inadıma evleniyorrrr(

hazan1982

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
66
0
36
Siirt
arkadaşımın niki ile açtım konuyu bu sbebeten özür dilerim arkadaşlar öncelikle...

sevgilimle anlaşamıyorduk ayrıldık ayrılışımız tazeydi ama hala seviyoruz.en son ayrılış nedenimizi ben affediyordum o affedemedi.inadıma evleniyor şimdi
sevgisi baskın gelip vazgeçer mi yoksa evlenir mi. son buluşmamaızda inadına evleneceğini itiraf etti zaten.ayrılamıyacağını evleneceği kızın akraba olduğunu artık geri adam atamayacağını söyledi..

15-07-2011, 00:42 Konu Sahibi : hazan1982
icon1.png
ne kadar uzun zaman oldu girmeyeli bu konuyu açtığımda yıkılmış bir vaziyetteydim
evlendi geldi öğrtmenler odasında karşımda oturdu utanmadan..gerçi bunlaımda gibiydi kaçıyordu.bende yüz vermedim zaten hiç..beş ay sonra konuşalım dedi ne var dedim beni hala çok sevdiğini unutamadığını söyldi...ben yedek lastik değilim dedim ona.. şimdide tayini çıktı gitti.. allah eşine sabır versin çünkü çok yalancı biri hemde çok..allah o kadını ondan kurtarsın yazık ya..bu adam eşini aldatmadan durmaz çünkü...

1 hangi nickle foruma uye oldugun bizi ilgilendirmez
2 daha once bu konuyu acmissin erkek arkadasinin evlendigini yazmissin bak uste sana bi kopi
3 simdi hangi konun gercek ???​

bu arkadaşımın niki demiştim o konunun benle alakası yok..ben istedim nikini konuyu açtım ama sanırım zor durumda bıraktım

Back
X