Imzayı attıktan sonra kadınınmı erkeğinmi kişiliği daha çok deyişime uğruyo ?

kesinlikle erkeklerin kişiliği tamamen değişiyor..mesela benim eşim nişanlıyken beraber aldığmz kıyafetleri bile kıskanıp giydirmemeye başladı..neymiş artık evli bir kadınmışım..bunun dışında en büyük problem bu bence birden ortaya çıkan aile düşkünlüğü...eskiden ailesinin adını ağzında duymazken şimdi bir anacı babacı oldu şaşırıyorum..

tabii ki kadının kişiliği daha çok değişime uğruyor,bir erkek eşinin ailesiyle başta nasılsa öyle gidiyor ama evlendikten sonra genelde kadınların içine şeytan bi kezban giriyor...eşlerinin ailelerine o kadar yalakalık yapan kız gidiyor onun yerine "ya ailen ya ben" diyen bir kezban geliyor...
tabii istisnalar var...saygı ve nezaketini herşeye rağmen koruyan kadına saygım sonsuz,riyakar hemcinslerimden iğreniyorum.

Erkeklerde bir çeşit özüne dönüş, aileye bağlanış yaşanıyor. Buna mukabil olarak da kadınlarda sabrın taşması durumu hasıl oluyor. Sebep- sonuç ilişkisi gibi. Tabi bu her zaman böyle değil canım.

aynen katılıyorum aslında değişen yok değişmek zorunda bırakılanlar var...

Bence ewlendıkten sonra KADINa buyuk yükler düşüyor.
Birçok şeyde alttan alması beklenen taraf oluyor.
Birçok görewimiz oluyor..
Ne derler ya ''yuwayı dişi kuş yapar''
Gerçekten de öyle ..
Geçen gün biz de bir arkadasımla bunu konusuyorduk da,
Bir ewlilikte herşey kadının elindedir.
O yüzden de strateji çok iyi olmalıdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…