Imtihan

KArk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
1
0
1
38
Hayirli geceler hanimlar ilk defa yaziyorum.boyle bir konuyla yazacagim da hic aklima gelmezdi.
Yaklasik 6 yillik evliyim.2 cocugum var.esimle tanisarak evlenmedik ama cok seviyoruz birbirimizi.guzel sakin yasarken bir pazar gunu birkac saatte altust oldu hersey ayrintiya girmeyece gim esim su an cezaevinde ve benim i cim yaniyor cayir cayir;saskin sok halinde ve sadece dua halindeyim.
Sorum su ki;var mi boyle musibetler atlatanlar sanki her nefesimi sayiyorum,cocuklarimin yuzune bakip agliyorum devamli,sadece teselli istiyorum.cok uzun bi ayrilik olur diye cok korkuyorum.yasayanlar varsa akil versinler lutfenn.ve dua ederseniz...

Hayirli geceler hanimlar ilk defa yaziyorum.boyle bir konuyla yazacagim da hic aklima gelmezdi.
Yaklasik 6 yillik evliyim.2 cocugum var.esimle tanisarak evlenmedik ama cok seviyoruz birbirimizi.guzel sakin yasarken bir pazar gunu birkac saatte altust oldu hersey ayrintiya girmeyece gim esim su an cezaevinde ve benim i cim yaniyor cayir cayir;saskin sok halinde ve sadece dua halindeyim.
Sorum su ki;var mi boyle musibetler atlatanlar sanki her nefesimi sayiyorum,cocuklarimin yuzune bakip agliyorum devamli,sadece teselli istiyorum.cok uzun bi ayrilik olur diye cok korkuyorum.yasayanlar varsa akil versinler lutfenn.ve dua ederseniz...
Allah yardım etsin

Insallah tez vakitte cikar masumsa. Allah yardimciniz olsun. Ayrintiyi neden anlatmiyorsun anlamadim.
Bu haftaki olaylardan dolayi mi girdi iceri.

Allah yardimciniz olsun.

Çocuklarıniza yansitmadan yasamaya calisin uzuntunuzu. Yoksa ilerleyen günlerde tek konunuz psikolojilerini nasil duzelteceginiz olur.

Allah yardimciniz olsun.

Zor bir imtihan.

Zor imtihanlarin mukafatida buyuk olur.

Sabirli oldugunuz surece mukafatinizda buyuk olacak insallah.

Hayatta herşey elbet insanlar için ancak eşinizin ne sebeple cezaevine girdiğine lütfen dikkat edin zira önemli bir hareket neticesinde ise yarın bir gün sizin ve çocuklarınızın akıbetini de düşünün her şey insanlar için dediysek de herşey meşru ve hoş görülemez, bir diğeri böylesine kötü bir olay sonucunda eşinize ağlamak yerine azıcık dik durun o çocukların hayatından bu zamanları nasıl sileceksiniz? Yazık değil mi bari siz güçlü durun onlarda metaneti öğrenebilsin şu anda her şeyden önemlisi o küçücük çocuklar babaları yoksa hem anne hem baba olacaksınız onların mutluluğu tek gayeniz olsun zira gözyaşlarınız babalarını geri getirmeyecek bari travma olmasın...

Niye girdiğinden bize ne yahu... Olmuş işte bir şey. Yaşayan varsa o belki hisleri paylaşarak yardım edebilir.
Allah yardımcın olsun... İnşsllah en iyi şekilde atlatırsınız

allah yardimciniz olsun

Allah sabir versin. Esinizide allah kurtarsin ne sebepten ceza almis bilmiyorum ama cocuklariniza kol kanat gerin guclu olmaya calisin

Allah yardimciniz olsun bu surecte cocuklarinizda sizden destek alacak gercekten laftaki gibi kolay degil yasamak xok zor oldugunada eminim ama duayla sabretmeye devam edin inslah sucsuzsa Allah sucsuzlugunu gosterir sucluysada Allah hatasinini anlayip dogru bi insan olmayi nasip eder

Insallah sizde tez zamanda kendinizi toparlarsiniz bu arada calisiyormusunuz bu surecte maddi destek saglayacak akrabaniz kimseniz var mi

Allah sabır versin öncelikle eğer çok özel değilse neden girdiğini falan anlatın sitede çok avukat hanım var neler olacağını kestirip söyleyebilir

Hapse giren ilk kişi eşiniz olmadığı için elbette sizin geçtiğiniz dönemden geçen insanlar var, yalnız değilsiniz.

Benim babamda su an cezaevinde. Muhtemelen aynı durumdan kaynaklı. Yıllarca mücadele ettiği insanlar yüzünden iftirayla hemde. Bizi hiç sevmeyen her dönem önümüze Engel koyan insanlar kendileri suçluyorum bize iftira atabildiler. Cuma günü görüşe gittim. Çocuğuyla gelmiş genç kadınlaro gördüm 6-7 aylık çocukları olanlar vardı. Kendimden çok onlara ağladım. Sizi çok iyi anlıyorum

K KArk birde bizimle aynı sebepten cezaevindeyse ilk mahkemeye çıkması biraz uzun sürebilir şimdiden hazır olun. Zor çok zor biliyorum. Hele ki cuma günü görüşe gidip orda ki genç evlilerin yaşlı anne babaların ağlamalarını görünce ömrüm boyunca çıkmayacak hafızamdan. Suçlu olanlar elbet çeksinler suçlarını en ağır şekilde bu benim Can'ım bile olsa geçerli. Ama eğer ki iftira için bu eziyeti yaşatıyorlarsa o Zaman vay haline onların çünkü öyle büyük ah ettim ki bende hamile Halimle iki Cihan'da kurtulamaz iftirayı atan da inanan da

Benimde kardeşim cezaevinde daha 20 yasinda.
Askerdeydi 15 temmuz gecesi komutanları İstanbula getirmisler. Hic bir olaya karismamis otobüsten bile inmemisler polis direk emniyete çekmiş otobüsü.
3 gün sonra gozaltinda diye haber geldi ondan 3 gün sonra tutuklandı diye haber geldi. 2. Haftada ancak görebildi annem. Hala cezaevinde daha ifade bile almamislar.

İnsanin içi aciyo hele ki suçsuz olduğundan eminsen.
Ama imtihan iste benim kardeşimin bu sene askerde olması İstanbula götürülenlerin içinde olması vs hic bi şey öylesine değil Allahin takdiri var mutlaka Rabbimin bi muradi. Bizim ser gördüğümüz de ne hayirlar gizli bilmiyoruz. Sabretmekten dua etmekten başka çare yok. Onun kadar etkilisi de yok zaten.

LaTahzenInnallaheMeana LaTahzenInnallaheMeana canım benim babamı 5 yıl önce (ki daha o Zaman bunlarla kankaydı herkes en iyi olanlar bu grupta olanlardı biz o Zamanlar onlardan değiliz diye kötüydük) aldığı memurlarda dolayı tutukladılar şaka gibi. Savcılık kararında bile "suçlu olma ihtimaline karşı tutukluluk" yazıyor. İhtimal için düşün :)

Sadece buaralar af çıkacak diye biliyorum. Allah yardımcınız olsun.

Back
X