Inadim inat

Aysenaz93

Omrum, canim, sinan'im❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
2.575
3.585
63
32
Kizlar merhaba.
Benim okuldan bir arkadasim var 1 yillik iliskisi var.
Kiz benimle yasit 23, cocuk 21 yasinda.
2 gun once dersaneden arzu'yu almaya gelecekti sevgilisi. Ders bitti henuz gelmemis. Yarim saate yakin bekletmis.
Arzu gelince surat asmamis, selamlasmislar sarilmislar. Sonra demis ki "6'da cikacagimi biliyordun, niye beklettin bu kadar beni? Sonucta evde oturuyordun. Boyle gecikince beni onemsemedigini dusunuyorum."
Cocuk ders calisiyormus evde. Su konuyu da bitirip oyle cikayim demis.
Biraz cikismis yani cocuga. Ya da trip atmis diyelim.
Cocugun cevabi "5 bucukta gelip yarim saat seni mi bekleseydim? 10 dk bekledin diye öldün mü?
Arzu demis ki "ya beklemem onemli degil, ama alttan alsan bu konu kapanicak. Bu soylediklerin hos degil"
Sonra cocuk yine yok sen bana cemkirdin, alttan alasim gelmiyor sen boyle yapinca falan filan diye uste cikmaya calismis.
Arzu cemkirmek lafindan sonra hadi sen evine git, ben de evime, sonra gorusuruz deyip binmis arabaya evine gitmis.
Sonuc: 2 gun oldu konusmuyorlar. Ne arzu yaziyor ne sevgilisi.
Arzu normalde yazar cocuk gibi inat yapmaz. Ama bazen arzunun yazdigi durumlardan sonra sevgilisi sirf canini yakmak icin"sen yazmasaydin ben asla yazmazdim." Gibi cumleler kuruyormus. Arzu da o yuzden yazmayi hic dusunmuyor.
Ama 2 gundur de aklindan cikmiyor.
Ek bilgi olarak surekli trip atan bi kiz degil. Zaten nadir kavga ediyorlar.
Sizce ne olacak kizlar? Ben akil veremiyorum artik 3 gundur bir aradayiz kafasi dagilsin diye gitmedigimiz yer kalmadi. Ama pazar gecesi sansa her yer bombostu.
Siz de bir seyler soyleyin nolur.

vallahi hakikaten inadım inat durumu olmuş. ufacık mevzu gereksiz yere büyümemiş mi? şimdi ikisi de inatlaşmış böyle minik bir şey yüzünden 2 gündür konuşmuyorlar, kızın ilk yazmak istememesini de anlayabiliyorum. bilemedim

ama ben olsam yazardım. "ufacık şeyleri bir daha böyle büyütmeyelim" diye bir başlangıç yaparak mevzuya girer, adım atma sebebimin haksız olmam değil, olayın saçmalığı olduğunu belirtirdim herhalde

Genel olarak iletişim şekilleri buysa sıkıntı yok.
Barışırlar.
Ben olsam daha yumuşak başlı bir erkek arkadaş isterim.
Genel olarak uyumlular tartismazlar. Sorun surda cocuk gonul almayi bilmiyor arzunun anlattigina gore. Bir de inatci galiba.
Yine de seven insan aramaz mi ya?

Erkek arkadaş biraz çocuk gibi.

Kendini biraz fazla önemsiyor.

Valla yazarsa kiz surekli kafasina takacak.
"Bu sacma mevzu yuzunden beni aramayacak miydin?" diye sorup duracak. Cocuk da kafasi bozuldugunda sen aramasan aramazdim deyince arzu iyice cildiracak.

Genel olarak uyumlular tartismazlar. Sorun surda cocuk gonul almayi bilmiyor arzunun anlattigina gore. Bir de inatci galiba.
Yine de seven insan aramaz mi ya?
İyi de şu konuşmalarda " sen benimle nasıl konuşuyorsun böyle" dşyerek trip yapması gereken kadın değil midir?
Hele ki sen yazmasan ben yazmazdım cümlesi çok kötü. Kırıcı olmak için bunu kullanmak daha da fena.

