- Konu Sahibi pamukprensesim_
-
Bir imzayla kimse degismez
Aslinda herkes aynidir ancak evlenmeden once flort ya da nisanlilik doneminde
karsimizdakinin hangi durumda, ne tepki verecegini iyi analiz edebilirsek
ve herhangi bir kriz durumunda cozumun nasil olacagina kanaat getirebilirsek
iste o zaman kimsenin degismedigini, degisemeyecegini anlariz
Bu da evlenmeden onceki tanima asamasinda
gerceklesir
Asil sorun o zamanlar sorun edilmeyen
ustu ortulen olaylarin
evlendikten sonra gun yuzune ciktiginda
her seyin aslinda tozpembe olmadiginin kisiler tarafindan anlasilmasidir
Bu nedenle insanlarin evlenmeden once birbirini iyi tanimasi gerektigine
ve karsisindakinin tepkilerine
onem vermesi gerektigine inaniyorum
Sirf seviyorum diye ya da
evlenmis olmak icin evlenmemeli diye dusunuyorum
Dogru insan kavraminin, ici doldurulmali ki
evlilik saglam temeller uzerine kurulsun ...
MERHABA ARKADAŞLAR Bu saatte aklıma takıldı sizlerdende fikir almak istedim evlendikten sonra kadınınmı erkeğinmi kişiliği daha çok deyişime uğruyo nasıl desem bişeyleri söylemek anlatmak dile getirmeye çalışmak için çokmu çaba sarf ediyoruz yada bunları çokmu süslemek zorunda kalıyoruz karsımızdakının verebılıceklerının ne kadar üstüne çıkıyoruz daha şu satırlarıma geldığımde bıle kadının ne kadar olgun olmak zorunda olduğunun farkına varıyo insan bazı konularda çokmu hissi davranıyoruz en önemlisi evlendiğimizden itibaren bizim omuzlarımıza yüklenen sen kadınsın sen alttan alıcaksın yuvayı dişi kuş yapar sen olgun davranıcaksın düşüncesine kapılıp kendimizi yıpratmayı daha kolaymı başarıyoruz hiç dikkatinizi çektimi bir çoğumuz beynimizi sadece evimize odaklamıs haldeyız ben eşimi düşünüyorum. onu sevıyorum. sadece onu düşünüyorum. sürekli onunla ılgılenıyorum. üzerine titriyorum. onun için herşeyin en iyisini düşünürüm onun için. ne yaparsam onunla yapmak isterim. bu şahsına göre ayrılabilir :) ( sonuç onlar niye bize böyle davranmıyo) onlara sevmeyi ilgi göstermeyi bir GÖREVMİŞ GİBİ empoze ediyoruz erkeklerde çoğunluk emir altına girmiş patronu sürekli dır dır dır diye başında öten ve dahilinde o işe devam eden yada mutlu mesut moralini bozmadan çallışan kaç erkek vardır bunun gibi bişy yani biraz deysık bir örnek oldu ama :) demem o ki arkadaslar sizde bu durumlar nasıl ev içi aşk hayatı derler ya evlilik için sizinki ne durumda işte biraz dağınık yazdımyine kusurabakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?