Inadim inat

çocuk 5.30da gitmesin ama 6.30da da gitmesin. çalıştığı konuyu yarım bıraksın tam vaktinde gitsin ne olacak ki yani illa bi konuya başladı mı bitirmesi mi gerekiyor. kimse erken gelmesini beklemiyor, 30 dk geç kalma diyor sadece

Cocuk soz verdiyse soz verdigi saatte gidecek. Kimsenin kimseyi bekletmeye hakki yok ama sen geldin , ben bekledim, sen ders calistinlarla iliski yurumez.

Arzu da ders calismaya baslasin sorun cozulur.
Arzuyla zaten sabah 8den beri dersanedeydik. Aksam geliyim goruselim diyen de sevgilisi. Bekleten de o.

Onlar bence barışırlar bi şekilde ve yine kız geri adım atacak ilişkinin seyri böyle gelmiş böyle gider çünkü değişmez o çocuk şimdiden sonra. Ama ben asla böyle bi tipi çekemezdim. Erkekte naz niyaz, inat bana en uzak şey.

Erkek tribi hiç çekemem açıkcası beni aramayanı bende aramam. Arzunun yerinde olsam çoktan silmiştim o çocuğu.
Gönül almayı bilmiyorsa yürümez o iş

Erkek tribi hiç çekemem açıkcası beni aramayanı bende aramam. Arzunun yerinde olsam çoktan silmiştim o çocuğu.
Gönül almayı bilmiyorsa yürümez o iş
Hadi gonul almadin diyelim hic mi ozlemiyorsun?

Iste bu duzen boyle gitmesin diye arzu da aramiyor ama...

Iste bu duzen boyle gitmesin diye arzu da aramiyor ama...
Bence aramasın.
Ya bi şekilde dank eder arar, ilişkisinin kıymetini bilir. Ya da ömrünün sonuna kadar sürdürebiliyosa bu inadı gitsin kendi yoluna kimin başını yakıyosa artık. Her iki türlü de arzu kazanır. En azından ömrü törpülenmez.

Demesi kolay gibi geliyodur diye söylüyorum, bir ilişkimi aynen geri adımı hep benden bekleyeni aramayarak bitirmiştim. Pişman değilim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…