Valla yazarsa kiz surekli kafasina takacak.
"Bu sacma mevzu yuzunden beni aramayacak miydin?" diye sorup duracak. Cocuk da kafasi bozuldugunda sen aramasan aramazdim deyince arzu iyice cildiracak.
o da var. bir de çocuk hem suçlu hem güçlü. kızı gereksiz yere yarım saat bekletmek yerine çalıştığı konuyu yarıda bırakıp çıksa kendisi ölür müymüş peki?

Cocugun cevabi "5 bucukta gelip yarim saat seni mi bekleseydim? 10 dk bekledin diye öldün mü

diyen cocuk hakli. Ders calisiyormus, vakti kiymetli. 20 yasindaki sevgilisyle evlenen insan az, cocuk neden surecegi belli olmayan bir iliski icin gelecegini tehlikeye atsin? Ders daha onemli. Cocuga hak verdim.

Erkek arkadaşı çok gıcık ve saygısız bence
Kusura bakma geç kaldım derse dalmışım diyebilirdi
Tamam ders önemli ama bi insan söz veriyosa bu saatte gelcem diye gelcek o kadar.

Son düzenleme:
Aman daha cok gencler 20 yasindaki cocuktan ne bekleyecek ki?
Olmuyorsa zorlamaya gerek yok.
Ne bileyim genclere ne oldu artik. Eskiden kibardi erkekler modernlesecegimize iyice kabalasiyor millet. Kimsenin kimseye tahamulu yok artik. Nasil sevgi duyuyor insanlar nasil seviyorlar anlamiyorum. Bukadar basitmi insanin sevdigini kirmasi. Bence boyle kisler sevmiyor yoksa hic yoktan yere sevgiliyi kirmaz insanlar.
Sevgili kelimesinin anlamini bilmeden kullaniyirlar. Sevgili... bu sevgili.. koku sevgi... nerede bu sevgi? Bos agizda...

o da var. bir de çocuk hem suçlu hem güçlü. kızı gereksiz yere yarım saat bekletmek yerine çalıştığı konuyu yarıda bırakıp çıksa kendisi ölür müymüş peki?
Hic hatasini kabul etmiyor ki erkek iste.
Eminim su an onun kafasinda da "o kadar almaya geldim beni eve gonderdi biraz beklettim diye laf saydi aramasi gereken o" dusunceleri vardir.

EVde oturmuyormuş ders çalışıyormuş niye erkenden gelip beklesin ki çocuk 10 dk geç gitmeylede birşey olmaz.Kız arkadaşın uzatmış konuyu niye gelmedin evde oturuyordun vs diye.

EVde oturmuyormuş ders çalışıyormuş niye erkenden gelip beklesin ki çocuk 10 dk geç gitmeylede birşey olmaz.Kız arkadaşın uzatmış konuyu niye gelmedin evde oturuyordun vs diye.
Sorun bekletmek olayi degil arzuya gore. Yumusak davranacagina soyledigi sozlere kirilmis.
Hic trip atmasin hic sorun cikarmasin istiyor.

Aynen ben de boyle dusunuyorum. Kibarlik nerde sevgi nerde.
Aramadigina gore ozlemiyor sevmiyor bence.
Bunu arzuya soylemiyorum ama dusuncem boyle.

Sorun bekletmek olayi degil arzuya gore. Yumusak davranacagina soyledigi sozlere kirilmis.
Hic trip atmasin hic sorun cikarmasin istiyor.
Ama şuan arzunun kendi trip atmış oluyor niye 5.30 da gelmedin evde oturuyordun vs.Ders çalışması gerekiyormuş çocugun arzu da 6 da çıkıyormuş ben olsam ben de 5.30 dk gidip beklemem sonuçta sınav degil ki beklesin(ygs,kpss) havalarda soğudu artık birde.

Cocuk soz verdiyse soz verdigi saatte gidecek. Kimsenin kimseyi bekletmeye hakki yok ama sen geldin , ben bekledim, sen ders calistinlarla iliski yurumez.

Arzu da ders calismaya baslasin sorun cozulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…