imrendim ağladım bekledim hep istedim..şükürler olsun hamileyim.......

Bır anne ıcın en guzel mutluluk olsa gerek su cumlelerı buraya yazmak....

Darısı dogumunu anlatmaya ınsallah.saglıklı bır gebelık dılerım sana....

Dılerım bende hayrlısıylan bır gun bu sekılde yazarım mutlu haberımı.......

Canim okurken inan gözlerim doldu icim titredi sanki biseyler koptu icimden allahim insaalah sana saglilkla kucagina almayi bizlerede tez zamanda bu duygulari yasamayi nasib eder canim insallah gözün aydin olsun tatlim

Tebrik ederim canim ALLAH tamaina erdirsin

jnm kaç saatte belli oldu kan testi ???
Saat 9 da verdim ben kanı 2 de aradılar canım seni çok ii anlıyorum ben bütün gece uyuyamadım test yaptıracağımda
Bol bol dua et canım Rabbim yüzünü güldürsün bebeğinin poZitif hberi ile sevindirsin kan değerin katlanarak yükselsin Rabbim bebeğini kucağınada almayı nasip etsin (taze hamile olarak dua ediyorum sana inşallah Rabbim kabul eder)

ayyyyy canımmmmm çokkkkkk sevindimmmmm rabbim sağlık bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah.darısı başımıza inşallah nisan topiğindeki arkadaşlar seni merak ediyo kaç gündür girmiyosun.dur ben haber vereyim

Arkadaşım gözünaydın, Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benimde 6 yaşında bir kızım var.ilk aşılama ile hamile kalmıştım ama 2. bebek için 2 kez aşılama oldum. bugün yine negatif sonucu gördüm

tüp bebek tedavisi ücreti ilaçlarla falan ortalama ne kadar tutuyor bilgi verebilir misiniz? neler yapılıyor hiçbir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

Burcummm12 inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm seni çok merak ediyorum Rabbim emeğini boşa çıkarmasın . Kızlar Bugun 2.bhcg testimi verdim ilki 96 ikinci 231 umudum yok ama ikiz olma ihtimali varmıydı kese 10 Gün sonra bakılacak değerleri böle olup ikiz olan varmı

canım çok sevindim allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin..darısı bizlerin başına inş..:)

gozun aydin canim Allah kucagina almayi anali babali buyumeyi nasip etsin insallah. Ne zamandir istiyordun bebek sahibi olmayi?

pozitif demeyi çok isterdim sizler gibi ama malesef negatif çıktı kızlar ((((

Bilmezmiyim canım ama kader kısmet Allahın takdiri sen elinden geleni yaptın inşallah Rabbim çok aratmadan verir bebeğini sana sabırla bekle ı günü isyan etme kaçıncı denemendi kaç yaşındasın

burcummmm,Rabbim en kısa zamanda göndersin inşallah meleğini.allahım sabır versin sana o güne dek....herşeyin hayırlısı,denemekten asla vazgeçme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…