, izmir, diyarbakir, Antep hepsine gittik geldik gunubirlik.

Belediyenin ucretsiz kurslari var gidin fitnessa pilatese sizin de vucut toparlansin tas gibi olmasa da iyi gelir :)

Haziranda mezun oldunuz diye dusunuyorum. Asgari ucretle bir yere girseniz bile guzel para ederdi.

Uzaktan bakip imrenmek veya bu hayatin icine dalip yasamak biraz sizin tercihiniz.

2020 sizin yiliniz olsun :) insallah 2021e girerken hissettikleriniz bunun tam tersi olur.

Instagram da gezerken bir kadına rastladım.Populer bir kadın,takipçisi çok.Bunlar değil de önemli olan.Cogu zaman deriz ki ya işte öyle göründüğü gibi değil orası aslında o insanlar mutsuz falan.Malum yılbaşı akşamı story falan atmış öyle gezerken karşıma çıktı.Su anda yurtdisin da orada mı yaşıyor onu tam bilmiyorum ama.Cok güzel,alımlı,fizikli birisi kendisi.Kendi gibi de bir erkek arkadaşı var.Son derece mutlulardı.
Sonra kendi hayatıma baktım,üniversite bitti.Şu anda yüksek lisansa hazirlaniyorum.Butun yılbaşı akşamlarını evde ailemle geçirdim.Bundan hiç gocunmadım ama.Ya öyle işte imrendim.Kendi hayatıma baktım bir ona baktım.Hemen depresyona girmeye yatkın bir insanım zaten.Ve şu an hayattan bıkmış,bunalmış bir vaziyetteyim.Ya onlar mı çok mutlu ben mi çok mutsuzum.Yoksa bu hayatı yaşayan onlar mı,ben sadece bir seyirci miyim?
Ya o kadar zor geliyor ki bazen,ergence gelir ama yaşamak bile zor geliyor.Oyle imrendim yine işte sadece imrendim
Ohoooo benimde cok begendigim guzelligine hayran kaldigim her daim mutlu gordugum esine ölüp biten unli unstgram fenomeni kadini arkadasim 4 gunluk tatilde anlatiyor.diyoki o senim cok begendigin hanimefendi bir agzi bozuk o kocasina neler etti o sesleri otelde yankilaniyordu. O iki cocugu rezil ettiler.sonra sen diyince sayfasina bir baktim diyo agzim acikta kaldi.o laflar o kufurler kimeydi kim etti ozman diyor.eside az degildi ikiside birbirine saygisiz.bir daha ozenme imrenme dedi.hepsi boyle degildir belki ama kadin cok saglam storyler atiyordu.ben daha kimsenin mutluluguna inanmam.bir kiz daha vardi ben bilmem esim bilire ciktilar arabayi aldilar ayildilar bayildirlar ne mutlu insanlar ben sorunluyum diyordum bir fotografta gulduler attigi ikinci fotoda ayrilklarini ilan etti.birde en samimiyetsiz olay bu urazka ciftiydi.uraz kay. O zaten az cok belli ediyodu ya meliska cok mutluyuz cok pozitifiz diye diye kendi basini yedi.bir baktim bi anda bosandilar. O yuzden sen bu hayatlara cok imrenme.inan cogu yalan gostermelik

Gece saat 10lara kadar yalnızdım, kendi kendime yemek yedim. Sonra bulaşıkları yıkadım, çerez ve çay hazırladım.
Beyefendi eve teşrif ettiler, içimden dedim "yalnız geçirmeye razıydım." kalan son saatlerimi salak saçma triplerle, laf sokmalarıyla tamamladım. Çünkü aylar öncesinden anasına gitmeyeceğimi söylemiştim.
Sonra kendi aileme baktım, hepsi toplanmış. Sofra kurmuşlar bana "keşke sende burada olsaydın" diyerek özelden fotoğraf atmışlar. İçim gitti. Keşke dedim, ailemle, beni sevenlerle girseydim 2020ye.
Zaten hiç dileğim yok, öylesine çerez yerken gerisayım bitti.
Sütoğlanın sırnaşmalarına hayır dediğim için de, binbir surat afra tafra yapa yapa uyudu.
İşte o zaman bir daha keşke dedim. Keşke kendi küçük yatağımda tek başıma huzurla uyusaydım.
2019 u sevmedim desem yalan olur. Sevdim. Beni nasıl bir adamla evlendiğime, kendime yaptığım hataya, senenin başında anne olmayı düşünürken bunu asla yapmamam gerektiğine uyandırdı.
Çok sert bir öğretmendi ama ağlaya ağlaya öğrendim.
2020den beklentim yok, akışa bıraktım.

Ohoooo benimde cok begendigim guzelligine hayran kaldigim her daim mutlu gordugum esine ölüp biten unli unstgram fenomeni kadini arkadasim 4 gunluk tatilde anlatiyor.diyoki o senim cok begendigin hanimefendi bir agzi bozuk o kocasina neler etti o sesleri otelde yankilaniyordu. O iki cocugu rezil ettiler.sonra sen diyince sayfasina bir baktim diyo agzim acikta kaldi.o laflar o kufurler kimeydi kim etti ozman diyor.eside az degildi ikiside birbirine saygisiz.bir daha ozenme imrenme dedi.hepsi boyle degildir belki ama kadin cok saglam storyler atiyordu.ben daha kimsenin mutluluguna inanmam.bir kiz daha vardi ben bilmem esim bilire ciktilar arabayi aldilar ayildilar bayildirlar ne mutlu insanlar ben sorunluyum diyordum bir fotografta gulduler attigi ikinci fotoda ayrilklarini ilan etti.birde en samimiyetsiz olay bu urazka ciftiydi.uraz kay. O zaten az cok belli ediyodu ya meliska cok mutluyuz cok pozitifiz diye diye kendi basini yedi.bir baktim bi anda bosandilar. O yuzden sen bu hayatlara cok imrenme.inan cogu yalan gostermelik
O küfür edenler çağlalar mıydı 😁 su bir ara "kendisine psikolog vasfı verip herkese terapi yapan kadın" diye haber olan var ya o mu acaba diye çok merak ettim?

Ben seni çok iyi anlıyorum. Senin yaşındayken ben de gezeyim tozayım istiyordum ki normalde ama şu an için en büyük mutluluğum evde sevdiklerimle birlikte olmak.

Ahh ah yerinde olsaydim da yuksek lisansimi yaparken ana babamla oturup portakal yeseydim :))))) hic birseyden sikayetci olma cunku bulunduğun konum kimilerinin hayalidir derdi annecigim hakliymis, ulkemiz de gezebilecegin bir cok turistik ve tatil amacli yerler var yurt disinda uygun bir cok yer var gidip gezebilirsin illa ki ..

Back
X