Ama şuan arzunun kendi trip atmış oluyor niye 5.30 da gelmedin evde oturuyordun vs.Ders çalışması gerekiyormuş çocugun arzu da 6 da çıkıyormuş ben olsam ben de 5.30 dk gidip beklemem sonuçta sınav degil ki beklesin(ygs,kpss) havalarda soğudu artık birde.
çocuk 5.30da gitmesin ama 6.30da da gitmesin. çalıştığı konuyu yarım bıraksın tam vaktinde gitsin ne olacak ki yani illa bi konuya başladı mı bitirmesi mi gerekiyor. kimse erken gelmesini beklemiyor, 30 dk geç kalma diyor sadece
Cocuk soz verdiyse soz verdigi saatte gidecek. Kimsenin kimseyi bekletmeye hakki yok ama sen geldin , ben bekledim, sen ders calistinlarla iliski yurumez.
Onlar bence barışırlar bi şekilde ve yine kız geri adım atacak ilişkinin seyri böyle gelmiş böyle gider çünkü değişmez o çocuk şimdiden sonra. Ama ben asla böyle bi tipi çekemezdim. Erkekte naz niyaz, inat bana en uzak şey.
Onlar bence barışırlar bi şekilde ve yine kız geri adım atacak ilişkinin seyri böyle gelmiş böyle gider çünkü değişmez o çocuk şimdiden sonra. Ama ben asla böyle bi tipi çekemezdim. Erkekte naz niyaz, inat bana en uzak şey.
Bence aramasın.
Ya bi şekilde dank eder arar, ilişkisinin kıymetini bilir. Ya da ömrünün sonuna kadar sürdürebiliyosa bu inadı gitsin kendi yoluna kimin başını yakıyosa artık. Her iki türlü de arzu kazanır. En azından ömrü törpülenmez.
Demesi kolay gibi geliyodur diye söylüyorum, bir ilişkimi aynen geri adımı hep benden bekleyeni aramayarak bitirmiştim. Pişman değilim :)